SU! workshop bij Marit

Laatst was ik samen met Cornelie naar Marit in Leusden voor een SU workshop bij Marit. Daar kwamen ook Gerdine, Judith, Dora, Wendy en Bianca. Dolle pret, zoetigheid en veel creatieve uitspattingen gegarandeerd!Marit had twee leuke workshopjes voorbereid met de oh zo mooie nieuwe materialen uit de catalogus. Heel leuk om daar het een en ander mee uit te proberen, al maakt het uiteindelijk het kiezen alleen maar lastiger hihi... Na een heerlijke Zeeuwse bolus, meegebracht door Gerdine, gingen we met het eerste project aan de slag. Een kaartje liften, nou daar draaien wij onze hand inmiddels niet meer voor om. En zo leuk om te zien dat iedereen er weer iets heel anders van maakt.


Dit is het resultaat:


De eerste kaart kostte al zoveel energie dat het tijd werd voor een broodje. Wendy en Marit hadden de lunch ook prima verzorgd, met lekkere bolletjes met ham of kaas en een krentenbolletje toe, jum! Daarna weer aan de slag met: een melkpakje. Miniatuurversie welteverstaan, zo schattig!


Als toetje had Marit nog lekker brownies gebakken, dus met een volle buik keerden we huiswaarts aan het einde van de dag. Ik denk dat ik namens iedereen spreek als ik zeg dat het een zeer geslaagde dag was. Marit en Wendy bedankt voor de goede zorgen, en meiden, het was leuk om jullie allemaal te ontmoeten. Wat hebben we toch een bijzondere hobby!Reacties

 1. Dat ziet er reuze gezellig uit zeg! En zo leuk om anderen in het 'echt' te zien...
  Je creaties zijn enig!
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk wat je gemaakt hebt Nadine! Ik vind het melkpakje wel heel erg mooi!!! Hebuhhhh. Leuk om ook foto's te zien hoe iedereen actief bezig is. Groetjes Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ziet er erg gezelig uit ! mooie creaties !
  grtjs, martina
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat een mooi kaartje en een mooi doosje Nadine.

  groetjes karin

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ja, wat een heerlijke dag was het hè? Super om door het bloghoppen weer alle mooie creaties te zien en over deze heerlijke dag te lezen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat klinkt echt als een supergezellige dag! Je resultaten mogen er wezen, mooi zeg! Je kaart vind ik echt heel gaaf, mooie kleuren! groetjes Joyce

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ja, héél gezellig en jouw kaartje is een plaatje (en een echte Nadine). LEUK

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oh, wat klinkt dat als een gezellige dag! En wat een heerlijke energie-verstrekkers tussendoor zeg, jummie! Hele mooie liftkaart en ik vind je melkpakje ook lekker vrolijk versierd. Ik heb toevallig ook pas een malletje daarvoor uitgeprint, vind het te grappig zo een mini melkpak!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een gezelligheid en wat een mooie kaarten! Leuk zo'n workshop.
  Fijne avond, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Eén en al gezelligheid, zo te zien. Jullie hebben zich niet hoeven vervelen, en er is goed voor jullie gezorgd. Dit soort dagen zijn altijd veel te vlug voorbij.
  Mooi creaties hebben jullie gemaakt.

  Groetjes Renate.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Gezellig!! Leuke kaart heb je gemaakt en ook het melkpakje is toppie!
  Groetjes Tinie

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ja, heerlijk toch inderdaad, deze hobby!! Zo leuk om steeds weer nieuwe mensen te ontmoeten die er net zo van genieten!! Was leuk ook jou te leren kennen en je creaties zijn super geworden, lekker vrolijk!! Leuke herinneringen aan een superdag!!
  Liefs, Wendy

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Die liftkaart was echt iets voor jullie ja, zo leuk om te zien dat er 7 verschillende prachtkaarten tevoorschijn kwamen! Ik vind jouw randje onderaan de kaart zo leuk, die ga ik eens liften!
  Superleuk je te leren kennen Nadine! En ik hoop tot een volgende keer!

  Lieve groetjes,
  Marit

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Het was ook echt een gezellige dag en leuk om nu weer de verslagen te lezen! Bloggen is leuk, maar elkaar in het echt ontmoeten heeft zeker een meerwaarde!En jouw kaart blijft wel mijn favoriet!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Op jou blog is het ook al gezellig! Leuk om met zoveel dames te freubelen en wat een mooie kaart en melkpakje. Prachtig is de rand van het kaartje.
  Groetjes,
  Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat een gave projecten hebben jullie gemaakt. Super leuke dag zo te zien!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog. Voel je niet verplicht, maar weet dat ik het super leuk vind om jullie meningen en reactie te lezen.
Thanks for visiting my blog. I like to read your comments, opinions and other notes, so please leave a message if you like!

Populaire posts