Echt zo'n dag...

Allereerst welkom aan mijn nieuwe volgers! Ik zag dat her er van de een op de andere dag  zomaar bijna 100 zijn! Wat leuk dat jullie geïnteresseerd zijn in mijn creaties :) WELKOM!


Vandaag is het weer zo'n dag dat ik van alles wil, maar waar uiteindelijk waarschijnlijk niet veel van terecht komt. Gisteravond dacht ik nog... vroeg uit bed, direct aankleden (anders zit je weer de halve ochtend in je pyjama ;)) en dan HUP aan de slag... ff bloggen, vaatwasser uitruimen, paar boodschappen doen en daarna lekker wat kaartjes maken...

Maar je raadt het al! Ik zit nu nog in mijn ochtendjas achter de computer... haha nog even hier reageren, nog even die website bezoeken, heb ik nog mail? Zo schiet het natuurlijk niet op met mijn kaartenproductie. Wie komt mij een schop onder m'n kont geven?

Genoeg geneuzel, jullie komen hier om iets te zien. En laat ik nog wel wat op voorraad hebben ;)... dus bij deze een kaartje dat ik onlangs maakte met alleen maar wit papier, een cuttlebug en wat leuk stansjes en een randjespons... én wat blingbling natuurlijk! Ik wist zelf niet direct of ik er echt blij van zou worden, maar nu vind ik 'm toch wel geslaagd!






















Nu ga ik echt wat doen hoor! Fijne dag allemaal!

Reacties

  1. Eerst...een schop....en dan: wat een mooie kaart! Leuk die zachte kleurtjes en dan de bling bling die eruit springt!

    Fijne dag vandaag!
    Groetjes,
    Marit

    BeantwoordenVerwijderen
  2. het is zeker een geslaagde kaart geworden nadine.
    zo zie je maar weer zonder papier gaat het ook.
    en nu krijg je een schop onder je kont en ik zie morgen weer een kaart anders weet ik dat je niets gedaan hebt hahahahahahaha.

    groetjes karin

    BeantwoordenVerwijderen
  3. NOu laat die schop maar zitten. Ik word hier heel vrolijk van. Vind em geweldig Nadine! Prachtig de witte basis met embossing en wat inkt. Mooie rand en enorm leuk de bling. Helemaal toppie!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Als al mijn kaartjes waar ik niet meteen zo blij van wordt er zo uit zouden zien....
    Ik vind hem helemaal super!!!
    Groetjes van Henriët

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Gaaf kaartje!! Leuk ook die vlinder.
    Groetjes,Annemieke

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hahahaha, dat klinkt heel bekend.
    Ik vind hem leuk, heel apart zo zonder desingpapier. Knap dat dat er zo mooi uitziet.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Je kaartje is erg leuk, en dat van die ochtendjas dat herken ik, heb ik vaak op zondag, is wel lekker toch! Groetjes Gemma

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Heel herkenbaar, die schop onder mijn kont heb ik ook vaak nodig....:-):-), maar je kaartje is prachtig !! Mooie embossing-mal is dat !
    Groetjes Berdien

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Heel herkenbaar je verhaal, moet gewoon wat meer ueren in een dag zitten. Je kaartje is GEWELDIG, wat mooi alles gecombineerd!! en dat zonder DP! Enne heb je nog wat gedaan...............

    Groetjes, Marijke en Chantal

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ja hoor heel herkenbaar, maar misschien heb je dat dan ook gewoon even nodig, even relax, heel goed!!! Kan je er weer even tegen!
    Je kaart is prachtig. Heel mooi gedaan! Ja super gewoon!
    Groetjes Cornelie

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Hier mag je zeker blij van worden Nadine! Misschien heb je die kamerjas al terug aan want ondertussen is het al laat geworden en eigenlijk moet ik dringend naar bed want morgen werken van 9 uur tot 19 uur!
    Liefs
    Christine

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wow, wat een prachtige kaart! Mooie ondergrond en kleurschakeringen! De zwarte sterretjes steken er zo leuk bij af!

    Groetjes, Marjan

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog. Voel je niet verplicht, maar weet dat ik het super leuk vind om jullie meningen en reactie te lezen.
Thanks for visiting my blog. I like to read your comments, opinions and other notes, so please leave a message if you like!

Populaire posts