Spijt... of toch niet?

Ik sta op het punt naar Cornelie te gaan om te scrappen. Ook Judith is van de partij, wat leuk om haar te ontmoeten, ik ben benieuwd! Het afgelopen weekend heb ik wel een aantal kaartjes gemaakt, maar die kan ik nog niet laten zien. Dus maar een serie van een tijdje geleden. Marjan en Elly hebben er daar een van ontvangen. Marjan om haar te bedanken voor een label dat ze voor me maakte en Elly om haar succes te wensen met haar winkeltje hier in ons dorp.

Het zijn kaartjes met papier (merk weet ik niet meer) waarvan ik ooit spijt had dat ik het had gekocht. Ik kon er niet zoveel mee, dacht ik :) En uiteindelijk ben ik dan toch wel heel tevreden over deze serie. In combinatie met die strakke zwarte randen vind ik het papier heel goed tot z'n recht komen. Dat is wel het leuke van deze hobby, de ene dag vind je iets niks, de andere dag kun je er weer met heel andere ogen naar kijken....
































Wie lift er mee?
Op het liftchallenge blog is het nog niet zo druk met aanmeldingen. De kaart vraagt wat tijd, dus misschien zijn jullie wel druk bezig ;)? Zo niet, hop dan even naar het blog en kijk naar de inspirerende voorbeelden van onze teamleden. Het is echt een leuke kaart om te maken.

Reacties

  1. Daar hoef je inderdaad geen spijt van te hebben, want het zijn allemaal prachtige kaartje, ben dan ook nog steeds heel blij met de mijne!
    Veel plezier vandaag!
    Groetjes Elly

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik herken dat wel, heb ook wel vellen liggen waarvan ik achteraf ook spijt had dat ik ze had gekocht, zitten er ook bij met van die grote bloemen. Nu breng jij me op een idee met jouw prachtige kaarten, ik vind ze stuk voor stuk schitterend geworden!

    groetjes van Ank

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hey Nadine,

    Het is inderdaad een hele mooi serie, ik ben nogtans niet zo voor bloemen maar waw deze vind ik top.

    Groetjes Lotte

    Als je even tijd hebt wil je even mijn blog bezoeken? lncreations.blogspot.com

    Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik vind je kaartjes helemaal prachtig geworden!! Super zeg met zo'n strak zwart randje, helemaal top!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Juist leuk! Eindelijk eens een kaartje die niet zo zoet is, beetje strak, ik houd ervan.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ze zijn inderdaad heel gaaf, dat strakke staat prachtig i.c.m. de zwarte randjes en het bloemige papier. Ik heb hem hier staan hoor, op de kast! :) Nogmaals veel plezier vandaag.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Dat zijn prachtige kaartjes !! Die zwarte randjes doen het inderdaad super !
    Groetjes Berdien

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik vind het hele mooie kaarten geworden. Leuk zo'n hele serie. Groetjes, Yvonne

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Mooie serie Nadine! Ik herken wel wat je zegt. Ik heb ook zo'n blokje, met dezelfde kleuren en weet er ook niet zo goed raad mee. Nu ik dit hier heb gezien, zo op zwart gemat en strak, vind ik het echt heel leuk. Dus je hebt niet alleen jezelf vooruit geholpen met een "spijt"-blokje, maar ook een mede-blogger, haha. Veel plezier vandaag! groetjes Joyce

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ik vind het schitterend papier zeg. Prachtige set en het zwart is er idd perfect bij. Ze zijn geweldig strak en de bloemen die je hebt verhoogd geven zo'n mooi accent.
    Heel veel plezier bij Cornelie. Leuk dat Judith er ook is!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. het zijn prachtige kaartjes geworden nadine.
    heel fleurig en kleurrijk en heel mooi papier.

    groetjes karin

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Nou, in deze stijl vind ik het geweldig papier. Ten eerste hou ik wel van deze kleurencombi. Ten tweede vind ik de zwarte accenten erg gaaf.

    Liefs Sanne

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Je hoeft geen spijt te hebben van dit papier. Wat mooi de felle kleuren gecombineerd met zwarte accenten. Prachtige serie kaarten, mooi strak en leuk met de groet bloemen. Leuke freubeldag gehad?

    Groetjes, Marijke en Chantal

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Wat weer een gave serie heb je gemaakt!! Erg mooi!!Soms moet het gewoon even liggen...
    Heel mooi, en wat was het gezellig vandaag!!

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Inderdaad een mooie serie! Je hebt het toen met een reden gekocht, en nu weet je waarom! Geweldig zo'n vooruitziende blik!

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Je heb zeker mooie serie.gemaakt.gr.Nel

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Inderdaad een mooie reeks kaarten! Ik heb dit ook al gehad hoor! Je koopt iets, vind het achteraf een miskoop en plots lijkt het dan toch nog perfect materiaal!
    Liefs
    Christine

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Zo heb ik hier ook nog papier liggen... Geweldig dat je deze mooie serie hebt weten te maken (met je favoriete kleuren roze en zwart). Vrolijk en ook chique.
    Groetjes, Judith

    PS: Bedankt voor de leuke dag, afgelopen maandag!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog. Voel je niet verplicht, maar weet dat ik het super leuk vind om jullie meningen en reactie te lezen.
Thanks for visiting my blog. I like to read your comments, opinions and other notes, so please leave a message if you like!

Populaire posts