Verliefd, verkocht, verslaafd...

Fijne Valentijnsdag allemaal! Heel veel leuke creaties heb ik de afgelopen tijd voorbij zien komen. De hartjes hebben de blogwereld volledig in haar greep. Hoewel ik niet per se iets met Valentijnsdag heb, ben ik wel dol op de papierlijnen die rond deze tijd uitkomen. En jullie? Ik denk dat de afgelopen weken mijn 'papierverslaving' dan ook een hoogtepunt (of moeten we in dit geval van een dieptepunt spreken ?) heeft bereikt...

Het begon allemaal met die leuke lijn van Authentique, Lovely. Zo mooi! Kennen jullie 'm?


Die MOEST ik hebben! Ik liep er uiteindelijk tegenaan bij Simpel Scrappen, waar bij het blokje ook een hele rits aan embellishments werd verkocht. Zo leuk! Alles past heerlijk bij elkaar. Ik maakte er onder andere deze twee kaarten mee.



En tot overmaat van ramp kwam in diezelfde maand ook de nieuwe lijn van My Mind's Eye uit in Nederland. En voor ik het wist lag Lost&Found 3 in mijn winkelmandje. 



Daar heb ik me volledig mee uitgeleefd:






Ik geloof dat ik hier niet zo veel restjes meer van heb...

Maar, zoals de titel van dit bericht al doet vermoeden, hebben we het hier niet over een vluchtige verliefdheid, maar over een serieuze verslaving. Dus van het een kwam het ander en toen ik in de webwinkel van Scrapbookdepot de volgende lijn tegenkwam, tja, je raadt het al, ik was verkocht. En dat gold ook voor deze paperpad van Echo Park Love Story...



Herken je een aantal van bovenstaande symptomen? Dan heb ik een goede tip voor je: blijf uit de buurt van de wand met paper pads bij Bij oma Dee. Veel te leuk! Gelukkig heb ik een 'partner in crime'. We kunnen uitstekend praten over onze verslaving en hebben veel steun aan elkaar. En we hebben zelfs een oplossing gevonden om deze gekte enigszins in de hand te houden: paper pads delen

Maar goed, ik zal jullie verder niet vermoeien met nóg meer papierlijnen die het afgelopen weekend in mijn knutselkamer zijn beland (en waar ik (nog) niets mee heb gedaan, oeps). Het wordt tijd voor wat afleiding. Dat betekent kaarten maken, in plaats van nieuwe spullen kopen... maar eerst nog twee dagen werken, want zo'n verslaving moet natuurlijk ergens van gefinancierd worden.



Reacties

  1. Hihi, wat een grappig (en helaas herkenbaar) verhaal, en wat heb je ons verwend met PRACHTIGE creaties. Weet je, als je je nieuwe spullen ook maar gebruikt, dan voel ik me altijd ook minder "schuldig". Beter dan alleen maar kopen om het hebben, als je er zoals jij zo door geïnspireerd raakt (en wij door jou), hoef je wat mij betreft nog niet af te kicken! Groetjes joyce

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel herkenbaar, ik wil ook altijd meer en meer. Ik heb ook niks met valentijn maar kwam er ook achter dat ik geen valentijnpapier had. Dus volgende maand toch maar eens op zoek want jij hebt er wel hele gave kaarten mee gemaakt. Liefs sabine

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heel herkenbaar! Gelukkig heb ik geen winkels in de buurt die paperpads e.d. Verkopen en dat is maar goed ook ;)
    Mooie kaarten weer! Vooral die met lost and found!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Heel herkenbaar onder de scrappers denk ik, gelukkig heb ik niet een hobbywinkel dichtbij anders.............Wat een prachtige serie kaarten heb je gemaakt!!!

    Groetjes, Marijke

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hahahaha wat een heerlijk verhaal en wat een fantastische kaarten. Maarre wat is er nou mis met mijn wand met paperpads....ik vind het juist wel lekker overzichtelijk hihi. En er is weer veel onderweg naar Nederland.......

    Doegie,
    Miranda X

    BeantwoordenVerwijderen
  6. DANK je, dank je dank je voor je openheid! Ik ben zooo blij dat ik niet de enige ben... ((-:
    Mijn laatste paperpad heb ik met Gerdine gedeeld. Verder hou ik eigenlijk alles zelf. Wat vaak jammer is, van elk papiertje zitten er meestal maar drie in een pad. Dat wordt halveren of hoe doen jullie dat?

    Maar, Nadine, WAT een productie, zeg. Ik zit hier met open mond naar te kijken. MOOI!!! zijn ze, echt helemaal top! Jammer dat je tussentijds nog moet werken (-;
    We spreken gauw weer af, oké?

    Hartelijke groetjes,
    Judith

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik heb ook een zwak voor die prachtige paperpads met roze tinten! Wat heb jij je lekker uitgeleefd en veel mooie kaarten gemaakt! Dat is toch wel het allerleukste, als je die mooie spullen kunt gebruiken om zelf iets moois te creëren. Slim om paperpads te delen. Veel scrap plezier met je nieuwe papier!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ooo wat een heerlijk verhaal. En wat een heerlijke verslaving en wat een prachtige kaarten!!
    Ik heb met veel plezier be je gekeken en kom zeker vaker langs.
    Groetjes Nicole

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Je bent vast en zeker niet de enige Nadine! Ieder z'n hobby denk ik altijd maar:). En je maakt er prachtige creaties van, waar je anderen weer blij mee kan maken. Dus eigenlijk is het gewoon een win-win situatie! Groetjes, Yvonne

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Hoi hoi Super kaarten allemaal en ik sluit me bij de rest aan.Gr.Nel

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wat een prachtige kaarten!! En heel herkenbaar van al dat mooie papier :)

    Fijne dag!

    Groetjes Judith

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wat een superleuke kaartjes!
    En ddat papier.. heerlijk!!
    Zo tof, kan me voorstellen dat je je niet kon inhouden hoor... :)

    Groetjes

    Vera

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Hahaha, wat een verhaal! Of moet ik zeggen wat een verslaving? Erg hè, dat je van knutselpullen en in jouw geval van paperpads op de één of andere manier nooit genoeg hebt?! Je hebt wel geweldige papiertjes gekocht en er super gave kaarten meegemaakt. Echt helemaal leuk.
    Fijne dag, Ellen

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Wooow, hahaha, ja heeeel herkenbaar wat ik hier lees! Ik kan geen winkel voorbij lopen waar ze papier e.d. verkopen zonder er binnen te gaan en ... je raadt het al, iets te kopen. Je hebt hier een prachtige serie kaarten gepost Nadine, ga er zeker weten vast een keer iets van liften (hoop dat je dat niet erg vindt?)Maar dan moet ik eerst weer even gaan shoppen haha ... wat vervelend nou toch ;) Groetjes Yolanda B)

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Hahaha en zo is het maar net eerst centjes verdienen en dan heerlijk inkopen, wat kan je toch blij worden als je weer iets moois hebt aangeschaft en zie nu bij jou supermooie kaarten heb je er weer mee gemaakt Nadine, helemaal top.
    Liefs van Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  16. We hebben in veel papierlijnen dezelfde smaak ;) Ik ken het ook natuurlijk, dat vallen op blokjes papier! Je kaarten .. wow! Wat een supermooie serie, meid! je hebt hard gewerkt, erg mooi allemaal!

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Mooi, mooier mooist....Dat was mijn gedachte bij het zien van deze kaartjes. Ze zijn allemaal geweldig mooi!
    Groetjes van Henriët

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Hi, hi, ik hou wijselijk mijn mond..... maar wie niets heeft kan niets maken, is mijn motto :o)
    Prachtige papiertjes en wat een schitterende creaties heb je ermee gemaakt, Nadine.

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Leuk verhaal en heel herkenbaar ik heb ook nog eens het geluk.. Naast een hobbywinkel te wonen...

    BeantwoordenVerwijderen
  20. hahahahah je hebt er een heel mooi verhaal bij gemaakt Nadine.
    maar inderdaad prachtig papier en je hebt er schitterende kaarten meegemaakt.
    ik vind het prachtig hoe jullie zonder plaatje zo'n mooie kaarten kunnen maken.

    groetjes karin

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Wooooooww....ik zit met verbazing te kijken !! Wat een schitterende kaarten heb je gemaakt Nadine !!! Allemaal even prachtig !!
    Bij de eerste kaart vind ik embossing-achtergrond met de sleutels super !! Is dit een embossing-folder ??
    Groetjes Berdien

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Van al dat papier word je toch gewoon blij?! Je hebt supergave kaarten gemaakt!! Mooi gedaan!
    Zet je ze nu neer, zodat je elke keer als je ze ziet weer geniet?

    Groetjes Maartje

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Zucht, dit had ik dus niet moeten zien................


    Je kaartjes zijn geweldig!

    liefs,
    Samantha

    BeantwoordenVerwijderen
  24. waaaauw, superzzzz ! heel erg mooi gemaakte kaartjes, goed bezig ! top hoo r!
    grtjs,martina
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Geheel toevallig (via de blogroll van iemand) kwam ik op jouw blog uit en ik ben meteen blijven "plakken" op jouw volgerslijst. Wat een ontzettend mooie creaties maak je. De combinatie van je papier- en kleurgebruik zijn echt zo mooi!
    Je verhaal is heel herkenbaar! En ik ben ook al jaren "verliefd" op dat Love story papier, alleen is dat hier in België echt nergens te verkrijgen!
    Groetjes,
    Evi

    BeantwoordenVerwijderen
  26. hahaahhahahahhahahhahaa, da's een heel leuk verhaal bij onwijs mooie kaarten! Wauw, errug mooi allemaal...enne...wie is die partner in crime? eehhh, ken ik die soms?!hihi
    Zin in morgen, als jij deze inspiratie nog hebt komt het helemaal goed! Ik moet weer 20 eenvoudige, fleurige kaarten, zónder tekst maken, dus ik heb m'n bak met restjes mee.
    Eerst even gezellig langs Elly...oeps, is dat wel verstandig?! hihi....tuuuuuuurlijk!!
    Doegie, tot morgen, zin in!!

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Wauw, wat een gave kaarten allemaal Nadine!! Ik denk dat wij het helemaal niet erg vinden dat je papierverslaving zo uit de hand loopt! Je laat prachtige dingen zien, dus kom maar op!!
    Groetjes, Yvonne

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Ha Nadine,
    Oh wat een gave post om te lezen!! Ik begrijp het helemaal! Ik was vorig jaar meer naar papier aan het kijken en kopen dan dat ik wat maakte, vandaar mijn voornemen (zelfkastijding??) om dit hele jaar geen papier te kopen, maar het te doen met het papier dat ik nu in huis heb. En ik kan je zegen een hele opgave, maar dat is voor elke afkickprogramma, denk ik. En ik heb dan nog de troost dat ik na 1 januari 2014 weer gewoon mag toegeven aan deze verslaving, omdat het alleen maar gevaarlijk is voor mijn portemonnee...
    Je kaarten zijn stuk voor stuk beeldschoon!
    Groeten aan je partner in crime!


    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Wow! Geweldig papier! HEBBEN HEBBEN HEBBEN haha. Ik snap heel goed dat je je niet kan inhouden. Ik kan nu al niet wachten tot de knotsgekke kaarten- en scrapdagen. Ik heb al een heel lijstje met papier dat ik daar hoop te vinden :) Ik denk dat ik uit zelfbescherming maar gepast geld mee moet nemen haha.

    BeantwoordenVerwijderen
  30. Hallo Badine,
    Bedankt voor je lieve reaktie op de kikkerlift.
    Jij een verslaving, wat dacht je van mijn dwangverslaving. Een lift kaart was niet genoeg. Heb een superleuke voor de Kerst gemaakt en er staan er nog 2 op stapel. Hoeveel papier ik heb, weet ik niet, af en toe ruimt mijn man het op. en schrikt, Wat een troep !
    Maar ach dat is zo weer over.
    Fijn weekend en veel knutselplezier. Het is toch te koud voor buiten.
    Gr Leny

    BeantwoordenVerwijderen
  31. PS Het is maar goed, dat we niet internetbankieren en ik het bij Creabeurzen en de Hobbywinkel moet houden. Want anders ....
    Gr Leny

    BeantwoordenVerwijderen
  32. Hi Nadine, Wat een super leuke kaartjes heb je gemaakt! Een heerlijkheid om naar te kijken!! Liefss

    BeantwoordenVerwijderen
  33. Wat een feest om naar te kijken, je hebt geen restjes, je MAAKT ze!
    Moet je alleen straks weer wat langer nadenken over hoe je de restjes zal verwerken :-)
    Jammer dat je in je vrije tijd nog moet werken.
    groet, Marfien

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog. Voel je niet verplicht, maar weet dat ik het super leuk vind om jullie meningen en reactie te lezen.
Thanks for visiting my blog. I like to read your comments, opinions and other notes, so please leave a message if you like!

Populaire posts