Ik hou van Holland (deel 1)

Vandaag had ik een verjaardaghop, dus vooral veel gezeten en gegeten. Was wel heel gezellig overal. Met mooi weer, dus wat willen we nog meer? Ja, scrappen natuurlijk, maar dat doe ik dan van de week wel weer. Ik heb nog genoeg kaarten niet laten zien...






















Deze bijvoorbeeld, die maakte ik voor mijn opa die vandaag alweer 87 is geworden. Ik vind het zulk leuk papier van Marianne Design (Dutch design), ik heb er een hele serie mee gemaakt... Vooral de rondjes vind ik top, want ik heb een pons in die maat, waardoor ik ze heel makkelijk uit kan ponsen en dus niet hoef te knippen! Handig! Hier nog twee in dezelfde stijl, maar dan anders...











































En als je er net als ik geen genoeg van kunt krijgen, raad ik je aan morgen nog eens langs te komen. Dan plaats ik namelijk de twee kaarten uit deze serie die ik zelf het mooiste gelukt vind :).

Fijne avond nog!

Reacties

  1. Als de rest nog mooier is dan dit dan weet ik het niet meer, ik vind deze al zo leuk! Vind die eerste 2 echt een superontwerp, die ga ik echt onthouden! Groetjes joyce

    BeantwoordenVerwijderen
  2. lekker vrolijk wordt ik hier van . . . mooi

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Nog mooier zegt ze. Nou ik ben zeer benieuwd want ik vind deze helemaal super! Zo mooi strak zijn ze en zo leuk van design. Ben er helemaal weg van Nadine!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. De eerste voor je opa vind ik helemaal geweldig, ik ben heel benieuwd wat je nog meer hebt gemaakt, nog mooier dan dit kan haast niet!

    groetjes van Ank

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ehhh, nog mooier?! Vind deze al helemaal te gek!! Super knap gedaan weer, alles mix and matchen!! Daar ben je een kei in!!
    Kom maar op met die andere!!
    Liefs Cornelie

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een mooie lay-out heb je gebruikt voor deze superkaarten! Knap gedaan meid!
    Liefs
    Christine

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat zijn ze leuk deze hollands getinte kaartjes. Die met de verschillende rondjes vind ik te gek!! Ben benieuwd naar de andere.

    Groetjes, Marijke en Chantal

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Heel gaaf! Ben benieuwd naar je post van morgen!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. lekker hollandse kaartjes !moooi gedaan !
    grtjs, martina
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  10. ze zijn helmaal geweldig nadine.
    super gedaan.

    groetjes karin

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Vind het heeeel erg goed gecombineerd, het zijn drie erg gave en frisse kaarten. Handig hè, die ponsen, al zijn ze uit ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wat een toffe kaarten! Zo'n pons is zeker handig, scheelt een hoop werk ;) Bovendien zijn die cirkeltjes hartstikke leuk.
    Groetjes, Ellen

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Hoi Nadine,

    Ik heb zonet even je blog doorgenomen en alle blogjes bekeken die ik vanwege de vakantie gemist heb! Mooi werk weer, maar deze serie springt er uit voor mij! Heel gaaf gedaan!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog. Voel je niet verplicht, maar weet dat ik het super leuk vind om jullie meningen en reactie te lezen.
Thanks for visiting my blog. I like to read your comments, opinions and other notes, so please leave a message if you like!

Populaire posts