Fijne feestdagen (8)

Vandaag heb ik voor mijn werk op een beurs gestaan. Heel intensief al die belangstellende mensen te woord staan, maar er was veel interesse voor onze stand! Had vanmorgen nog het plan om vanavond verder te gaan met mijn kerstkaartenproductie... toch maar niet... gaap... :)...

Heb vorige week zondag dit kaartje gemaakt met het leuke papier van Avec. Een mooie ster geembost en nog wat versiersels erbij: klaar! Heb de 'fijne feestdagen' stempel van mijn zus geleend. Nederlandse teksten zijn ook wel weer eens leuk om mee af te wisselen. Waar gaat jullie voorkeur naar uit voor kerstkaarten: Engels, Nederlands of misschien nog wel een andere taal?

Reacties

 1. Mooi, mooi mooi!! Prachtige kleuren, mooi met die ster en de swirls erachter! Super!
  Ja, ik vind de engelse teksten, meer keus, prachtige lettertype, geinige woordspelingen, maarrr, ik weet ook dat heel veel mensen nederlandse teksten meer waarderen, omdat ze de engelse taal niet of nauwelijks beheersen. Ik denk dat het beter kan met de ned. teksten!
  Gat in de markt?!
  Liefs Cornelie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi kaartje !! Erg aparte kerstkleuren !
  Ik ben snel geneigd om voor engelse teksten te kiezen, maar af en toe nederlands is ook wel erg leuk.
  Groetjes Berdien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind je stijl zo mooi Nadine, knappe kaart!
  Ik hou ook van Engelse teksten en ik heb er ook verscheidene stempels van. Maar mijn ondervinding leert me dat de Nederlandse teksten rapper verkopen en zeker bij de wat oudere mensen. Moet toch zijn dat de meeste zich nog altijd zekerder voelen in hun eigen taal!
  Liefs
  Christine

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtige kaart is dit!! Zo mooi gedaan, Nadine!
  Ik gebruik zoveel mogelijk toch de Nederlandse teksten, alhoewel de Engelse zo lekker
  klinken:))
  groetjes Tinie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hele mooie stijlvolle kerstkaart, Nadine.

  Groetjes Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 6. een mooie kaart nadine, dat vind ik verschillend met het text gebruik soms vind ik bij het plaatje een enegelse text en andere weer nederlands.
  en naar oudere graag in het nederlands dat zien die toch liever.

  groetjes karin

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een prachtig kaartje. Ik vind de meeste korte teksten in het engels mooier klinken, in het Nederlands klinkt het vaak zo vreemd en niet leuk. Maar kerstkaarten vind ik in het nederlands het leukst. De nederlandse teksten zijn z moilijk te vinden.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Alwwer een prachtig kerstkaartje! Zelf vindt ik Engelse teksten mooier klinken maar probeer toch wel zoveel mogelijk Nderlandse teksten te gebruiken, helaas zijn er daar niet zoveel mooie van...................
  Fijne zondag verder,
  Marijke en Chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Erg mooi gedaan Nadine! Leuk dat je naar 1 hoek toe hebt gewerkt met het papier. Gave sterren en de sneeuwvlok erbij. Mooi papier trouwens.
  Liefs, Jose

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Je hebt tijdens mijn computer stilte veel prachtige creaties gemaakt! Je gaat echt als een speer! Super hoor!
  Groetjes Jolanda.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog. Voel je niet verplicht, maar weet dat ik het super leuk vind om jullie meningen en reactie te lezen.
Thanks for visiting my blog. I like to read your comments, opinions and other notes, so please leave a message if you like!

Populaire posts