Jaaroverzicht 2013: Mijn (persoonlijke) favorieten

Gelukkig nieuwjaar allemaal!

Wat een jaar was 2013! Veel persoonlijke, maar ook creatieve hoogtepunten en ontmoetingen. Ik ging trouwen met de leukste man van de wereld, werd uitgenodigd voor het Bij oma Dee DT en sloot me aan bij een gezellig tweewekelijks scrapclubje in 't Scrap Ateljeetje. Ik stond een paar keer op de markt (de ene keer met meer succes dan de andere keer) en ik heb er een paar bijzondere nieuwe vaste klanten bij. Tijd dus om vandaag nog even terug te blikken op het afgelopen jaar. Ik koos daarvoor mijn eigen favorieten per maand, met hier en daar ook een persoonlijk moment... Kijken jullie mee?Villa de Keijzer
En dan staan we nu aan het begin van een fris nieuw jaar. Met hopelijk weer veel leuke ontmoetingen, gezellige scrapdates, fijne skype-uurtjes en nog een bijzonder project. Mijn man en ik hebben namelijk een huis gekocht dat in dit nieuwe jaar gebouwd gaat worden, zo spannend! Als je het leuk vindt om ook daarvan op de hoogte te blijven, dan mag je meelezen op mijn nieuwe blog Villa de Keijzer.

Goed begin
Aan goede voornemens doe ik dit jaar niet, want met die van vorig jaar heb ik geloof ik ook niet echt iets gedaan. Ik ga er gewoon weer een creatief nieuw jaar van maken. Mijn volgers wil ik bedankt voor alle leuke, originele en lieve reactie op mijn blog het afgelopen jaar. Jullie maken het de moeite waard om te blijven bloggen. Aanstaand weekend heb ik een nieuwjaarsinstuif bij 't Scrap Ateljeetje en een DeeTee-date bij Cornelie op de planning staan. Als dat geen goed beging van het nieuwe knutseljaar is, weet ik het ook niet meer.

En jullie? Hoe gaan jullie het nieuwe jaar creatief invullen?

Reacties

 1. Leuk overzicht! Succes met jullie bouwplannen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ook jij een gelukkig 2014 gewenst, Nadine!
  Succes met al je plannen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk, je jaaroverzicht! En voornemens kun je soms beter gelijk uitvoeren, dan tot een nieuw jaar te wachten ;). Veel succes met de bouw van jullie huis, ik hoop dat je tussen alle drukte door genoeg tijd vind om aan je hobby te besteden! Fijn nieuwjaar! Maartje

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gelukkig nieuwjaar! Wat een mooi overzicht! Jij ook bedankt voor je bezoekjes en reacties. Spannend van jullie nieuwe huis, dat is al een leuke gebeurtenis om naar uit te kijken dit jaar. Ik ga gewoon lekker rommelen aan mijn knutseltafel en er over bloggen , dan zie ik wel wat voor een leuks daar van komt. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooi overzicht! Leuk ook je nieuwe blog, dat wordt een mega project:-) Ik wens je alle goeds voor 2014 en wie weet lopen we elkaar weer eens tegen het lijf!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat vind ik dat toch leuk, zulke overzichten! Ik bewonder je creativiteit. Ga zo door in 2014! En heel veel succes met de bouwplannen. Een leuke en bijzondere tijd, geniet ervan!

  Liefs Sanne

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooi overzicht! Voor jou ook een heel gelukkig 2014! Succes met je nieuwe blog en de bouwplannen!

  XX

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een plezier om naar al die mooie
  kaarten van jou te kijken, echte
  toppers ! Heel veel suc6 dit jaar
  met jullie huis !

  Een heel goed begin van het nieuwe jaar
  met heel veel leuke dingen en knutselen.
  De allerbeste wensen voor 2014,
  op een mooi en creatief jaar ☺

  Veel liefsss van Erica ☼

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Prachtig jaaroverzicht!! Ik geniet altijd van je kaarten en vooral van je prachtige series!! Leuk een nieuw huis, geniet van het hele project!! Wens je een heel goed en creatief 2014 toe!!

  Groetjes,
  Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuk zo'n creatief jaaroverzicht met prachtige creaties. Ik wens je het allerbeste voor 2014 en weer veel creatieve inspiratie. En natuurlijk veel succes met jullie nieuwbouwproject! Groetjes, Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hi Nadine, ik heb genoten van je jaaroverzicht en het enthousiasme waarmee je terugkijkt op 2013. Ik wil je voor 2014 en fijn, gezond en creatief jaar wensen en veel plezier en succes bij de ontwikkeling van jullie nieuwe paleisje, lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Het was een bewogen jaar met veel leuke en onvergetelijke momenten.
  Happy 2014 voor jou en Dennis!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Leuk overzicht en wat spannend die bouwplannen! Gaat vast helemaal goed komen met jou in 2014. Ik wens je een heel mooi jaar.
  Groetjes, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat een mooi overzicht heb je gemaakt! Ik ben altijd gek op jouw creaties, heel mooi! Veel crea-plezier in 2014 weer en succes met jullie huis! Groetjes, Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Heerlijk ook om bij jou te genieten van je overzicht! Lekker afwisselend, met je eigen handtekening. Je weet hoe mooi ik je stijl vindt en geniet er iedere keer weer van, van al je creativiteit trouwens!
  We maken er weer een gezellig knutseljaar van, want daar geniet ik iedere keer enorm van.
  Vond het geweldig om bij je bruiloft te mogen zijn, dat was een prachtige dag.
  Ook ons logeerweekend was super gezellig, maar is het ook wel eens niet gezellig? hihi
  Tot gauw, dikke kus van mij!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. wat een mooi bericht met moie herinneringen en mooie nieuwe plannen! En die aprilkaart... die is toch echt mn favoriet, al is het laatste kerstkaartje ook súper!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog. Voel je niet verplicht, maar weet dat ik het super leuk vind om jullie meningen en reactie te lezen.
Thanks for visiting my blog. I like to read your comments, opinions and other notes, so please leave a message if you like!

Populaire posts