Doorgaan naar hoofdcontent

Super liftspektakel, doe je mee?
Wat? Valt er alwéér iets te vieren? Ja, je leest het goed. Het liftchallenge blog bestaat in augustus namelijk een jaar! En dat willen Cornelie, José, Marjan en ik natuurlijk met jullie vieren. Dus hebben we besloten een jubileumchallenge te organiseren. Wil je weten wat de bedoeling is? Kijk dan snel op het liftblog. Ik laat jullie hier alvast de kaart zien die ik heb gemaakt voor deze keer:


Op het liftchallenge blog zie je de uitwerkingen van de andere teamleden. En hoewel net als bij de Olympische Spelen bij de liftchallenge geldt dat meedoen belangrijker is dan winnen, geven we ook nog eens een heel leuke prijs weg. Dus, voor deze ene keer zeg ik: wat doe je hier nog? ;) --> liften!!!

Reacties

 1. Gefeliciteerd met het eerste jubileum!!! Superleuk en zo succesvol :-).
  Je kaart vind ik te gek CAS. Mooie kleuren waar ik van hou en een te gek ontwerp. Gaat in de smaak vallen denk ik.
  Dank je wel voor een gaaf liftjaar met het team!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hieperdepiep! gefeliciteerd. Hoe leuk is dit?! Hadden we dat gedacht toen we samen een kaart gingen liften en het idee bedachten?! Zo leuk!!
  Je kaart is mooi, een echte Nadine!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Van harte ook van mij, wat een mooie liftkaart Nadine! Met veel plezier gaan we het volgende jaar van onze Liftchallenge in!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ook hier, een dikke proficiat ! een hele mooie kaart heb jij ook staan ! en wie weet, doe ik deze keer misschien wel een keertje mee,
  grtjs, martina
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik las net dat jij het samen met Cornelie opgestart hebt, dat wist ik helemaal niet! Wat gaaf zeg, dat het zo'n succes geworden is en dan ook nog eens het eerste jubileum, gefeliciteerd!!!!
  Ik zit net voor de vakantie, maar het is wel erg aanlokkelijk om nog even mee te doen, hmmm... het is wel echt knutselweer, dus moet lukken toch???
  Jouw kaartje wil ik zeker gaan maken,dusse...hup achter die pc vandaan en aan de knutsel! Alleen 1 probleempje, heb nu geen auto en moet dus op de fiets naar A-P (waar al m'n scrapspullen liggen), en het regent pijpestelen op het moment.... zucht... wat een zomer!
  Groetjes Elly

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een enig kaartje weer! Simpel, maar zeker niet saai. Ik vind de strik ook helemaal geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gefeliciteerd met het éénjarig bestaan van het liftblog, hoop dat het nog lang mag bestaan. Wat en prachtige liftkaart heb je gmaakt, mmmm eens kijken of ik tijd heb om mee te doen................ Je kaartje hieronder met de vlinders is wel heel vrolijk, LEUK!!

  Groetjes, Marijke en Chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 8. je hebt er een prachtige kaart voor gemaakt Nadine.
  heel mooi weer gedaan.

  groetjes karin

  ps heb je mijn adres ontvangen.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hieperdepiep hoera! MOoi strak kaartje zeg! Leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Van harte gefeliciteerd en ook jij hebt een prachtig kaartje gemaakt en je blog ziet er ook weer heel erg mooi uit zo.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hoi hoi gefeliciteerd mooie kaart heb je gemaakt.gr.Nel

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik had graag meegedaan maar helaas het lukt mij niet meer! Ik wilde ook al meedoen met jou verjaardagskaart kaart maar dat is helaas ook niet gelukt. Sorry!
  Jou kaart is weer super mooi!
  Groetjes Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hardstikke leuk is deze challenge.
  GEFELICITEERD met jullie jubileum!
  Lieve groetjes hennie.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. GEFELICITEERD met jullie 1-jarig blogfeest! Hele leuke kaarten hebben jullie tot nu toe uitgezocht en ik ben ervan overtuigd, dat dat jullie het komende jaar ook gaat lukken.

  Een gave kaart heb je voor jullie jubileum gemaakt! Leuk, dat doorkijkje rechts.

  Groetjes, Judith

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog. Voel je niet verplicht, maar weet dat ik het super leuk vind om jullie meningen en reactie te lezen.
Thanks for visiting my blog. I like to read your comments, opinions and other notes, so please leave a message if you like!