CP #125 en een kaart voor Mina

For the English readers. This card is the one I made with sketch #125 from Card Patterns. I made this one for one of my followers who is celebrting her 25th wedding anniversary in august. Hope she likes it!
Nou, he he daar ben ik weer even. Wat een prachtig mooi weer vandaag, heerlijk. Ik moest vanmiddag werken, maar vanochtend ben ik op de fiets gestapt naar Schagen (+/- 14 km). Daar had ik afgesproken met mijn collega voor een lekkere cappuccino op het terras. Het was er perfect weer voor! En het was ook West-Friese markt, dus het was gezellig druk daar. Nog even snel ook de Boeken-Voordeel ingelopen, want daar hebben ze soms best leuke hobby-artikelen. Ik stuitte op heel leuke cupcake-kaartjes, dus daar ga ik van het weekend hopelijk mee aan de slag.

En dan nu mijn kaart voor Mina. Ik ga hem morgen op de post doen en eigenlijk wilde ik 'm pas laten zien als ze hem binnen heeft. Maar ik heb deze kaart gemaakt n.a.v. de Card Patterns Sketch en daar wilde ik 'm alvast op mijn blog zetten. Naja in het echt issie toch mooier, dus Mina als je 'm al ziet, dan heb je vast een voorproefje ;).


Nu ga ik proberen ook nog een kaart te maken voor Dutch Card Lovers Challenge 100!!! Als meest recente winnaar kan ik nu niet overslaan natuurlijk. En ik heb al heel wat leuke kaarten voorbij zien komen n.a.v. die zwart-groene sketch van Anja, dus ik heb inspiratie genoeg, geloof ik!

Fijne avond allemaal!

Reacties

  1. Wat een mooi kaartje heb je weer gemaakt! Prachtige kleuren!Ik heb vandaag ook m'n kaartje voor Mina op de post gedaan, en ik plaats h'm overmorgen op m'n blog, zodat ik zeker weet dat ze hem heeft. Van jou kan ik het me voorstellen als je meedoet met een challenge!
    Wij hebben vandaag ook genoten van het weer! Heerlijk!
    Groetjes Cornelie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hey meid, wat heb je weer een plaatje gemaakt! Roze en zwart valt bij mij enorm in de smaak! Wie weet kom je deze week weer in de top 6!

    Liefs Sanne

    BeantwoordenVerwijderen
  3. wow nadine, mina zal hem wel prachtig vinden ik vind hem tenminste schitterend.
    heel mooi kleur en swirl.
    prachtig gemaakt.

    groetjes karin

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Erg mooi. Ja zwart/roze is een prachtige combinatie. Supermooie kaart en erg mooi papier. Succes met de challenge!
    Groetjes, Jose

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wel Nadine dit verdient een dikke pluim! Ik vind ze prachtig! De kleuren, de details, de afwerking kortom alles vind ik perfect!
    Liefs
    Christine

    BeantwoordenVerwijderen
  6. This is absolutely stunning Nadine! Well done!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Absolutely beautiful!!! I love all the patterns and textures!! Fabulous! Thanks for joining in the fun at Card Patterns this week!!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hallo Nadine, ik heb mijn kaart ontvangen en ik vond hem geweldig mooi ik vond de kleuren warm, super!
    Bedankt, ik heb je link erbij gezet, lieve groeten Mina

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog. Voel je niet verplicht, maar weet dat ik het super leuk vind om jullie meningen en reactie te lezen.
Thanks for visiting my blog. I like to read your comments, opinions and other notes, so please leave a message if you like!

Populaire posts