Stempelbui

Gisteren was ik met mijn moeder naar Mary Poppins in Scheveningen. Echt geweldig genoten, wat een spettrende show en wat zijn Noortje en William Spaaij toch super goed! Gisteren geen tijd gehad dus om te bloggen of en kaartje te maken, maar hopelijk kom ik daar vandaag aan toe. Ik heb nog wel iets om te laten zien, hoor.

Ik kijk vaak mijn ogen uit op blogs waar ik zie wat je allemaal met stempels kunt maken. Ik doe het zelf ook wel regelmatig, maar je haalt meteen zoveel troep overhoop :). Toch heb ik vrijdag nog een leuk en vrolijk kaartje gemaakt met de stempels uit mijn koffer... Blijkt dat ik toch niet zo heel veel nodig heb om een leuke en aparte kaart te maken. Heb zelfs geen scrappapier gebruikt dit keer:

Fijne zondag nog allemaal!

Reacties

 1. Superleuk!! Heb ik nou ook allerlei soorten stempels en inktjes, embossingpoedertjes enz., en toch er véél te weinig er mee doen! Leuk, en een goeie inspiratie. Nog bedankt voor je Tip van de webpagina, errûg leuk! Zo wordt het alweer een stuk makkelijker, dan zelf je hele indeling van de pagina te bedenken!
  Fijne zondag, frutselse!
  Groetjes Cornelie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hij is super leuk geworden, je hebt ook niet veel nodig.
  je moet gewoon beginnen en dan zie je wel.
  je eigen smaak volgen, en dat doe je.


  groetjes karin

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat een leuke gestempelde kaart, lekker fris van kleur,

  leuke musical he,ik heb hem ook gezien, erg vrolijk allemaal
  groetjes mina

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind de tag super geslaagd! Echt onwijs leuk kleur- en stempelgebruik en mooi evenwichtig geplaatst! Het is idd een heel gedoe dat stempelen maar het is zo leuk om te doen he.
  Groetjes, jose

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk gestempeld in mooie, frisse kleuren! Zo zie je maar dat je niet altijd scrappapier nodig hebt om mooie resultaten te hebben.
  Liefs
  Christine

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtig gedaan en zo heb je toch weer een keer je stempels gebruikt op een leuke en creatieve manier!

  Groetjes, Marjan

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog. Voel je niet verplicht, maar weet dat ik het super leuk vind om jullie meningen en reactie te lezen.
Thanks for visiting my blog. I like to read your comments, opinions and other notes, so please leave a message if you like!

Populaire posts