Just a note...

Zoooo, dat is bijna een week geleden! Ondertussen meerdere keren naar het ziekenhuis geweest... en nog is de pijn niet helemaal over.Volgens de kaakchirurg ben ik een van die pechvogels om de zoveel tijd. Vervelend begin van mijn twee weken vakantie, maar ik ben aan de beterende hand, want ik heb weer zin om te scrappen. Vandaag nog niet (eerst was de tuin aan de beurt voor een opknapbeurt), maar morgen ga ik vast weer aan de slag. Nu nog ff een rondje langs jullie blogs... Ondertussen kijk ik op tv naar de nieuwe serie Off the map...(nee ik heb nog niet genoeg van ziekenhuizen)...

Laat ik jullie vanavond achter met een van mijn Home decorations die ik de afgelopen jaren heb gemaakt op canvas. Dit was een van de projecten van drie jaar geleden toen ik samen ging wonen met mijn vriend. Ze hebben dus bijna drie jaar in de woonkamer gehangen. Inmiddels ben ik dit kleurtje zat voor de woonkamer en heb ik de schilderijen naar de gang verbannen... en moet ik nog steeds iets nieuws maken voor boven de bank :). Maken jullie ook wel eens dingen voor in huis?

Fijne avond nog allemaal!


Reacties

 1. Getver wat naar dat je kies zoveel problemen geeft. Ik hoop van harte dat het gauw voorbij is.
  Je canvassen zijn hartstikke leuk. Erg leuk om in je woonkamer te hebben. Mooie kleuren!
  Ik maak eigenlijk nooit iets voor in huis. Voor de kinderen heb ik slingers gemaakt voor de verjaardag maar dat is dan ook het enige.
  Hee groetjes!
  Jose

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je canvassen zijn nochtans mooi hoor, maar ja ik ken dat, ik verander ook eens graag! Goed maar dat de pijn aan het beteren is want zoiets is wel heel vervelend!
  Liefs
  Christine

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Waardeloos zeg, die kies! Kan zoveel pijn geven, dus sterkte hoor!
  Mooie canvassen, ook in de gang zullen ze een leuke decoratie zijn!
  Ik ben toevallig nu ook bezig met iets van home decoration, maar dat is tegelijk functioneel, want wordt voor mijn scrapspullen.
  Maar dat is de eerste keer dat ik dat doe.

  Groetjes, Marjan

  BeantwoordenVerwijderen
 4. leuk die canvasdoeken,
  ik heb zelf ook graag mijn scrapprojecten om me heen,
  je maakt vaak iets voor een ander, maar voor jezelf iets maken, is wel net zo leuk!
  succes met je kiezen, hopelijk neemt het niet je hele vakantie in, want we werken hard genoeg om de welverdiende vakantie te krijgen
  groetjes mina

  BeantwoordenVerwijderen
 5. nou dat is niet fijn met je kies hoop maar snel dat je weer helemaal fit bent.
  je canvassen ziet er heel mooi uit.
  maar ik maak zelf niets voor in de huiskamer.
  ik heb wel een heel tijdje twee mooie kaarten gemaakt en ingelijst.
  de ene hangt wel in de kamer de ander op mijn hobby kamer.

  groetjes karin

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog. Voel je niet verplicht, maar weet dat ik het super leuk vind om jullie meningen en reactie te lezen.
Thanks for visiting my blog. I like to read your comments, opinions and other notes, so please leave a message if you like!

Populaire posts