Busy day...

Nu zijn jullie vandaag misschien wel benieuwd of ik gisteren nog wat heb gedaan?! Nou en of! Eerst even iets terugbrengen naar de winkel, een paar boodschappen gehaald, vuilnisbakken geleegd, vaatwasser uitgeruimd, kleding uitgezocht (wat draag ik nu ECHT niet meer...), broodje eten en strijken. En weet je? Toen was het nog maar 13.00 uur!!! 

Eigenlijk kun je zoveel in een dag, als je jezelf er maar even toe zet. Toen ben ik even mijn hobbykamer ingedoken, heb twee kaartjes gemaakt (maar nog niet gefotografeerd, oeps) en vervolgens heb ik Doktor Power zijn werk laten doen om mijn oven er weer als (bijna) nieuw uit te doen laten zien... Na drie schommels was opvouwen was het vijf uur, tijd om te koken... Wat een dag! En dan heb ik ook nog 1,5 uur getraind. Na het douchen was de batterij dan ook leeg...

En voor degenen die benieuwd zijn hoe het met mijn scrapvirus is... een lekker vrolijke zwemlayout voor het boek van mijn vriendin. Hij is wat simpel, maar dat vind ik wel mooi eigenlijk...


Reacties

 1. Kan me voorstellen dat je batterij leeg was, maar wat heb je een hoop gedaan! Je kaartjes is weer geweldig! Groetjes Gemma

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ze zijn beide super mooi en de onderste natuurlijk ook heel erg lief.
  je hebt flink je best gedaan.

  groetjes karin

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een super productieve dag zeg! Dat was vast heerlijk op de bank ploffen 's avonds! Mooi je kaart en layouta,

  Groetjes,
  Marit

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je had die schop onder je kont helemaal niet nodig!! Mooi je kaart! Maar je Lo vind ik super, hoeft niet drukker, helemaal goed zo!!
  Werkze vandaag!
  Liefs Cornelie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nou, energie genoeg heb jij! Gaaf kaartje en je LO vind ik ook super. Niet simpel,hoor. Vol leidt af van de foto's en eigenlijk gaat het wel daarom bij lay-outs. Leuk, je hebt een echte watersfeer gecreëerd.

  Groetjes, Marjan

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heerlijk zo'n productief dagje! En leuk hoe je het beschrijft, haha, ik zie je al helemaal door het huis rennen. Je kaart vind ik echt supergaaf, dat wordt een modelletje voor op mijn to-do lijstje! groetjes Joyce

  BeantwoordenVerwijderen
 7. zo hee, jij bent goed bezig geweest. En wat een energie om dat allemaal op 1 dag te doen. Vind je lo heel mooi geworden.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Poeh, lekker druk dus he. Ik heb van die spurten dat ik ineens helemaal losga en dan doe ik zo het hele huis. En daarna stort ik in en is het tijd voor knutsel de frutsel hahaha.
  Je kaart is erg mooi. Prachtig papier en mooie vorm.
  Je LO ziet er idd heel leuk uit met die grote letters en mooi toepasselijk blauw! Fijn weekend alvast.
  Groetjes, Jose

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Nou je hebt nog veel gedaan!! Prachtig is je kaartje en je foto LO is geweldig. Heeft niets meer nodig is zo erg leuk!!

  Groetjes, Marijke en Chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Jij hebt je dag goed besteed! Dat je ook nog zoveel mooie dingen hebt gemaakt het is geweldig!
  Groetjes Jolanda.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Kaart is mooi, maar die LO is prachtig! Simpel is beautiful!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Prachtig kaartje en de LO is perfect zo, tenslotte gaat het om de foto's en die zijn zo schattig!!
  Liefs
  Christine

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Bezig bijtje ben je hoor:) Mooie kaartje en ook je LO is weer mooi geworden, wat een leuke foto's zeg.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog. Voel je niet verplicht, maar weet dat ik het super leuk vind om jullie meningen en reactie te lezen.
Thanks for visiting my blog. I like to read your comments, opinions and other notes, so please leave a message if you like!

Populaire posts