Tja, dat wordt kiezen...

Hebben jullie dat ook wel eens, zo'n dag dat je gewoon echt te veel tegelijk wil doen? Ik zou bijvoorbeeld vandaag aan mijn kerstkaarten willen beginnen (20.000 ideeën malen rond in mijn hoofd), maar ook aan een slinger voor mijn vriendin en een opdracht van een kennis en een fotolijstje van mijn tante... en oh ja, mijn fotoboekje van de dierentuin wil ik ook nog zo graag afmaken. Maar goed, we moeten keuzes maken, dus ik ga de stad in :) haha... wil namelijk ook nog een pakje naar Engeland sturen (met Hollandse kaarten met Engelse teksten...) en wat dingen halen ter voorbereiding op een feestje. 

Dus, vandaag nog geen kerstkaart in de aanbieding, maar een geld envelopje en een mannelijke kaart. Gewoon weer zomaar wat probeersels die ik een hele tijd geleden al maakte, maar nog niet had laten zien. Het papier is van Echo Park en vond ik zeer geschikt voor jongens/mannen, toch?



De envelop kan dicht met klittenband...


En zoek je nog inspiratie in een leuke uitdaging? Dan kun je natuurlijk nog meedoen aan de liftchallenge. Tot en met aanstaande zaterdag (6 oktober, 12.00 uur) kun je een poging wagen. Fijne dag!

Reacties

  1. Absoluut perfect voor jongens/mannenkaartjes! Gaaf joh! Vooral dat envelopje, waarvan je de binnenkant ook zo leuk hebt gedaan!

    Ik maak nog wel een foto van de kaartjes voor oma en opa, maar wacht nog even of er nog wat binnenkomt, zaterdag zal ik het erbij zetten, dan kan jij zien wat oma's en opa's zoal voor kaartjes krijgen, zoals je vroeg :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. een hele leuke kadogeldenvelop Nadine.

    groetjes karin

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Knappe geldenveloppe en een heel mooi kaartje hoor!
    grtjs
    Monique

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hahaha ik moet erg lachen om je stukje.
    Je flop en kaart vind ik super zeg. Wat een gaaf papier. De flop blijft geweldig om te maken en zo leuk om kado te doen. Erg gaaf voor een jongen en je kaart is zo leuk weer met de cirkels. Mooi de pareltjes als accentjes!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ze zijn SUPER leuk!!
    groetjes Josje

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Dat gevoel ken ik Nadine, dat je veel te veel ideeën in je hoofd hebt, niet weet waar mee te beginnen en uiteindelijk komt er dan vaak niets uit mijn handen......
    En wauw wat is dat geld-envelopje leuk zeg !
    Groetjes Berdien

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Lastig als je uit allemaal leuke dingen 'moet' kiezen, maar ik herken het ja. Niet alleen in keuzes maken qua kaarten hoor, ook qua dagplanning. Ik plan mijn vrije dag altijd veel te vol: boodschappen doen, wasje draaien, dweilen, badkamer schoonmaken, sporten, naar de fysio. En wat doe ik dan? Knutselen om mijn hoofd te legen, haha. Jammer van de overige klusjes, first things first. ;) Ik vind allebei je kaartjes super leuk! Heel leuk envelopje, zeker geschikt voor ene man. De cirkels bij je tweede kaart zijn op een leuke manier geplaatst, leuk geheel!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. HEEEL geschikt voor mannen. Is zeker niet met alle soorten papier, maar dit wel. Envelopje is helemaal tof. Groetjes Yolanda.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Erg leuk gedaan Nadine! Leuk voor de mannen! Succes met je keuzes:))
    groetjes Tinie

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Erg leuk geldmapje en wat een stoere jongenskaart!
    Groetjes Ellen

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Haha, dat ken ik wel hoor! Bij mij is het altijd hollen en soms stilstaan :-) Erg leuk geldmapje heb je gemaakt en ook je MME kaartjes zijn om te snoepen!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Ja dit is geweldig papier voor mannenvlop en kaart! Super joh! En herkenbaar de lijst met dingen die je nog wilt doen en maken maar ja de tijd.....................

    Groetjes, Marijke en Chantal

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Tof allemaal weer! Die flop doet het altijd goed en heb je super gemaakt! Ook de tweede met de cirkels is erg leuk.
    Zóooooooo herkenbaar! Daardoor komt er soms helemaal niets uit mn handen!
    Mijn hoofd loopt altijd over. Heerlijk, maar soms ook lastig!
    Nou doegie!!

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Zeker perfect voor jongens en mannen! Ziet er goed uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Hallo Nadine,
    De cadeauenvelop vind ik helemaal top! Gezellig met de tickets en de binnenkant heb je ook leuk versierd.

    Cirkels, dots en stripes doen het altijd goed, zeker een geslaagd kaartje!

    Heb al zin in onze knutseldag vrijdag (-:
    Groetjes van Judith

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog. Voel je niet verplicht, maar weet dat ik het super leuk vind om jullie meningen en reactie te lezen.
Thanks for visiting my blog. I like to read your comments, opinions and other notes, so please leave a message if you like!

Populaire posts