Kerstkaarten 2012 - deel 5 (laatste ronde...)

Vanavond kerstavond... Doen jullie dan nog iets speciaals? Wij eigenlijk niet, gewoon lekker genieten van onze kerstversiering, de kerstboom en misschien wat lekkers eten, wijntje erbij... samen zijn.

Vandaag show ik jullie mijn laatste kerstkaartjes.... Allereerst twee kaarten met misschien wel mijn meest favoriete papier van dit jaar: Scandinavian winter van Marianne Design. Ik heb het bij velen voorbij zien komen, dus ik denk zomaar dat ik daarin niet de enige ben.

Gecombineerd met een stempelset van Kruidvat...

Beetje onscherpe foto, maar ik vond dit zelf een van de leukste kaartjes
van het afgelopen jaar...

En dan nog een grappig kaartje. Met de leuke plaatjes van Action
en papier van Jillibean...
Nou, dat was het voor dit jaar, wat betreft de kerstkaarten dan he? Ik post dit jaar hopelijk nog wel andere kaarten ook. Maar bovenal heb ik plannen voor volgend jaar, goede voornemens om weer serieus te gaan scrappen (met foto's) en nog wat andere ideeën spoken af en toe rond in mijn hoofd... maar goed, nu eerst kerst vieren. 

Fijne kerstdagen!

Reacties

 1. Mooie serie kerstkaarten heb je weer allemaal gemaakt Nadine en langs deze weg wil ik jullie een hele fijne kerstavond wensen en ook voor de komende feestdagen veel plezier en geluk.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nee ga vanavond ook niets speciaals doen, misschien even lekker tv kijken of een kaartje maken, ik zie wel. Je laatste kerstkaartjes zijn weer prachtig Nadine. Geniet van de kerstdagen samen met allen die je lief zijn.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik doe op kerstavond ook nooit iets speciaals eigenlijk. Het papier van Eline blijft leuk, daar komen alleen maar leuke kaartjes van! Hihi, je laatste kaart is grappig! Geniet van je rustige avondje en de kerstdagen, op naar een creatief 2013!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ook je laatste kerstkaarten van dit jaar zijn leuk! Het papier van MD is echt gaaf. Volgens mij heeft heel scrappend Nederland het gekocht ;)
  Gezellige dagen, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wow prachtige kaarten heb je gemaakt Nadine.
  een hele fijne avond samen.

  groetjes karin

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je laatste serie is prachtig en wat een vrolijke plaatjes op de onderste! Wij zitten (lees hangen) vanavond met het gezin knus voor de TV met wat lekkers op tafel. hele fijne en gezellige kerstdagen toegewenst.
  Groetjes, Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie kaartjes zo op het laatst. Fijne feestdagen gewenst.
  Groetjes, Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat heb je weer prachtige kerstkaartjes gemaakt!! Heb ze net allemaal even bekeken, súper zeg! Ik wens jou een goede jaarwisseling en een gezond en gelukkig&creatief 2013! groetjes,Brenda

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog. Voel je niet verplicht, maar weet dat ik het super leuk vind om jullie meningen en reactie te lezen.
Thanks for visiting my blog. I like to read your comments, opinions and other notes, so please leave a message if you like!

Populaire posts