Heerlijk zo'n uurtje extra...

...want daarom was ik vanmorgen al om 8 uur uit bed, staat de vaatwasser te schrobben en maakt ook de wasmachine zich nuttig. Heb ik mijn administratie bijgewerkt en al wat blogs bezocht! Doe mij elk weekend zo'n uurtje extra, heerlijk! Hebben jullie ook zo'n goed bestede dag? Of slapen jullie juist een extra uurtje, om wat slaap in te halen?

Vandaag een kaartje dat ik alweer een tijdje geleden maakte op basis van een leuke kaart die ik op Pinterest vond. Ik vond de layout mooi strak en weer eens iets anders. Met de stempels van Eline kwamen de teksten precies goed uit.


Dit is de voorbeeldkaart van Erin Lincoln:


Het ziet er bij mijn druilerig uit buiten. Ik ga straks mijn zus en zwager helpen met de laatste dingen verhuizen. Dus ik ben onder de pannen! Maar de wasmachine piept dat ie klaar is, dus eerst even was ophangen...

Fijne zondag!


Reacties

  1. Ik ben niet langer in mijn bed blijven liggen, dus heb ook een uurtje meer aan mijn dag ;-)
    Wat een mooie kaart heb je gemaakt! Leuk met dat silhouetje er aan.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heerlijk he zo'n uurtje langer, ik heb mezelf ook al nuttig gemaakt!
    Wat een leuk kaartje zeg, mooie kleurtjes ook zo en inderdaad een leuke layout!

    Groetjes

    Vera

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hééé wat grappig, we zitten vandaag in hetzelfde genre! Superleuk weer, dat touw doet het erg goed. En een vlaggetjeslijn... ben d'r gek op!
    Jij hebt al een hoop gedaan zeg, ik ga mezelf zo ook maar eens achter die pc vandaan sleuren, maar het huishouden is nou eenmaal niet m'n favoriete bezigheid!
    Groetjes Elly

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Gaaf zeg! Mooie lift, die van jou vind ik mooier! Ik was gewone tijd wakker volgens "gisteren"tijd, maar ben lekker even gaan lezen, heerlijk als je niks hoeft. Douche schoongemaakt en strijken... hmmm ... moet ook wel.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Gave kaart,vind t knap dat je uit die kaart je eigen lift hebt gemaakt. Het was mij niet gelukt. Vind jou kaart trouwens leuker. Liefs Sabine

    BeantwoordenVerwijderen
  6. wat een mooie kaart en mooi papier.welk merk papier is dat en is dat in meerdere kleuren verkrijgbaar
    marjan

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik stond vanochtend ook al lekker vroeg onder de douche. Heerlijk zo'n extra uurtje. Hier is het weer prachtig, dus ik heb net een ommetje naar de brievenbus gemaakt. Ga nu bedenken wat ik eens zal maken.

    Liefs Sanne

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Jouw kaart is trowens erg leuk geworden. Ik ben fan van deze stempels. Leuk zo in het blauw.

    Liefs Sanne

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Heerlijk hè zo'n extra uurtje ! Alsof je opeens zeeën van tijd hebt :-)
    Je kaart is prachtig ! Lekker stoer ook door het touw wat je gebruikt hebt.
    Groetjes Berdien

    BeantwoordenVerwijderen
  10. wat een lief en mooi kaartje Nadine.

    groetjes karin

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Oooh, wat is-sie LEUK! De kleuren en de versiersels: helemaal top! Ik heb niet zo fanatiek gebruik gemaakt van het extra uurtje als jij (wel heel lekker als je dat vroeg op de dag al allemaal hebt gedaan), maar ging wel lekker op pad met een vriendin naar De Kleine Zeemermin. :) Groetjes!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Hé Miep Kraak!! Ik heb heerlijk geslapen tot bijna nieuwe tijd 9 uur, zalig, dat had ik echt even nodig!
    Daarna rustig ontbeten, kranten, koffie drinken, douchen, en toen naar m'n werk, helaas kwam dat er dan wél achter aan...
    Je kaart heb je helemaal een eigen draai gegeven, en ik vind h'm super leuk, mooie kleuren combi. Tof met de vlaggetjes. Heel leuk kaartje!
    Fijne avond!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Ik werd wakker om bijna 9 uur, schrok al, omdat ik dacht te laat te zijn voor de kerkdienst... Maar, gelukkig had ik de wekker gisteravond nog niet verzet (-: Een fijne dienst gehad en daarna lekker naar schoonmoeders, gezellige spelletjes-dag gehad. Het zonnetje scheen, een wandeling had best gekund. Maar in de warme kamer zo samen aan het kaarten vonden we een beter idee (-;

    Jouw kaartje ga ik pinnen (vind hem leuker dan het origineel). Super lift, Nadine!!! De kleurtjes en vooral de dotjes doen het 'm voor mij.
    Fijne avond!
    Groetjes, Judith

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Ik heb mijn extra uurtje geslapen! Normaal slaap ik nooit lang maar nu was ik daar eventjes aan toe. Je kaartje ziet er weer heel leuk uit, pinterest is een echte bron van inspiratie!!
    Liefs
    Christine

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Ik vond dat uurtje extra ook heel erg fijn, heb hem dus ook nuttig besteed. Wat een schitterend kaartje heb je gemaakt Nadine, ik vind hem prachtig, mooi ook die blauwe kleur.
    Liefs van Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Wow wat een super kaarten!
    Heel mooi!
    Groetjes Jolanda.

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Heerlijk zo'n uurtje extra mag van mij elke week wel:)) Je hebt een mooi strak babykaartje gemaakt!!

    Groetjes, Marijke en Chantal

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Heerlijk vind ik dit weekend altijd, ik wil dat gevoel van dat uur extra altijd zo lang mogelijk vasthouden. Ik probeer een week lang te denken: eigenlijk is het nu al ... uur! En dan genieten van nog eventjes in bed of juist nog even opblijven. Wat heb je je tijd nuttig gebruikt voor dit mooie kaartje! Prachtig! Groetjes Joyce

    BeantwoordenVerwijderen
  19. wat een mooi kaartje ! helemaal geslaagd ! top !
    grtjs, martina
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Hele leuke kaart! Inderdaad lekker strak en toch veel details!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog. Voel je niet verplicht, maar weet dat ik het super leuk vind om jullie meningen en reactie te lezen.
Thanks for visiting my blog. I like to read your comments, opinions and other notes, so please leave a message if you like!

Populaire posts