Back in business... ;)

Zó, terug van weggeweest. Nee, ik was niet op vakantie (dat heb ik nog te goed), ik stond vandaag op de markt in een dorp vlakbij. Het is een grote jaarmarkt, waar meestal veel publiek op afkomt. Vorig jaar had ik super verkocht en was iedereen enthousiast over mijn kaarten. Nu waren ze dit jaar ook wel enthousiast gelukkig, maar strunen tussen de kaarten, daar was het net ff te warm voor. Toch leuk verkocht (mijn moeder en tantes kwamen langs haha) en een lekker dagje gehad. En nog een volger van mijn blog tegengekomen, leuk! 

Heb nu alles weer opgeruimd en ben even de blogs aan het langsgaan. Daar was ik namelijk niet aan toegekomen de afgelopen week ivm de voorbereidingen voor de markt en mijn neefje uit Engeland die hier met zijn vriendin logeert. Ik zie dat iedereen zo zoetjes aan weer aan het werk gaat, de vakanties voorbij... mijn tijd komt nog. Ik hoef nog maar 1 weekje te werken en dan ben ik heerlijk 3 weken vrij!!! 

Nu ga ik maar eens douchen, dat is wel nodig na zo'n dag haha!

Laat ik dan niets zien? Ja, natuurlijk wel...
Dit kleine theecadeautje maakte ik laatst bij Cornelie. Zij had zoiets opgestuurd gekregen met een bestelling bij Oma Dee. Ik vond het zo leuk, dat moest ik even namaken. Er zitten drie theezakjes ingeplakt. Leuk om te geven als je bij iemand om een bakkie gaat, toch? En super simpel om te maken met een strook karton en restjes papier.



Logo loco
En mocht je nog een logo tegenkomen, kijk dan goed. Wie weet kun je je laten inspireren voor een kaartje en meedoen aan de liftchallenge van deze week. Laat je niet weerhouden doordat het je moeilijk lijkt. Als je goed kijkt is elk logo geschikt. Het is wat jij ervan maakt! Dus laat je fantasie de vrije loop en doe je best! Je hebt nog tot en met aanstaande zaterdag 12.00 uur om je kaart te linken!

Reacties

  1. Ziet er erg leuk uit zeg! Ik ga vanavond een logo poging doen;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ziet er leuk uit, maak ze ook vaak als cadeautjes. Het patroontje staat ook op de site van Mariannedesign.nl onder workshop.
    Het is zo leuk want de strook papier die je overhoud,als je zelf een vierkante kaart snijd uit, is daar precies groot genoeg voor.

    Groetjes, Mieke

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heel leuk presentje als je bij iemand op de thee gaat inderdaad. Mooi papier en leuke stempel! En wat leuk dat je op een markt staat, deel je daar ook visitekaartjes uit voor je blog? Je zult vast veel mensen inspireren en enthousiast maken met je creaties.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ziet er leuk uit en ik ga mijn best doen om mee te doen!
    Liefs
    Christine

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een mooi en gezellig kaartje! Enig idee met die theezakjes!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ziet er erg leuk uit!! Succes nog voor deze week!
    groetjes Tinie

    BeantwoordenVerwijderen
  7. dat ziet er heel leuk en mooi uit Nadine.
    gaaf modelletje.

    groetjes karin

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat leuk om op een markt te staan! Maar een beetje te warm was het inderdaad wel! Dit kaartje is echt heel erg leuk! Is het nu gewoon één kaart die je in het midden gerild hebt, zodat er vakjes ontstaan om de theezakjes in te doen? Inderdaad, leuk om zo eens mee te nemen als je bij iemand op bezoek gaat! Hoeft niet altijd groot te zijn, toch? Succes met de laatste week en geniet van de voorpret van de vakantie!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Errug leuk, Nadine! Een gaaf cadeautje zo en mooi uitgevoerd in roze met wit en zwart. Schattig is dat theepotje en het kopje, het touwtje maakt het net wat stoerder.
    Je hebt ondanks de warmte toch lekker verkocht... haha familie is goud waard :) Klinkt als een leuk dagje. Maar wat mij betreft ben ik wel blij dat het vandaag minder heet zal worden....

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Jammer dat je niet zo heel veel hebt verkocht. Maar met dat hete weer op een markt rondsjouwen zou niets voor mij zijn, laat staan er een dag staan!
    Je kaart vind ik superleuk. Enig idee met de theezakjes. Die ga ik noteren! Tof die theepot.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. hoi nadine vond het erg leuk je nou ook is gezien te hebben hoop dat je ondanks de warmte goed verkocht hebt maar met al dat moois wat jy maakt moet het wel lukken gr diana

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wat een leuk idee is dit om als kadootje te maken/geven. Mooi zo in het roze/wit/zwart.
    O ja de logo challenge.......zal eens denken en kijken of ik puf heb met deze warmte.

    Groetjes, Marijke en Chantal

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wat een gaaf idee! En een erg leuke uitvoering, het zijn wel onze kleurtjes. Waarmee heb je de theepot gemaakt? Ik vind hem zo leuk! Werk ze nog deze week en dan genieten!

    Liefs Sanne

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Ziet er weer super uit Nadine, heel leuk gedaan zo.
    Groetjes van Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Ontzettend gaaf Nadine en leuk idee zeg.

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Hi Nadine! Ik hoorde al dat je op de markt had gestaan (heb je "volger" gesproken, hahaha!). Het was idd bloedje heet, wij zaten in de auto op weg naar huis op het heetst van de dag, pffttt...
    Jij hebt nu dan vakantie denk ik, veel plezier en geniet ervan!
    Oh en dat theezakjes-kadootje vind ik helemaal geweldig, die ga ik onthouden!
    Fijne vakantie, groetjes Elly

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Wauw, wat ziet dit er gaaf uit, Nadine! Super leuk projectje!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog. Voel je niet verplicht, maar weet dat ik het super leuk vind om jullie meningen en reactie te lezen.
Thanks for visiting my blog. I like to read your comments, opinions and other notes, so please leave a message if you like!

Populaire posts