Doorgaan naar hoofdcontent

Skype kaart #2

Wat een leuke reacties kregen we op onze Skype kaart van vorige week! Donderdag hebben we dan ook gebombardeerd tot Skypekaartdag bij Cornelie en mij. Niet dat we elke donderdag skypen, maar dan plaatsen we wel de kaart die we die week hebben gemaakt. Ook afgelopen week gingen we met een sketch aan de slag (daar gaan we wel in variëren hoor). Dit keer een sketch uit het archief van MFT. Op het eerste gezicht niet zo een lastig geval. Maar voor mij leek niets minder waar te zijn...

Het begin was even lastig (te veel drukke patronen), maar gaandeweg begon het toch nog wat te worden. We hebben dit keer papier gebruikt van Boekenvoordeel. Ik heb het gecombineerd met kraft en créme. Wat leuke lintjes erbij, een houten ornamentje, tekstje en tadaaaa:


Cornelie maakte een heeeeel andere kaart. Maar ontzettend leuk natuurlijk weer. Benieuwd naar het verschil? Bezoek dan haar blog ook even. En, wie van jullie is ook al aan het skypen geslagen?

Reacties

 1. Ik heb op de knutselkamer (is bij mijn moeder thuis) geen computer, dus het skypen gaat aan mij voorbij. Ik zit er altijd met mijn moeder, dus wij kletsen en puzzelen in real life. ;) Het is een leuk kaartje geworden, leuke papiertjes. Het lint en de letters vind ik ook erg leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ja, deze kwam regelrecht uit je tenen, haha, en echt tevreden was je niet, maar ik vind het toch weer een heel mooi resultaat hoor!! Het houten elementje doet het er goed bij, je lint en de letters. Erg leuk. kan nu even goed kijken tenminste!!
  Nou doegie!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel gaaf Nadine! Tegen Cornelie zei ik ook al hoe leuk het is om te zien hoe verschillend kaarten kunnen worden met eenzelfde sketch en papier.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind em eigenlijk wel heel gaaf hoor! De laagjes van kraft, creme en de blauwtinten maken het heel levendig. De combie van letters, roosjes, bolletjes en het mooie ornamentje maken er een prachtkaart van!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zo leuk om te zien dat kaarten met hetzelfde papier en volgens dezelfde schets er zo verschillend uit kunnen zien.
  Super uitwerking!
  Groetjes Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ook hier een prachtige uitwerking van de schets. Mooi het gebruik van kraft en creme in combinatie met het dessinpapier.

  groetjes van Ank

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooi zeg! Door die mooie laagjes wordt de kaart wat 'rustiger' en komt het papier veel beter tot z'n recht! Heel erg leuk om de verschillen te zien met het zelfde papier en sketch!

  Vr. gr. Welmoed

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind je kaartje helemaal leuk geworden. Mooie kleurcombi en het hout past er goed bij. Leuk om te zien dat jullie er allebei iets anders van hebben gemaakt. Liefs Sabine

  BeantwoordenVerwijderen
 9. gave kaart! leuk om het 'verschil' te zien bij Cornelie!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. een hele mooie kaart Nadine.
  prachtig papier en een leuke sketch.

  groetjes karin

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Inderdaad weer heel anders! Leuk die bloemen en bolletjesrand! En mooie kleuren!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik vind het toch een heel mooi kaartje hoor, leuke papiertjes en ook erg leuk dat houten ornamentje&lintjes/roosjes! Wat trouwens ontzettend leuk om zoiets via de skype te doen!
  Groetjes,Brenda

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Heel erg leuk geworden!!! Mooi kaartje!
  Groetjes, Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Weer een heel mooi kaartje. En inderdaad echt heel anders dan die van Cornelie.
  Groetjes Ellie

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Haha, las net de reactie van José. Inspiratieloos... (-; Ik schreef al dat ik bij het zien van de sketch zin krijg om daarmee aan de slag te gaan. Wie weet binnenkort een kaart van mij, geïnspireerd door jullie?

  Blauw, kraft en het hout - ik vind het mooi gecombineerd. Leuk dat jullie dezelfde achtergrond hebben gebruikt. Zo zie je maar, hetzelfde papier, eenzelfde sketch maar niet dezelfde kaart - LEUK!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Kom net van Cornelie af en zie nu hier jou uitwerking van de schets. Ook een prachtig geheel, mooi de bloemenlint, hout, bolletjeslint enz gecombineerd.

  Groetjes, de Molletjes

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Super en zo leuk om jullie eigen stijl erin te zien!
  Liefs
  Christine

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Vind 'm erg mooi geworden, Nadine. Mooie kleurtjes heb je gebruikt!
  En nu even door naar Cornelie om haar skypekaaart te bekijken :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ben net even bij Cornelie gaan kijken. Beide mooie kaarten! Ik ga toch nog eens terug naar Boekenvoordeel en zal dan eens extra goed kijken of ik dit papier tegenkom hihi, ik vind het heel mooi papier. De compositie van de kaart komt goed tot zijn recht. Groetjes Yolanda

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog. Voel je niet verplicht, maar weet dat ik het super leuk vind om jullie meningen en reactie te lezen.
Thanks for visiting my blog. I like to read your comments, opinions and other notes, so please leave a message if you like!