Doorgaan naar hoofdcontent

Uitslag liftchallenge #14 / ´Iets anders´

Vandaag is de uitslagendag van het liftchallenge blog. We hadden weer heel veel prachtige inzendingen. Daaruit hebben we weer een mooie top 3 samengesteld met een nieuwe winnares. Dus neem snel een kijkje! Wie weet ben jij de winnares!

This and That
En... morgen komt een nieuwe challenge op het blog, dus vergeet ook dan niet even het blog te checken. José heeft een heel schattig kaartje uitgezocht! Laat ik jullie achter met een kaartje dat ik laatst heb gemaakt met het super leuke papier This and That. Het idee voor deze kaart heb ik gelift van Dawn McVey. Haar kaarten vind ik zo mooi! Altijd een bron van inspiratie!
Reacties

 1. Hej, Toffe stempel (ken ik ergens van...) Jij laat zien dat je geen moeite had om hem te plaatsen, wat een gave kaart met gaaf papier! groetjes Joyce

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi hoi mooie kaart ,die onderste zijn ook mooi.gr.Nel

  BeantwoordenVerwijderen
 3. PRACHTIG!!! En wat een gaaf papier is dit!

  Groetjes, Marjan

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik zie telkens van die gave kaartjes met dit papier. Heb het zelf ook, maar kom er nog niet echt mee weg. Bedankt voor de inspiratie. Ik zit al klaar voor de nieuwe challenge van morgen!

  Liefs Sanne

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hallo Nadine,
  Leuk om weer een kaart van jou te zien. Hoe gaat het met je? Helpt de rust wel? Ik hoop dat je pijn helemaal verdwijnt!
  Een prachtige kaart heb je gemaakt. Leuk papier is dit!
  Beterschap verder! Groetjes, Judith

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Superduper papier! Superduper kaartje heb je er mee gemaakt!!Vind h'm errug mooi!
  Liefs Cornelie

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een prachtig papier zeg! Mooie lay-out en de tekst is zo sierlijk. Erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Geweldig wat een plaatje!
  Groetjes Jolanda.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooie kaart! En ja, Dawn maakt hele mooie dingen! Ik ben zelf ook helemaal weg van deze papierlijn. Heb er al de nodige kaarten mee gemaakt. Beterschap met je schouder.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mooie kaart! En ja, Dawn maakt hele mooie dingen! Ik ben zelf ook helemaal weg van deze papierlijn. Heb er al de nodige kaarten mee gemaakt. Beterschap met je schouder.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog. Voel je niet verplicht, maar weet dat ik het super leuk vind om jullie meningen en reactie te lezen.
Thanks for visiting my blog. I like to read your comments, opinions and other notes, so please leave a message if you like!