Liftchallenge #36 Are you a lucky duck?

Een fijne dinsdag allemaal. Zin in een potje liften? Dat kan!
Cornelie koos dit pittige kaartje van Carissa


Nu vind ik dat je best je fantasie mag gebruiken bij liften, en in dit geval ging het Cornelie vooral om het model, maar als je dan bij toeval ongeveer hetzelfde vogeltje tegenkomt tussen je scrapspullen... dan ben je pas echt een lucky duck! En krijg je dus bijna hetzelfde kaartje, met een vleugje roze. Dat dan weer wel,


Nu snap ik dat jullie waarschijnlijk niet allemaal van die 'lucky duckies' zijn, dus laat je fantasie gewoon de vrije loop en haal alles uit de kast voor liftchallenge #36. Wij wachten met spanning op jullie inzendingen. Je hebt natuurlijk weer twee weken de tijd, tot en met zaterdag 2 maart, 12.00 uur

En wil je weten waar je kans op maakt? Check dan even het liftchallengeblog. Daar vind je uiteraard ook weer een de mooie creaties van Cornelie, Marjan en onze meeliftster!

Reacties

  1. Een vleugje roze kan natuurlijk niet ontbreken! Haha. Ja het is ongelofelijk zo dicht je bij het origineel bent gebleven. Erg leuk. Vooral die tekst haha!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind de jouwe leuker! Je tekst is inderdaad grappig ;) Kaartje voor jezelf?

    BeantwoordenVerwijderen
  3. een heel lief en leuke kaart Nadine.

    en helaas ik zit niet op schema voor de kerst.
    maar dat komt wel weer goed.

    groetjes karin

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ha Nadine,
    dat is dan inderdaad supergrappig as je ergens een zelfde soort kuiken in de kast vindt!
    Ook mooi met roze!
    Ik ga eens even in mijn kasten en lades duiken....
    Groetjes,
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hij is schitterend geworden Nadine, wat een plaatje.
    Liefs van Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Een bijna perfecte lift !! Maar ik vind jouw kaarten qua kleuren veeel mooier !!
    Groetjes Berdien

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Erg leuke liftkaart weer dames. Mijn complimenten. Ik vind jouw versie met eendje veel vrolijker dan de liftkaart. Mooi gedaan. Ik heb geen eendje, dus bij mij wordt het inderdaad iets anders.

    Liefs Sanne

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Haha, toevallig dat je een zelfde soort duckie in je collectie had, ik vind hem grappig! Het papier erbij matcht goed, heel leuk geheel is het. Bedankt nog voor je leuke reactie op mijn zwart-wit kaarten!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Haha, toevallig dat je een zelfde soort duckie in je collectie had, ik vind hem grappig! Het papier erbij matcht goed, heel leuk geheel is het. Bedankt nog voor je leuke reactie op mijn zwart-wit kaarten!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Leuk Nadine en wat een grappig vogeltje.Mooie en vrolijke lift. Een lucky duck heb ik niet dus dat wordt denk ik iets anders.

    Groetjes, Marijke

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wat een schatje! Echt heel leuk!

    Als antwoord op je reactie: ik vind het zelf ook lastig papier, dat nieuwe van Boekenvoordeel. Erg leuke kleurtjes etc, maar ook al erg druk van zichzelf. Heb er nu een beetje mee gefreubeld. Zal het vandaag of morgen plaatsen op mijn blog :)

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Leuke lift! Mooi papier, vooral dat bloemetje.

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Dag Lucky Duck,
    Dat is inderdaad geluk hebben! Heel tof gedaan in combinatie met het roze!
    Liefs
    Christine

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Wat een toeval dat je net zo'n soort kuiken op voorraad hebt. Natuurlijk moet je dat dan gebruiken. Heerlijk met roze en een geweldige tekst ;)
    Fijne avond, Ellen

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Je vorige kaart van de liftchallenge , dat prachtige hart, was voor mij aanleiding om zoiets te maken. Deze staat nu op mijn blog. Bedankt. Je kaartjes die steeds langskomen zijn prachtig je hebt prachtig papier gebruikt, ik kan mij voorstellen dat je die wil kopen.......
    Groetjes, Nelleke

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Hoi Nadine,ik kwam via via op jouw blog en wat maak jij gave kaarten,schitterend ik heb zitten genieten van je vorige posten,ik voelde me een "lucky ducky"dat ik jouw blog gevonden had,hihi,lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog. Voel je niet verplicht, maar weet dat ik het super leuk vind om jullie meningen en reactie te lezen.
Thanks for visiting my blog. I like to read your comments, opinions and other notes, so please leave a message if you like!

Populaire posts