Bedankt!.... x 60

Afgelopen vrijdag hadden mijn vriend en ik een bruiloft van vrienden. Het was een supermooie dag (droog!!!) en iedereen heeft erg genoten. Ik had aangeboden de bedankjes te maken als cadeau aan het bruidspaar en dat vonden ze een leuk idee. 

En tijdens het maken heb ik wel een aantal keer gedacht: waarom had ik dat ook alweer aangeboden? Oh ja, omdat ik het zo leuk vind om te doen ;). En dat is ook wel zo, maar het was wel een beetje productiewerk. Op een gegeven moment ga je op de automatische piloot. Eerst heb ik nog even Marjan ingeschakeld voor een mooi digitaal stempeltje en van Cornelie heb de ronde pons geleend, zodat ik niet 120 keer een rondje hoefde uit te snijden met de Cuttlebug. Heel handig om zoveel creatievelingen te kennen! Bedankt!

Dan zijn jullie vast wel benieuwd naar het resultaat? In het zakje zitten hartjes snoepjes en een flesje met daarin een briefje met het nieuwe adres van het stel. Aan het zakje hangt een label met hun foto en aan de achterkant staan hun namen, hartjes, de datum en bedankt! Het zag er erg feestelijk uit en ik heb heel wat positieve reactie gekregen, dus dat maakt die uurtjes die ik erin gestoken heb weer helemaal goed.


Reacties

 1. Super leuk!
  Vrienden als jij zijn GOUD waard!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super wat ontzettend leuk geen wonder dat je positieve reacties hebt gehad! Het is ook onwijs gaaf!
  Groetjes Jolanda.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het ziet er zeker feestelijk uit. Ik vind ze ontzettend leuk en het flesje met het nieuwe adres vind ik zo'n tof idee! Mooi ook de tag. Ik kan me wel heel goed voorstellen dat je het op een gegeven moment wel gehad hebt, maar leuke reacties zijn goud waard!
  Jij nog dank je wel voor je hele lieve berichtje bij mijn DCL-kaart, smak!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dit ziet er weel heel feestelijk uit! Wel een werk maar als je positieve reacties krijgt, was dat het wel waard!

  Groetjes, Marijke en Chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een werk! Maar wel heel leuk geworden en het bruidspaar is vast heel blij met je :)
  Groetjes, Johanna

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Erg leuk geworden, maar dat wist je al! Idd heel veel werk, maar een super tof resultaat!! en de reacties maken het weer goed!
  groetjes cornelie

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dat heb je heel leuk gemaakt
  wel veel werk natuurlijk maar ziet er onwijs leuk uit
  gr Cindy

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ja, vond het al veel werk, maar zo lief dat je dit deed! De positieve reacties heb je wel verdiend. Het ziet er zo op de etagère echt supergaaf uit! En graag gedaan, hoor. Leuk om elkaar te helpen.

  Groetjes, Marjan

  BeantwoordenVerwijderen
 9. dat heb je mooi gedaan nadine.
  ja dat is dan productie werk, maar het resultaat mag er zijn.
  En zeker is het fijn als je wat hobby vrienden in de buurt hebt.

  groetjes karin

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Super idee, en idd handig dat je creatieve vriendinnen in de buurt hebt! De gasten zullen er zeker erg blij mee zijn geweest! Ja productie werk wordt wel een beetje saai, maar het is het waard aan het eind.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een toffe vriendin ben jij!!! Zo leuk geworden!!
  Groet Mary

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog. Voel je niet verplicht, maar weet dat ik het super leuk vind om jullie meningen en reactie te lezen.
Thanks for visiting my blog. I like to read your comments, opinions and other notes, so please leave a message if you like!

Populaire posts