Een jongetje...

Goedemorgen allemaal! Schijnt bij jullie ook eindelijk een zonnetje? Bij wel in ieder geval, maar toch blijf ik voorlopig lekker in mijn scrapkamertje, want ik heb er heerlijk opgeruimd en... ik heb gisteren in Alphen aan den Rijn een papierkast opgehaald bij Leontine. Heb 'm gisteravond meteen ingeruimd en ik kan je vertellen: hij zit vol ;). Maar het ziet er wel super netjes uit en zo kan ik precies zien wat ik heb (en dat is best veel besefte ik me gisteren). Dus ik ben vandaag heel gedreven om daar ook echt iets mee te doen...

Laat ik jullie vandaag een kaartje zien dat ik weken geleden al maakte toen Cornelie bij mij te scrappen was. Het super leuke papier is als ik het goed onthouden heb van Oktober Afternoon en ik knipte de leuke beestjes uit voor deze jongenskaart...



En gisteren ontving ik als klap op de vuurpijl van Yvonne Neefjes de prachtige catalogus van Stampin' Up! Ohh wat is dat een bron van inspiratie! Binnenkort komt ze bij mij thuis een demonstratie geven, dus daar ga ik alvast het een en ander voor voorbereiden. Dat wordt gezellig!

Geniet van deze zondag!

Reacties

  1. ach wat een schatje Nadine, super mooi kaartje.

    groetjes karin

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een mooi kaartje! Leuk dat klepje waar nog een felicitatie achter verstopt zit. En wat heerlijk dat je je kamer hebt opgeruimd. Dat werkt altijd weer een stuk lekkerder.
    Groetjes, Ellen

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wow, wat een schatje zeg, en verrassend dat klepje.
    Groetjes, Nelleke

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een schattige kaart Nadine, zó lief die twee konijntjes. Heel mooi gedaan!

    Alvast veel plezier met je SU party:D

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Oooh erg leuk kaartje met die konijntjes ! En dat "klepje" vind ik super !
    Groetjes Berdien

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Zucht wat een mooie babykaart, leuk dat klepje met felicitatie erachter. Jaaa de catalogus van Su heb ik ook en wat zijn de spulletjes mooi daarvan..........
    Veel plezier in je opgeruimde hobbykamer.

    Groetjes, Marijke

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Je kaartje is zo'n schatje! En die schudde je zomaar uit je mouw! Heel leuk!!
    O, ja en die catalogus is zoooo mooi!
    Ben benieuwd naar je kast!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een leuk kaartje zeg! Ja, een opgeruimde kamer doet wonderen. Je weet weer precies wat je allemaal hebt en daardoor heb je meteen weer nieuwe ideeën. Als ik niet weet wat ik moet gaan maken, ga ik vaak opruimen. Kom ik vanzelf wat tegen! Groetjes Joyce

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat een superleuke jongenskaart, die beestje staan er zo schattig op! leuk idee om het op te laten klappen! Veel plezier van je kast,klinkt al goed!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Heerlijk, een opgeruimde en georganiseerde knutselkamer! Ik vind je kaartje enig, de beestjes zijn super schattig. Het klapgedeelte is ook errug leuk verzonnen!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wauw, een superleuk geboortekaartje!
    Groetjes Sjoukje

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Prachtige baby kaart!
    Wel leuk als je weer weet wat je in huis hebt!
    grts
    frouwke

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wauw Nadine, wat een supermooi kaartje! Ik houd erg van verrassingen en onverwachte dingen en dus vind ik het klepje met de tekst erachter helemaal geweldig!
    Groetjes,
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Jeetje wat een gaaf kaartje!!!
    Groetjes Mary

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Wat een leuk kaartje! En dat omklappertje, helemaal geweldig!

    Wanda

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog. Voel je niet verplicht, maar weet dat ik het super leuk vind om jullie meningen en reactie te lezen.
Thanks for visiting my blog. I like to read your comments, opinions and other notes, so please leave a message if you like!

Populaire posts