Skype kaart #11 en uitslag Sint Candy

Wat veel leuke (rijmende) reacties heb ik gisteren ontvangen op mijn blogbericht, dank jullie wel allemaal! Het toverde een grote glimlach op mijn gezicht toen ik thuis kwam en het achter elkaar las. Zoals beloofd ontvangen drie van jullie een candy. Ik heb er niets voor gekocht: het zijn RAKjes. Voor wie niet weet wat dat zijn: RAK staat voor 'random act of kindness'. Het is dus een verzameling van leuke scrapdingetjes uit mijn 'magazijn'. De volgende drie volgers zijn met hun creatieve, lieve of uitgebreide reactie in de prijzen gevallen:

en de poedelprijs voor Marfien ;)!


Mailen jullie me je adres op handmadewithlove@hotmail.nl? Dan zal ik van het weekend een leuk RAKJE naar jullie opsturen. En als je het leuk vindt, mag je daarbij ook aangeven van welke kleuren je houdt... dan probeer ik daar rekening mee te houden!

En dan nu de skype kaart...
Want ja het is donderdag, skypekaarten dag bij mij en Cornelie. En omdat we laatst bij mij thuis een Stampin' up party hadden, leek het ons wel leuk om met onze nieuwe inktjes aan de slag te gaan. Ik heb de Subtles collectie en Cornelie de Brights...

Stamps only
Natuurlijk wilde ik zoveel mogelijk inktkleuren uitproberen van de tien. Uiteindelijk is het gelukt om er vijf te combineren in deze stamps only kerstkaart. Oké, een klein beetje valsgespeeld, een trouwtje en stickles erbij... Ik besefte me tijdens het maken dat ik nog altijd geen echte stempelaar ben. Ik ben TE verliefd op design papier! Maar zo gaandeweg is het wel leuk om af en toe iets uit te proberen. En dan komen mijn mooie inktpads goed van pas.


Cornelie ging aan de slag met bloemen en maakte daarmee een leuke winterse verjaardagskaart. Ik zou even een kijkje nemen als ik jou was ;). Leuk dat jullie hier weer kwamen kijken, fijne dag allemaal!



Reacties

  1. Lastig hoor, alleen stempels! Daar moet je dan wel een aardig voorraadje van hebben om je kaart mee te vullen. Ik vind je kaart leuk geworden! De muziekbalk is een mooie opvulling. En... super leuk dat ik heb gewonnen, bedankt! Ik zal je zo een mailtje sturen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gefeliciteerd allemaal die rakjes zijn heel leuk ik heb er ooit 1 mogen ontvangen.

    Nadine super leuke en mooie kaart.

    groetjes karin

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi Nadine,

    Nou voor een papierverslaafde vind ik dat je goed kan stempelen. Ik vind het een heel leuk kaartje.

    Groetjes,
    Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ja, zei het natuurlijk al over de Skype, wauw, echt gaaf gedaan zeg!!! Heel mooi! Vaker stempelen dus!
    Heb het gisteren alweer gedaan, in combinatie met papier!!!Jehh!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wauw, ook deze stempelkaart ziet er prachtig uit. Mooi geworden, Nadine!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. prachtig winters kaartje, heel mooi gestempeld.

    groetjes jolande

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Dat proberen gaat je heel goed af!
    Een hele mooie kerstkaart is het geworden.

    Vr. gr. Welmoed

    BeantwoordenVerwijderen
  8. waaw. voor een papierfreak vind ik deze echt te gek. prachtig.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Het lukt me via gmail en hotmail niet om je een mail te sturen? Ik krijg je bericht terug, ik heb je email adres drie dubbel gecontroleerd en gewoon gekopieerd, maar hij verzend niets?

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Ha, creatieveling, ik wist het wel:
    ook zonder designpapier kom je niet in de knel!

    een mooie kaart in winterse sferen,
    jij hebt het in je, mag ik beweren

    wat leuk heb je deze gemaakt, ook met bling bling
    dat geeft de sneeuwsterren een prachtige glinstering.

    Gefeliciteerd aan drie dames op rij
    dat jullie gewonnen hebben maakt je vast blij!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Je kaartje is erg leuk geworden. Ik ben ook niet zo'n stempelaar, maar als ik dan zie wat een ander er mee kan. Schitterend.Liefs Sabine

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Hoi Nadine, leuk dat je met de inkten aan de slag bent gegaan. Ik vind dat je er een prachtige kaart van hebt gemaakt. Bij mij is het eigenlijk precies andersom; ik weet me niet altijd raad met dessinpapier en juist beter met stempels. Misschien ligt daar voor mij wel een leuke uitdaging :) Groetjes, Yvonne

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Wat een mooie kaart zeg. Knap gestempeld! Ik ga meteen ook even bij Cornelie kijken. Leuk dat ik je RAK-je gewonnen heb, ik ben reuze benieuwd!

    Liefs Sanne

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Hallo! Mooie kaart heb je gemaakt! Ik stempel veel, ben er aan verslaafd hor. Maar wat is een Skype-kaart? Ik weet wat skypen is, maar een kaart? Ik zou het heel fijn vinden als je me even een antwoordje stuurt. Bedankt hoor! Groetjes, ALix

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Snap wel dat jij koos voor de minder uitbundige inkt, past ook bij je :)
    Ik vind je stempelkaart heel mooi, goed over nagedacht! Maar kan me ook voorstellen waar jouw hart ligt. Ook al is het super om eens wat anders te doen.

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Oh ik vind alleen maar inkt ook zo moeilijk! Maar het scheelt veel met mooie inkt, daar grijp ik nu vaak op mis. Ik heb van die goedkope blokjes. Dat gaat ok, maar voor echt diepe kleuren en mooie stempelafdrukken is het net wat minder. Jouw kaart is super! Groetjes joyce

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Wat een leuke kaart! Echt kerst met die glitters erbij.
    Fijn weekend, Ellen

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Knap gestempeld, ik vind het maar moeilijk! Ben ook meer van de papiertjes! Maar dit is een supermooie kerstkaart.
    Groetjes, Marijke

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Leuk initiatief joh hieronder.
    Je kerstkaart is prachtig!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog. Voel je niet verplicht, maar weet dat ik het super leuk vind om jullie meningen en reactie te lezen.
Thanks for visiting my blog. I like to read your comments, opinions and other notes, so please leave a message if you like!

Populaire posts