Liftchallenge #24

Waarschijnlijk hebben jullie al gemerkt dat ik met vakantie ben. Toch wilde ik natuurlijk even mijn kaartje laten zien voor de 24e liftchallenge. Het is een kaart in 1 kleur dit keer, want dat leek me wel een uitdaging. Hopelijk vinden jullie het niet al te lastig en doen jullie massaal mee.

Ik koos voor wit, en toen voor paars, maar het werd niet zoals ik wilde, dus ben ik uiteindelijk voor de duisteren zwarte variant gegaan. Vind hem wel errug donker, maar toch ook wel chique. Geen idee wanneer ik deze kaart ooit zou sturen, misschien hebben jullie een idee?


De andere dames hebben uiteraard ook weer mooie voorbeelden gemaakt, dus neem snel een kijkje op het liftchallenge blog. Jullie hebben tot en met 8 september de tijd, veel plezier!

Reacties

  1. Donker is ie inderdaad, maar ik vind 'm wel een hele chique uitstraling hebben. Mooi hoor en knap, zo alles in één kleur.
    Groetjes, Ellen

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Je kaart is toch prachtig! Het is jammer dat embossing op de foto nooit zo mooi 'overkomt' als dat de kaart is... Ik vind het effect altijd zo mooi, alleen al door de schaduw en het relief heb je een hele stijlvolle kaart!

    (Je mag 'm gerust naar mij sturen hoor....)

    Vr. gr. Welmoed

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Gewaagd hoor een kaart in het zwart. Maar het is wel een pracht exemplaar geworden!
    Groetjes van Henriët

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik vind em in geheel zwart echt prachtig! De embossing geeft er een heel mooi effect aan.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Inderdaad heel chique! Tja, sturen naar iemand die heel erg van zwart houdt?

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Spannend om voor zwart te kiezen, maar het resultaat is erg mooi geworden. Heel chique. Prima te gebruiken voor een feestelijke gebeurtenis toch, voor 'zomaar' een verjaardag kan (maar dat is bijna zonde ;-) ) een bruiloft of een mooi jubileum.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. prachtige kaart heel erg sjiek Nadine.

    groetjes karin

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wow jij hebt lef Nadine om de kaart in het zwart te liften. Een hele stijlvol en chique lift is dit!!

    Groetjes, Marijke en Chantal

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Prachtig! Ik hou van donkere kleuren, dus voor mij zou deze kaart geen straf zijn! Geniet nog van je vakantie!
    Liefs
    Christine

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Heel bijzondere keus in het zwart, je hebt ons laten raden :) Maar inderdaad heel mooi en chique!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Hi Nadine, hele sjieke kaart vind ik hoor. Het is misschien wennen maar je moet lekker experimenteren vind ik. Zo ontstaan altijd de mooiste dingen. Je thee-kaart en vlinderkaart zijn weer GEWELDIG!!! Vooral die vlinders...schitterend. Ik kijk uit naar je MME creaties. Hoop dat je een fijne vakantie hebt. Nathaly

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog. Voel je niet verplicht, maar weet dat ik het super leuk vind om jullie meningen en reactie te lezen.
Thanks for visiting my blog. I like to read your comments, opinions and other notes, so please leave a message if you like!

Populaire posts