Een dagje niksen...

Vandaag heb ik lekker vrij. Hoewel er natuurlijk altijd van alles te doen is in huis, maak ik er een lekker dagje niksen van. Dat betekent rustig wakker worden, ontbijten, kopje thee... straks nog wel een paar boodschappen doen, maar vanmiddag kan ik lekker aan de knutsel.
Met mijn nieuwe spullen van de beurs in Rijswijk. Ik heb eindelijk een heat tool en embossingpoeder gekocht. Ik vond het altijd al sjiek staan op kaarten, maar ja je hebt er weer van alles voor nodig... Ik had dus echt een doel op de beurs: want ik wil dan natuurlijk wel de goedkoopste versie van de tang, dus alle kramen afgelopen. Op aanraden van Cornelie kleine potjes embossingpoeder van WOW aangeschaft in de kleuren wit, zwart, zilver en koper. Lekker neutraal om uit te proberen.

Wiebel wiebel wiebel...
Laatst maakte ik met het papier van Action (dat overigens ook werd verkocht op de beurs - per vel- ) deze leuke wiebelkaartjes in kerstsfeer. Had ze nog niet laten zien, dus bij deze. Hopelijk kan ik vanmiddag nog meer moois laten zien en anders volgt dat in de loop van de week.

Fijne dag allemaal!

Bijschrift toevoegen

Reacties

 1. Super leuk! Ik heb laatst ook zo'n wiebelkaart gemaakt, echt leuk om te doen. En het is weer eens wat anders. Veel plezier met embossen, we gaan het resultaat hopelijk snel zien!

  Liefs Sanne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ze zijn gaaf, Nadine! Ook een leuk model voor de kerst dus!
  Leuk dat je geslaagd bent op de beurs, het is daar nooit zo druk als in Utrecht, dus lekker snuffelen.

  Groetjes, Marjan

  BeantwoordenVerwijderen
 3. O heerlijk een dagje niksen! Leuk zijn je wiebelkerstkaartjes. Ben benieuwd wat je vanmiddag gaat maken, succes.
  Groetjes, marijke en Chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat heerlijk, een dagje voor jezelf! Goede aanschaf zo'n heattool, en ik sluit me helemaal aan bij de tip van Cornelie over het Wow poeder, superspul!

  Je kaart is prachtig, ik heb het papier ook gekocht maar krijg er niets mee uit mn handen! Je kaart is een inspiratie! Dankjewel.

  Groetjes,
  Marit

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Erg leuk die model kaartjes!! en embossing is heel verslavend... :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind ze helemaal te gek Nadine! Mooi papier en lay-out. Leuk dat je embossingspullen hebt gekocht. Is erg leuk om te doen en het geeft weer een heel ander effect dan gewoon stempelen.
  Veel plezier ermee!
  Groetjes, Jose

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wow gaaf hoor leuke kaartjes heb je gemaakt. Enne veel plezier met het spelen met de mebossingpoeder is heel erg leuk om te doen. Dat papier van de action zou ik zo graag willen hebben maar hier is alles uitverkocht helaas.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Helemaal leuk die wiebelkaartjes, ben er gek op. Wat heb je ze weer mooi gemaakt!!
  Zie je vrijdag, gezellig stempelen, ben benieuwd!
  Liefs Cornelie

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een onwijs leuk model kaart. Prachtig gemaakt.
  Groetjes Astrid & Larissa

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Geweldig wat een prachtige schommel kaarten heb je er van gemaakt!
  Groetjes Jolanda.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuk en mooi, je wiebel-wiebelkaart! Hopelijk heb je een beetje kunnen genieten van je dag!!
  Liefs
  Christine

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Een heattool heb ik dit jaar van mijn verjaardagsgeld gekocht en ben er tevreden over. Wat is Wow poeder, een afkorting of merk?

  Leuke wiebeltjes hier, die ga ik ooit ook nog eens maken. Nu eerst aan de surprises, ik moet de kids een handje helpen (-:
  Groetjes, Judith

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Het is prachtig papier! Kan het helaas niet vinden bij onze Action. Zou je een plaatje van de voorkant door willen sturen? Prachtige kaartjes heb je ermee gemaakt, ik vind het modelletje ook superleuk!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog. Voel je niet verplicht, maar weet dat ik het super leuk vind om jullie meningen en reactie te lezen.
Thanks for visiting my blog. I like to read your comments, opinions and other notes, so please leave a message if you like!

Populaire posts