Off to go...

Tussen de laatste vakantievoorbereidingen door schrijf ik dit bericht. Ik ga vanaf morgen heerlijk genieten van de zon op Tenerife, samen met mijn vriend. Lekker relaxen, boekje lezen, hapje eten, zwemmen... daar kijken we erg naar uit. Zeker nu ik de regen op de achtergrond op de ramen hoor tikken.

Het zal even afkikken worden van bloggen en kaartjes maken, maar hopelijk doe ik weer nieuwe inspiratie op voor nieuwe creaties en mijn vakantiefoto's. Het mooie papier van My Mind's Eye - The sweetest thing/Honey ligt namelijk al klaar ;).Die moest ik echt hebben! Voor degenen die niet weten over welke serie ik het heb:

Het zwart is in het echt iets minder zwart, eerder donker grijs, maar niet minder mooi ;)

MME - Miss Caroline
Het papier is al net zo geweldig als het papier van de vorige collecties. Met veel plezier heb ik toen kaarten gemaakt met Miss Caroline. Daar hebben jullie er heel wat van voorbij zien komen, maar deze nog niet:


Jullie kaarten zal ik uiteraard na mijn vakantie weer bewonderen. Vergeet morgen niet de uitslag van de logo-challenge te bekijken op het liftchallengeblog. En dinsdag start daar uiteraard weer een nieuwe challenge met super mooie kaarten van het team en twee gastdesigners. Dus jullie hoeven je geen moment te vervelen! 

Reacties

  1. Hoi Nadine,

    Ik zou zeggen (en ik weet niet of je dit nog leest) ga er lekker van genieten veel plezier en neem het zonnetje weer mee hier heen want ik ben nu al die regen zat.
    Groetjes en een hele fijne vakantie
    Cindy

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jemig, die kaart is echt ZO tof!!
    Hoe kom je er op zeg, zo schuin en dan met al die vlindertjes, vind hem helemaal het einde!!!

    geniet van je vakantie he en tot later maar weer :)

    Groetjs

    Vera

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Alvast een hele fijne vakantie Nadine, ga er lekker van genieten. Inderdaad schitterend papier en je kaart is prachtig.
    Groetjes van Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Geniet met volle teugen van je vakantie. Een zeer AWESOME kaartje is dit. Is er één om te liften!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Nadine, wat is deze kaart prachtig! Ik zit er echt met open mond naar te kijken! Love it! Leuk modelletje en gaaf met al die vlinders! Tja, en dat papier... Wat zal ik erover zeggen: ik MOET dat hebben.

    Liefs Sanne

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Oh ja, geniet van je vakantie! Ik zal je creaties even missen!

    Liefs Sanne

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ooooh deze kaart is zoooo mooi! Wat een mooie details, die prachtige vlindertjes en glinsterstenen, supermooi! Mooie papierlijn... Ik wacht ook met smart op een bestelling die ik heb geplaatst, kan niet wachten tot ik hem binnen heb. Aan de slag met nieuwe papiertjes is het leukste dat er is! Fijne vakantie. GENIET! groetjes Joyce

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Een hele fijne vakantie gewenst.
    En die vlinderkaart...die vind ik prachtig.
    Groetjs, Nelleke

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ooooh Nadine, wat een beauty! Nee echt, wat is hij prachtig zeg, jeetje! Super leuk met de 3d vlinders, de kaartvorm en de kleurencombinatie. En dan die mini vlindertjes nog: LIEF! Je nieuwe spullen zien er ook erg mooi uit, daar gaan zeker weten mooie creaties van komen. Hele fijne vakantie, geniet er lekker van!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Oh sjongejongejonge, wat is deze superduper zeg! De vorm is top en de vlinders komen er zo mooi op uit. Ik ben er helemaal weg van!!!
    Het papier is moooooi zeg!
    Fijne vakantie meid :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Prachtig!!! Geniet van je vakantie en kom goed terug thuis met massa's leuke ideeen !
    Liefs
    Christine

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Oehh wat zijn al die vlinders prachtig Nadine! Geniet van je vakantie, ik hoop dat wij hier heerlijk koel scrappers-weer zullen krijgen!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Fijne vakantie Nadine en als je dit niet meer leest ervoor, dan is het wel erna. Dan hoop ik dat jullie het super gehad hebben ;)
    Je kaart vind ik echt erg mooi!!! En dat papier ... wil ik ook!

    BeantwoordenVerwijderen
  14. wow zeg schitterende kaart prachtig met die vlinders zo.
    een hele fijne vacantie.

    ps je kaarten heb ik af hoor maar nog geen tijd gehad om ze erop tezetten.

    groetjes karin

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Fijne vakantie! En inderdaad een mooie serie! Gaaf kaartje ook! Nou, geniet ervan!

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Als ik dit berichtje tik, zit jij al lekker op Tenerife;) Geniet van je vakantie. Zoooo zeg wat is dit een gaaf kaartje. Geweldig mooi model en leuk al die vlinders erop! Wat een mooie papierlijn heb je gekocht.................zucht, hebben!

    Groetjes, Marijke en Chantal

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Geniet van je vakantie (of van de napret, mocht je dit lezen na terugkomst...). Geweldig mooi project! Heb je dit al ingestuurd bij MME (via bv. Facebook?) Wie weet kom je op hun blog. Zo'n 'mooi-gehalte' heeft dit echt!
    Die nieuwe lijnen van MME zijn ook gaaf hè?

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Oh, what for a beautiful card. I love also patterned paper from MME. A very nice idea :)

    groetjes
    Mary-Jane

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog. Voel je niet verplicht, maar weet dat ik het super leuk vind om jullie meningen en reactie te lezen.
Thanks for visiting my blog. I like to read your comments, opinions and other notes, so please leave a message if you like!

Populaire posts