Jaaroverzicht 2012

Gelukkig nieuwjaar allemaal! Hebben jullie een flinke kater, of zijn jullie helemaal fris om aan het nieuwe (knutsel)jaar te beginnen? Ik ben klaar voor het nieuwe jaar, maar wilde toch nog even een laatste keer terugblikken naar 2012, wat een prachtig jaar is geweest. Kijken jullie mee?

Januari

In januari maakte ik onder andere deze kaart. Heel leuk om te doen, heerlijk zo'n project, want het was best wel even een klusje. Vond met name de stempels er zo mooi bij passen.


In januari was ook (heel even) het scrapvirus toegeslagen. Dat heb ik meestal rond die tijd. Dan wil ik toch wel weer wat met mijn foto's doen. Het is me gelukt om dit jaar mijn vakantiefoto's te scrappen en een 1e jaar boek te maken voor mijn kleinste vriendinnetje Noor die inmiddels al weer twee jaar is. Nu moet ik nodig aan de slag met het boek van haart broertje die in november 2012 is geboren. Geen straf!


Februari

Dat ik met een CAS-kaart in de top 6 van Card Patterns (helaas, bestaat niet meer) kwam, was wel een leuke verrassing. En helemaal toevallig was het dat Cornelie die challenge won. Nu moet ik zeggen dat ik deze kaart zelf ook wel heel goed gelukt vond, maar het is leuk om te horen dat andere mensen 'm ook mooi vonden.


Maart

In maart heb ik niet zo veel geblogd. Het was dus niet moeilijk om de mooiste kaart uit te zoeken. Gemaakt met het prachtige papier van MME. Heerlijk om mee te werken.


April

Zo leuk om te horen dat mijn beste vriendin zwanger is van de tweede. Dat is natuurlijk een kaart waard! Voor haar maakte ik deze, ook met het MME-papier. Inmiddels is Gijs gezond en wel geboren. 


Mei

In mei hadden we ook de eerste ontmoeting met het hele liftteam bij Paper & Pictures in Doorn. Een super leuke dag gehad. Lekker gekletst en gekocht natuurlijk! Ons blog is een succes en met zijn vieren is het helemaal goed!


Een van de leukste kaarten die ik in deze maand maakte:


Juni

Nog meer creaties met MME-papier. Een andere lijn dit keer. Gemaakt voor de DCL-challenge, waar je mee kon doen met maar liefst 3 schetsen omdat ze 3 jaar bestonden. Ik maakte ze alle drie en viel ook nog in de prijzen, super leuk! Kreeg veel leuke reactie, met name over deze kaart!


Juli

In juli won Vera mijn verjaardagskaartenchallenge. Ik heb super mooie kaarten mogen ontvangen in mijn favoriete kleuren. Iedereen had heel erg haar best gedaan. Ook weer een leuke ervaring door mijn blog. Ook thuis kregen de kaarten veel bekijks...



Mijn favoriete eigen kaart van deze maand:


En in juli/augustus was natuurlijk ook het lift spektakel ter ere van het eerste jaar van ons liftchallengeblog. Marjan, José, Cornelie en ik hebben erg genoten van de geweldig inzendingen van onze deelnemers. Welmoed was de uiteindelijke terechte winnares!


Augustus

In augustus maakte ik deze bijzondere kaart. Ontzettend leuk om te maken met mijn favoriete vlinderstans. Uiteraard weer met het mooie papier van MME. Daar krijg ik haast nooit genoeg van.


September

In september ben ik heerlijk aan de slag gegaan met babykaartjes. Er is altijd veel vraag naar bij de mensen die regelmatig kaarten bij mij kopen, dus ik heb er iets bijzonders van gemaakt. Onder andere deze maakte ik in een jongens- en meiden versie.


In deze maand zijn Cornelie en ik ook op het idee gekomen om te gaan Skypen. Het was voor ons de manier om in een verloren uurtje even samen te freubelen, zonder dat we naar elkaar toe moesten rijden. De echte 'dates' zijn er niet minder op geworden, we spreken elkaar nu alleen regelmatig extra. Tijdens onze Skype-sessies gaan we regelmatig aan de slag met hetzelfde papier. We kijken pas als we klaar zijn naar elkaars creaties. Daar komen soms verrassend veel gelijkenissen tevoorschijn... telepathie?


Oktober

Oktober is borstkankermaand. Daarom heb ik in die maand drie Pink Ribbon-kaarten gemaakt in de hoop ze te verkopen en zo geld in te zamelen voor dit bijzonder goede doel. Helaas zijn de kaarten in die maand niet verkocht (of misschien maar goed ook, wat dat betekent dat niemand in mijn omgeving ze nodig had). Uiteindelijk heb ik ze wel verkocht voor de gewone prijs. Misschien volgend jaar weer een nieuwe actie?


Een leuk ander project die ik in oktober oktober op mijn blog plaatste was deze:


November

Ook in november, de voorlaatste maand van dit overzicht, een babykaartje. Een van de leukste om te maken, naar een voorbeeld dat ik vond op Pinterest. Ik gebruikte natuurlijk weer die leuke stempels van Eline.


December

Natuurlijk was december de maand van de kerstkaarten. Voor mijn doen erg lastminute! Daar had ik tegen het einde van het jaar wel een beetje spijt van. Moet ik volgend jaar echt anders gaan doen. Zeker als ik ook kaarten op bestelling maak. Een van de leukste kaarten was een stempelkaart. Daarvoor heb ik lekker kunnen experimenteren met mijn Stampin'Up ink pads!


Goede voornemens...
Dat was de laatste kaart voor dit jaar. Heb er afgelopen week alweer heel wat gemaakt om de komende tijd te laten zien op mijn blog. Ben ook benieuwd naar jullie nieuwe creaties in het komende jaar. En de nieuwe materialen die er op de markt komen natuurlijk. Zin in! 

Natuurlijk heb ik ook nog goede voornemens voor het komende jaar, al ben ik niet zo goed in het uitvoeren ervan over het algemeen ;).

  • Veel foto's maken
  • En die foto's ook scrappen (met die bergen papier die hier nog liggen te verstoffen)!
  • Alleen nog maar goede foto's op mijn blog plaatsen (dus niet meer van die blauwe, vage of donkere varianten)
  • Vaker meedoen aan challenges, en dan ook die kaart op mijn blog plaatsen...(ik doe vaker mee dan jullie denken, maar van dat foto's maken komt het dan vaak niet)
  • Op tijd beginnen met mijn kerstkaarten
  • Meer mensen op de hoogte brengen dat mijn kaarten te koop zijn (hoe kom ik anders van die enorme voorraad af???)
  • Dat ene idee dat in mijn hoofd rondspookt nu eindelijk eens realiseren...
Nou dat is een flinke lijst... Ik kan aan de bak! Ben benieuwd naar jullie goede voornemens...

Een fijne dag in ieder geval voor al mijn volgers. Bedankt dat jullie zo regelmatig langskomen, mijn kaarten bekijken en lieve reacties achterlaten. Dat waardeer ik enorm!





Reacties

  1. Wat een geweldig leuke terugblik, Nadine, en wat vliegt een jaar dan snel voorbij. Bedankt voor al je inspirerende blogberichtjes van het afgelopen jaar!
    Jij natuurlijk ook een voorspoedig en creatief 2013 gewenst!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Goedemorgen Nadine! Jij ook de allerbeste wensen voor 2013, het wordt een topjaar, zeker ook voor jou, want er staat je natuurlijk heel wat leuks te wachten! En wat voornemens betreft, ik neem ze elke keer weer, maar meestal komt er niks van terecht.
    Je overzicht is superleuk, ben blij dat ik daar geen favoriet uit hoef te kiezen, vind ze allemaal geweldig! Ik hoop in het nieuwe jaar weer een hoop creatieve uitspattingen van je te zien!
    Groetjes Elly

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hallo gelukkig nieuwjaar,dat we weer mooie kaarten mogen bewonderen.Gr.Nel

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een gaaf overzicht. Ik vind je kaarten stuk voor stuk heel mooi! Succes met je goede voornemens.. en ik ken het verkoop-issue :). Zou ik inderdaad ook moeten doen, want de berg wordt groter en groter :). Dus als je tips hebt hoor ik het graag hihi.

    Ik wens je een creatief 2013!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hoi Nadine,

    Allereerst wil ik je het allerbeste wensen voor 2013. Wat een ontzettend leuke terugblik. Echt genieten. Vind je stijl echt geweldig, dus kom graag langs op je blog. Dus ga zo door zou ik zeggen!

    Groetjes,
    Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hé Nadine!!
    Wat heb je dat weer leuk gedaan. Heerlijk om naar te kijken! Wat maak je toch mooie dingen!
    De gezelligheid samen, zou ik niet meer willen missen, het is en blijft bijzonder!
    Voornemens....eigenlijk alleen om het zo te houden zoals het is. We zijn gelukkig, en gezond!!
    Wens jou een geweldig goed en mooi nieuwjaar, wat zowiezo al heel bijzonder gaat worden natuurlijk!!
    We zullen elkaar weer regelmatig zien en spreken. De eerste date staat alweer!!
    Dikke kus van mij!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Leuk deze terugblik Nadine !! Ik wens jou ook een heel gelukkig 2013 !
    Groetjes Berdien

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een leuke terugblik op 2012 en wat een boel voornemens voor het nieuwe jaar. Ik wens je heel veel geluk in 2013!
    Groetjes, Ellen

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat een schitterend jaaroverzicht heb je gemaakt Nadine, prachtige kaarten stuk voor stuk. En aan goede voornemens doet Aniet eigenlijk niet want er komt meestal toch niets van terecht.
    Liefs van Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ook al zou ik niet bloggen tijdens kijn vakantie, voor jou maak ik een uitzondering. Je hebt een onwijs gaaf overzicht gemaakt met de mooiste kaarten! Ik ben fan, zoals je weet! Ik wens je een heel goed en creatief jaar! En ook voor ons Lifchallengeblog, het is en blijft erg fijn om eraan mee te werken.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. wat een mooi overzichtje ! ik dacht dat je kkt kaart al klaar was, ik dacht, wow, die is wel heel snel ! hahahaha
    ik wens je alvast een heel fijn 2013 met veel creativiteit. hopelijk komen er wat dromen waar dit jaar
    grtjs, martina
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Tja, die voornemens... Ik hou ze maar gewoon voor me ;) succes ermee en een gelukkig 2013!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Gelukkig nieuw jaar Nadine! Ik lag er vroeg in, zonder drank... nieuwjaarsdag stond ik fris en fruitig te klussen haha. Prachtig overzicht van je kaarten van afgelopen jaar. Ik ga dit nieuwe jaar weer lekker genieten van je nieuwe creaties! Mijn goede knutsel voornemen: mijn Distress markers eens gebruiken!

    BeantwoordenVerwijderen
  14. prachtige kaarten heb je gekozen en de beste wensen Nadine.

    groetjes karin

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Wat een leuk en originele terugblik Nadine!! Succes met je voornemens...........Wens je een heel goed en creatief 2013 toe!

    Groetjes, Marijke

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Nog de beste wensen!
    Wat een geweldige rij zeg.. Prachtig allemaal!! Ben benieuwd wat je ons dit jaar weer allemaal laat zien!
    Groetjes, yvonne

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Hoi Nadine,
    nou nou, dan heb ik wel 1 heel moeilijk voornemen, jij hebt er een heleboel....dat is misschien wel lastiger dan 1?? Ik wens je er veel sterkte mee en dat ene idee, daar word ik nu al nieuwsgierig naar. Wie weet kun je het dit jaar aan ons laten zien?
    Groetjes, en oh ja, ik ben benieuwd naar je kaart met hetzelfde papier als ik gebruikte voor de liftchallenge....
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Zo leuk om jouw favoriete kaarten van 2012 te zien! En het zijn een voor een prachtige kaarten!
    groetjes Tinie

    BeantwoordenVerwijderen
  19. JOehoe! Ik loop een beetje achter met lezen, maar je overzicht is erg tof! Ook leuk dat je mijn kaartje hebt geplaatst, thanks :) Ik vond het erg leuk om em voor je te maken.
    De babykaartjes die je hebt geplaatst zijn ook weer super, altijd handig als je er meer van 1 soort kan maken. Doe ik eigenlijk haast nooit, maar zou wel fijn zijn voor mijn voorraad (die ik dus ook amper heb) Succes met dat ene idee in je hoofd, ben zo benieuwd :)

    Groetjes

    Vera

    BeantwoordenVerwijderen
  20. I found your blog through Pinterest and am now a new follower. I just wanted to tell you that I am amazed at your talent. Your creations are beautiful!

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog. Voel je niet verplicht, maar weet dat ik het super leuk vind om jullie meningen en reactie te lezen.
Thanks for visiting my blog. I like to read your comments, opinions and other notes, so please leave a message if you like!

Populaire posts