Gezellige scrapdagje gisteren...

Deze week helaas niet aan challenges meegedaan. Heb wat meer gewerkt dan anders, wat 'n drukke tijd is het toch! Maar gisteren lekker met Cornelie gescrapt bij mij thuis. Het was weer super gezellig en ik kreeg ook nog een heel leuk cadeautje van haar (een grote embossingmal 'Drink me'). Nergens voor nodig natuurlijk, maar wel heel lief! En ja, ik heb ook nog kaarten gemaakt, hoewel het niet helemaal wilde lukken in eerste instantie... Die kaarten ga ik morgen laten zien, want het is nu al te donker om nog mooie foto's te maken...

Wel had ik nog een kaartje liggen die jullie nog niet hebben gezien. Gemaakt met papier van Kruidvat. Met dit papier heb ik gistermiddag zomaar nog heel veel andere kaartjes gemaakt nadat (nee, niet omdat ;)) Cornelie weg was. Had opeens een idee en ging als een tierelier. Zo gaat dat soms. Wel een beetje massaproductie, maar dat was wel handig voor mijn kerstkaartenvoorraad. Ik vind de kleuren van dit papierblokje erg leuk om mee te werken. Je krijgt er moderne, winterse kerstkaartjes van. En best sjiek ook nog ;), toch? Ben zelf wel een beetje zat van die taartkleedjes inmiddels, misschien moet ik die maar eens wegleggen :)...


Reacties

  1. Deze is ook erg mooi!! De kleuren zijn schitterend! Helemaal toppie hoor!
    groetjes Tinie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh wat istie geweldig Nadine! De lay-out vind ik supergaaf en het papier ook! Het tafelkleedje ... gut hoe verzin je het hihihi, vind ik er hartstikke leuk bij... doe ze nog maar ff niet weg!
    Liefs, Jose

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ja, mooi dat papier!!! Prachtig!! Superkaart! Je verveeld me nog niet met je tafelkleedjes, het geeft een leuk effect!Bling Bling ook top!
    Lekker dat je nog zoveel inspiratie kreeg! Het was onwijs gezellig!!
    Liefs Cornelie

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Prachtige kaart met mooi papier gemaakt en het kleedje past er goed bij.

    Groetjes Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een leuke kaart is dit zeg! inderdaad sjiek, winters en superleuk! het kleedje vind ik er juist leuk bij, nog maar niet wegleggen hoor!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. wat een prachtige kaart en heel sjiek.
    je andere kaarten zien er ook sjiek en prachtige uit.
    vooral de kaarten van je collega zijn heel mooi je kaart hieronder vind ik super geinig.

    groetjes karin

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Prachtig papier, zeg!! Een hele stijlvolle kaart weer. Lieve groetjes, Nicole

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Haha, zat juist te denken, die taartkleedjes heb ik ook nog en zal ze eens gebruiken! Dus bij deze gebruik ze nog maar even. Mooie strakke kerstkaart! Gezellig zo samen freubelen.
    Groetjes, Marijke en Chantal

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Nee hoor, dat taartkleedje mag blijven. Je kaart is prachtig, zeker mooi en chique! En massaproductie is erg handig als je veel maken gaat!

    Groetjes, Marjan

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Mooi hoor en laat die taartkleedjes inderdaad maar blijven ze hebben wel wat. Massaproductie is nooit weg in deze tijd.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Het is een geweldige kaart hoor! Ik vind het super mooi!
    Groetjes Jolanda.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. ik vind 't een prachtig kaartje, mooie kleuren bij elkaar!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Een prachtige kaart, Nadine!! Dat papier blijft mooi hé, ik heb er ook weer wat kaartjes mee gemaakt. Ook je vorige kerstkaarten zijn erg mooi!!

    Groetjes Judith

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Hallo Nadine,
    Ik denk, dat ik hier al dagen niet meer op visite ben geweest. Sorry.
    Mag ik zeggen, dat ik je kaartje heel leuk vind. En die taartrondjes, wat mij betreft, mogen ze blijven. Het wordt helemaal niet saai!
    Groetjes Judith

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog. Voel je niet verplicht, maar weet dat ik het super leuk vind om jullie meningen en reactie te lezen.
Thanks for visiting my blog. I like to read your comments, opinions and other notes, so please leave a message if you like!

Populaire posts