Basic Grey herfstkaarten - part 5

Het is maandag! Weer een week omgevlogen. Woensdag moet ik weer aan het werk, dan is mijn vakantie echt voorbij :( en kan ik niet meer zoveel kaarten maken waarschijnlijk als afgelopen weken. Hopelijk blijft er wel genoeg tijd over om mijn blog bij te houden en die van jullie te bezoeken natuurlijk!

Vandaag het (voorlopig) laatste Basic Grey kaartje. Ik zeg voorlopig, want het papier is nog niet op. En dat kan natuurlijk niet ;). Dit is wel mijn favoriet van de vijf die ik laatst heb gemaakt. In het echt vind ik 'm nog mooier, maar een betere foto maken lukte me niet.

Reacties

 1. Очень выразительная открытка!

  С уважением, Елена

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Weer een plaatje!! Vervelend is dat hè, als je het resultaat, zoals jij het ziet, maar niet krijgt vastgelegd! Maar ik klaag niet, want je resultaat mag er weer zijn!
  Groetjes cornelie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze is gaaf! Het lijkt wel een beetje een jukebox. Het papier ken ik niet, maar is prachtig!

  Liefs Sanne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. het is weer een prachtige kaart nadine.

  groetjes karin

  BeantwoordenVerwijderen
 5. alweer zo'n super kaartje, dit papier heb ik ook nog liggen. wist eigenlijk niet goed wat ik ermee aan moest maar je hebt me op een ideetje gebracht !!!

  groetjes Ria S.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Haha, grappig, ik moest ook meteen aan een jukebox denken. De vorm is heel apart i.i.g. en erg leuk. Prachtig papier is dit toch , leent zich goed voor die zwarte accenten.

  Groetjes, Marjan

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Schitterend! Het papier is ontzettend mooi. Leuke lay-out heb je gebruikt. De rand aan de rechterkant vind ik een erg mooi accent.
  groetjes, jose

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Je kaart ziet er super leuk uit, je hebt een
  mooie serie herfstkaarten gemaakt.

  Groetjes Ans

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog. Voel je niet verplicht, maar weet dat ik het super leuk vind om jullie meningen en reactie te lezen.
Thanks for visiting my blog. I like to read your comments, opinions and other notes, so please leave a message if you like!

Populaire posts