Doorgaan naar hoofdcontent

Liftchallenge #13 start vandaag!

Goedemorgen allemaal!

Vandaag start alweer de 13e liftchallenge. De kaart is uitgezocht door Cornelie en ik moet zeggen, dat was me de uitdaging wel hoor! Gelukkig was Cornelie bij mij thuis toen ik deze kaart maakte, dus ik kreeg de nodige tips en trucs om er alsnog een leuk kaartje van te maken. Ik wilde de vormen van de rand graag doorzetten in de uitgesneden cirkel, met dit als resultaat:Misschien een beetje saai voor mijn doen, maar ik vond het een keer heel iets anders. Erg leuk om te doen. Dus ik zou zeggen, waag ook een poging! Kijk ook even naar op het liftchallengeblog voor de prachtige creaties van de andere teamleden!

Reacties

 1. Toch is het een mooi kaartje geworden met het kraft en de verschillende kleuren in de cirkel! Vond hem ook lastig hoor,dat las je al, maar wel erg leuk om eens iets te doen wat je anders niet zou doen.

  Groetjes, Marjan

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik vind het ook een mooie kaartje nadine.
  we gaan het ook proberen.

  groetjes karin

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het is weer een leuke hoor! Hoop dat ik deze keer wel een beetje tijd heb om mee te doen. Het idee is er al!

  Liefs Sanne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vindt het een hartstikke leuke kaart geworden

  groetjes Cindy

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nou doe je net alsof ik met de ideeën kwam, nee, die eer komt jou geheel toe! Ik vind h'm mooi dat weet je, maar toch ,iets, mis ik, maar ook dat wist je al!
  Liefs Cornelie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind em ook mooi geworden Nadine! Soms ligt een lift je wat minder he. Maar het is wel een uitdaging!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooi strak kaartje, prachtig gecombineerd met het kraft. Het is dit keer wel een hele uitdaging de liftkaart, ga ook proberen en poging te doen:)


  Groetjes, Marijke en Chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 8. SAAAAAI!! Dit is top. Nou ja, het is nou eenmaal mijn smaak.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik vind je kaartje mooi! Misschien een beetje out of the box voor jouw gevoel maar ik vind m toch erg geslaagd;)Mooi papier trouwens ook in die cirkel.
  groetjes,Brenda

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Dat ging je dus heel goed af, Nadine. Ik vond je vorige kaart werkelijk een plaatje. De gevouwen bloem is gewoon schitterend. De kleuren combi is ook zo mooi. Nathaly

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Bedankt Nadine
  jou kaartjes zijn ook leuk
  groetjes uit belgie
  caroline

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hé Nadine! Ik ga ook jou volgen hoor, wat heb je weer een leuke kaartjes gemaakt allemaal (heb even teruggelezen bij je)!
  Groetjes Elly

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog. Voel je niet verplicht, maar weet dat ik het super leuk vind om jullie meningen en reactie te lezen.
Thanks for visiting my blog. I like to read your comments, opinions and other notes, so please leave a message if you like!