Liftchallenge #31 Iets anders - Kersteditie

Goedemorgen allemaal. Klaar voor een nieuwe liftchallenge? Dan moet je nog even twee weekjes wachten. Vandaag staat er namelijk 'Iets anders' op de planning. Maar dat is ook leuk natuurlijk! José bedacht de volgende uitdaging:


Maak een kaart in de vorm van een kerstthema. 
Bijvoorbeeld:
  • een kerstbal
  • een kerstboom
  • een besneeuwd huisje... et cetera. 
Laat je fantasie de vrije loop. Verder wil ik glitter zien!

Aan de slag!
Nou, daar kan iedereen wel iets mee toch? Zelf moest ik wel even nadenken om origineel uit de hoek te komen, zonder het mezelf al te moeilijk te maken ;). Dus koos ik voor een kerstcadeau. Maar daar heb ik best wel een beetje werk van gemaakt hoor, want ik heb ervoor gezorgd dat de deksel van de doos kan, zonder het doosjes stuk te hoeven maken. En vinden jullie de stempel niet heel toepasselijk? Een beetje glitter mocht natuurlijk niet ontbreken. Het is niet heel duidelijk te zien, maar zit op de zegel die aan de strik hangt....





Cadeautje...
En dan is het nu aan jullie om een originele vorm kaart te maken. Doe je best. Je hebt tot en met 15 december 12.00 uur om je kaart te linken, dus denk er lekker even over na en maak er iets moois van! Wij kijken uit naar jullie kaarten. Enne, iedereen maakt kans op een leuke cadeaubon van Paper & Pictures!

Reacties

  1. Wat een leuke uitwerking! En heel mooi papier en lint heb je gebruikt. Ik ga er ook eens even over nadenken..Groetjes, Yvonne

    BeantwoordenVerwijderen
  2. wat een mooi uitgewerkt kerstkadootje. leuk dat je de deksel ervan af kan halen, mooi gedaan. Klein beetje bling/bling zeg je maar de kerstklokjes glinsteren toch ook heel mooi! Ik ga proberen ook iets te verzinnen.

    Groetjes, Marijke

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wow wat heb je dat mooi uitgewerkt zeg. Heel gaaf zo. Liefs sabine

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een mooi kaartje! Hou wel van deze kleuren!!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Slim gedaan dat deksel, heel verrassend! Erg mooi is je dooskaart! Ik zie de bling wel hoor, staat prachtig. Schattige kerstklokjes trouwens.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. prachtig gedaan Nadine, hele mooie kaart.

    groetjes karin

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Erg leuk gedaan deze cadeau kaart!! Tof gemaakt!Het lint ziet er ook top uit! Oftewel erg mooi!
    O, de sluitingsdata is eerder, volgens mij de 15e. Ik was zelf in eerste instantie ook in de war!
    Nou doegie! Zit potdorie al om 05.44 achter de computer...KLAAR wakker!!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Supertof gemaakt Nadine! Heerlijke kerstsfeer.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog. Voel je niet verplicht, maar weet dat ik het super leuk vind om jullie meningen en reactie te lezen.
Thanks for visiting my blog. I like to read your comments, opinions and other notes, so please leave a message if you like!

Populaire posts