Liftchallenge #57

Met de 57e liftchallenge trappen we een nieuw liftjaar af. En dat is voor mij persoonlijk eigenlijk best wel een beetje bijzonder. Want ik heb met de gedachte gelopen te stoppen met de liftchallenge. Zelfs al aangegeven bij Cornelie en Marjan, maar na enig beraad heb ik toch besloten met volle moed een nieuw jaar te starten van deze toffe challenge. Het is gewoon te leuk om niet te doen! Hopelijk denken jullie daar ook zo over en doen jullie massaal mee aan uitdaging 57.

Marjan koos deze kaart van de Franse Audrey. Wat een knaller, niet?!


Er is zoveel te zien op de kaart, dat ik het best lastig vond om eraan te beginnen. Want waar begin je dan?


Met het leuke papier van My Mind's Eye Cupid's Arrow heb ik het een en ander gecombineerd. Wat een pittige hartjes he? Een witte tag voor een beetje rust en een leuke paperclip met het woordje best. Dat inspireerde me om er Best Friend van te maken. De letters zijn van MFT en ik heb ze uit glitterkarton gestanst. Op een stukje washi tape plakte ik drie glimmertjes als detail om het af te maken.

Zin om mee te doen? Kijk dan even op het liftblog voor de details. Je hebt tot en met zaterdag 18 januari 12.00 uur om mee te doen. Elly van 't Scrap Ateljeetje stelt een leuke prijs beschikbaar en op het blog vind je natuurlijk nog een paar andere mooie uitwerkingen om je te inspireren. Have fun!


Reacties

 1. Ja dat is maar goed dat je niet bent gestopt. Veels te leuk om met jou samen te werken!!
  Je lift is erg tof. Leuk paperclipje, leuke papiercombi, heel mooi kaartje!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Grappig dat je het zelfde blokje hebt gebruikt als Cornelie. Gave kaart! En goed dat je hebt besloten door te gaan, jullie maken met zijn drietjes zulke mooie en leuke dingen.

  Groetjes,
  Miranda X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ook bij jou al zo'n geweldige lift! ik vind het heel knap hoor want ik ben hier helemaal geen ster in.

  groetjes van Ank

  BeantwoordenVerwijderen
 4. GAVE LIFT en deze uitwerking is ook weer een echt kunstwerkje geworden.

  Ha.. en waar begin je eerst mee.. nou dat wordt voor mij nog een hele uitdaging want ik hou vaak van strak en overzichtelijk maar ik ga ik ieder geval het wel proberen om mee te doen met deze gave lift.

  Groetjes Aletta

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie kaart Nadine, leuk de glitterende letters en al de hartjes... héél erg pittig ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ook ik ben erg blij dat je bij ins gezellige team blijft, vanwege wie je bent en natuurlijk ook vanwege je mooie kaartjes. Ook al vond je deze lastig, je hebt er een topkaart van gemaakt! Wat een leuke paperclip!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Supermooie lift Nadine! Zo schattig de hartjes ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Fijn dat je hebt besloten toch door te gaan! Jullie vullen elkaar zo leuk aan, dus ik ben blij met je beslissing. Lekker zo doorgaan met je leuke, inspirerende Nadine-kaarten!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat is een liftchallenge zonder jou??
  Gelukkig ben je er nog bij :)
  Leuk kaartje, gezellige kleurtjes!

  groetjes

  vera

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Tof dat je toch door gaat met liften. Klopt dat het altijd leuke uitdagingen zijn. Je hebt er ook deze keer weer wat moois van gemaakt. Gaaf zijn die glitterletters die samen met het paperclipje voor de tekst zorgen.
  Groetjes, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 11. gave kaart! en het liftteam zou je enorm missen dus ik begrijp dat ze blij zijn dat je toch blijft!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Het lijkt me inderdaad wel een hele lastige. Maar jij hebt 'm geweldig gaaf gelift. Misschien wel beter dan het origineel :o)

  -xies- Renate.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ha Nadine,
  wat een gaaf kaartje! Prachtige lift net als van je teammaatjes. En lees ik het nou goed....heb je wel eens 1 seconde gedacht om er mee te stoppen? Nee toch??? Niet doen hoor!
  Lieve groet,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Leuke uitvoering van de Liftchallenge, ik ben blij dat je niet gestopt bent.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Hele leuke kaarten!
  Mooie indeling en leuke kleuraccenten.
  Groetjes Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Leuk die combi van de paperclip en de grote letters. Super gedaan.
  Groetjes van Henriët

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Een echte Nadine uitwerking van de te liften kaart!! MOOOI! Gelukkig dat je niet bent gestopt en nog even doorgaat met liften.

  Groetjes,
  Marijke

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog. Voel je niet verplicht, maar weet dat ik het super leuk vind om jullie meningen en reactie te lezen.
Thanks for visiting my blog. I like to read your comments, opinions and other notes, so please leave a message if you like!

Populaire posts