Tijd voor thee...

Heerlijk, ik heb al weekend! En het belooft een lekker scrapweekend te worden. Morgen naar Cornelie en zaterdag bij mijn schoonmoeder kaartjes maken, gezellig! En met al die nieuwe, leuke spulletjes uit Doorn, gaat dat vast helemaal goed komen. 

Vorige week kwam ik erachter dat Elly (My Home Sweet Homemade) die bij mij in het dorp woont (ja, ik word omgeven door creatievelingen hier in de kop van Noord-Holland ;)) een eigen winkelhoekje heeft in de bloemenzaak van haar zussen. Ze verkoopt daar ook de nieuwe snijmallen van Joy! En daar had ik er al een paar van, maar de nieuwe thee-lijn vind ik super schattig én bruikbaar. Ik maakte er onder meer deze twee kaartjes mee. Rood en roze blijft toch altijd goed combineren, vinden jullie niet?

Fijne avond allemaal nog en alvast een fijn weekend!



Reacties

  1. Leuuuuk! Ja ik had ze ook gezien, maar ik heb al zoveel, dus niet gekocht. Mooie kleurencombie ja. Vooral de tweede vind ik gaaf met de theepot en de kopjes en cakejes op een kluitje. Gaaf die twee tags met grote strikken. Mooi stempel zie ik daar op die rechtse, of is dat het papier...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. o die is super leuk een gaaf kaartje nadine.

    groetjes karin

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik denk dat dat papier is, want ik zie het op het andere label ook en op de bovenste kaart ook! Errûg leuk! Super de kleurtjes, die labels zijn ook zo leuk! en die stansjes..Top!
    Heel erg leuk Nadine!!
    Tot morgen!!!!
    Liefs Cornelie

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hallo Nadine,
    Dat ziet er heel leuk uit en ik wens je alvast veel plezier dit scrapweekend maar dat zal vast lukken met al jouw nieuwe spulletjes

    Grtz Cindy

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Mooie kaarten nadine! Leuk om je met dit papier te zien werken, ik heb dat blokje van de action ook, maar ik vind het lastig om te verwerken. Leuke voorbeelden laat je zien. Vooral die tagjes op de onderste zijn leuk! Groetjes joyce

    BeantwoordenVerwijderen
  6. De kaarten zijn bijzonder leuk, je hebt de stansjes op een leuek manier verwerkt, mooie kleurencombi inderdaad!

    groetjes van Ank

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik krijg spontaan zin in een kopje thee met iets lekkers!!
    Erg leuke kaarten, vooral voor een theeleut zoals ik :-)
    Groetjes van Henriët

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Goedemorgen Nadine,
    Gisteren heb ik al geprobeerd om een reactie achter te laten, maar ivm mijn blog/account problemen lukte het niet. Nu heb ik een andere manier gevonden om te zeggen dat ik je thee-kaarten helemaal super vind!!! Wat een leuke stans en lief papier.

    Ook je lift kaart is mooi! Ik zie dat jij ipv stiksels gaatjes hebt geprikt. Goed idee! Gezien ik niet kan naaien, is dat wel een mogelijkheid. Wellicht kom ik er nog aan toe om mee te doen (maar ja, dan moet ik mijn kaart wel kunnen plaatsen...)

    Genoeg over mij gekletst. Ik wens je een gezellige en creatieve dag samen met Cornelie en morgen met je schoonmoeder!
    Groetjes, Judith

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat een prachtige theekaarten, Nadine! Super! Ben jij ook zo'n theeleut als ik? ;) Je hebt mooie kleuren gebruikt, echt gezellige kaarten!
    Groetjes Annet

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat een schitterende kaartjes heb je gemaakt, de kleuren zijn ook erg mooi, ik hou daar wel van
    groetjes Josje

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wat zijn ze leuk!! Twee hele mooi kaarten en leuk de kopjes thee en theepot!! Veel freubelplzier vandaag!

    Groetjes, Marijke en Chantal

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Die malletjes zijn zo tof Nadine! Gezellig, tof kaartje!
    Liefs
    Christine

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Heel gaaf! Wat zijn dat precies voor plaatjes van cupcakes en die mokken/theepot? Super leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Hoorde al dat jullie dagje gezellig was weer. Leuk hoor!
    Je twee theekaarten vind ik top! Ook ik val het meest voor de onderste door de combinatie van alles. Maar de bovenste is zeker ook erg mooi. Heel leuk is ook die geschulpte rand onderaan.

    Groetjes, Marjan

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Thanks voor je reactie. Dan ga ik snel maar weer eens naar Action, leuke dingen hebben ze daar he :) en lekker goedkoop!

    BeantwoordenVerwijderen
  16. De wereld is klein! Leuk om creativelingen om je heen te hebben, goed voor de inspiratie en gezellig. Leuk kaartje is dit! Malletjes zijn inderdaad leuk, ik had ze nog niet gezien.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog. Voel je niet verplicht, maar weet dat ik het super leuk vind om jullie meningen en reactie te lezen.
Thanks for visiting my blog. I like to read your comments, opinions and other notes, so please leave a message if you like!

Populaire posts