Kaart voor oma...

Wat een heerlijk weekend heb ik achter de rug, jullie ook? Ik heb ontzettend genoten van het EK allround schaatsen... Dus ben niet zo aan kaarten maken toegekomen dit weekend. Gelukkig heb ik nog wel wat kaartjes op voorraad om jullie zo af en toe iets te laten zien de komende tijd ;)

Op 2 januari was oma jarig. Ze knutselt zelf ook met een gezellige groep. En die zijn er ook altijd bij op verjaardag. En dan gaat m'n kaart natuurlijk door de keuring. Dus probeer ik er altijd weer iets origineels van te maken. Even op internet rondstruinen en een modelletje gevonden. Ziet er ingewikkelder uit dan je in eerste instantie misschien zou denken. Vond het wel een leuke om te maken. En de groep was er ook erg enthousiast over. Dus binnenkort een workshop!




Het papier is van Crate Paper, een super veelzijdig blokje, waarmee je mannen- en vrouwenkaarten kunt maken. Dit zijn natuurlijk de vrouwelijke papiertjes. Lekker veel roze en een 'touch' of yellow. Een kleur die ik eigenlijk helemaal niet zo snel zou kiezen. Geeft het hier wel een zonnig effect.


Reacties

  1. Een leuk en bijzonder modelletje dat je heel mooi aangekleed hebt Nadine. Mijn complimenten hoor!
    Liefs
    Christine

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Die kaart zal zeker door de keuring geraken :-D Hij is geweldig! Mooie kleuren, mooi model, ... Super!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een prachtig kaartje heb je gemaakt voor je oma Nadine, die is vast en zeker door de keuring gekomen.
    Liefs van Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Gave kaart! Ziet er inderdaad ingewikkeld uit. Extra leuk dat ie dat dan eigenlijk niet is ;) Mooi papier heb je gebruikt.
    Groetjes, Ellen

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Leuk kaartje heb je gemaakt voor je oma!!
    groetjes Tinie

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Leuk en apart model! Mooi aangekleed, dus dat hij de keuring doorstond is helemaal terecht! Ik heb dit blokje papier ook besteld, erg leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Heel leuk model inderdaad, deze kaart kan niet anders dan slagen voor de keurtest! De lintjes op de uiteindes zijn ook erg leuk.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een gave kaart. Snap wel dat de dames hem goed hebben gekeurd. Helemaal goed.

    Groetjes,
    Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  9. o wat een leuk model Nadine een mooie en vrolijke kaart.

    groetjes karin

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Mooie kaart! Ziet er ingewikkeld uit! Ik vindt de gele strikjes wel heel verassend erbij staan. Je oma zal hier zeker trots op zijn! Groetjes Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wat een origineel modelletje! Kom maar op met die workshop! Dit papierblokje heb ik ook. Ben er helemaal verliefd op! Prachtige kaart!

    Liefs Sanne

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wat een bijzondere kaart voor oma ! Daar zal ze vast heel blij meegeweest zijn. Leuk dat je oma ook kaartjes maakt, je hebt het dus niet van een vreemde :-)
    Groetjes Berdien

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Dat ziet er inderdaad erg leuk uit, Nadine, kan me voorstellen dat het in de smaak viel bij de dames. En natuurlijk nog gefeliciteerd met je oma!

    BeantwoordenVerwijderen
  14. O, en dat de dames gezellig zijn weet ik, erg leuk!
    Wat een gave kaart is dit zeg! Super tof modelletje! Mooi!!

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Wat een leuk modelletje is dit. Vrolijk van kleur. Kan me voorstellen dat het kaartje in de smaak viel bij oma en leuk dat ze ook kaartjes maakt.
    Groetjes, Marijke

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Super fris en vrolijk kaartje!
    Het model is ook erg leuk!
    Groetjes Jolanda

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog. Voel je niet verplicht, maar weet dat ik het super leuk vind om jullie meningen en reactie te lezen.
Thanks for visiting my blog. I like to read your comments, opinions and other notes, so please leave a message if you like!

Populaire posts