SOS #11 - Vrolijke bloemenkaarten in roze en oranje


Is het alwéér zaterdag? Pfff... tijd dus voor een serie. En omdat jullie zo enthousiast waren over mijn vrolijke beterschapskaarten, leek het me een goed idee om weer een vrolijke serie te plaatsen. Daarom deze vier kaartjes met papier dat ik afgelopen zomer bij Boekenvoordeel kocht. De eerste lijn uit die winkel waar ik echt lekker mee heb gewerkt. Komt volgens mij ook omdat er cardstock in de juiste kleuren bij verkrijgbaar was. Daarbij gebruikte ik veel wit en heeeeeel veel bloemen. Ik houd ervan!


Fijn weekend. Be happy!


Reacties

 1. Ook deze serie is weer super leuk. Ik reageer niet iedere keer maar wil laten weten dat ik er iedere zaterdag weer naar uit kijk !!!
  Deze serie is inderdaad erg leuk.
  Ga vooral zo door !!!

  Mieke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hele leuke en mooie reeks ! de bloemetjes zijn overal heel erg mooi en geluk t ! toppertje ! leuke frisse kleurtjes heb je gebruikt
  grtjs,martina
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat ziet er inderdaad weer helemaal vrolijk en gezellig uit, Nadine.
  Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi! Hele leuke bloemen en het wit staat er super bij. Je CAS kaart met enkel de bloemen vind ik érg leuk, dat is mijn favorietje van de vier!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel moeilijk papier, vind ik tenminste. Nummer een en vier vind ik het mooiste, de andere misschien iets te druk. Neemt niet weg dat ik het weer knap vind.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooi serie Nadine! Ik snap je probleem dat je van de blokjes bijna geen kaarten kan maken, en dat heeft te maken dat het vaak net niet de kleur is, of te druk, maar je hebt het heel goed gedaan, ik vind ze heel erg mooi, daar waar de cirkel is uitgestanst is wel mijn favoriet. Groetjes, Ingrid.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Weer leuk gedaan met dit blokje, geeft mij weer inspiratie om het nog eens op te pakken.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooie kaartjes heb je weer gemaakt. Het zijn inderdaad mooie frisse kaartjes. Liefs Sabine

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat is het weer leuk hier om je serie te bekijken. Ik houd zowel van druk als van strak, maar vind vooral drie en vier het mooist. Qua design dus. Fijn weekend, Nadine!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Dat vind ik super leuke kaartjes
  geworden, mooie serie ☺

  Een hele fijne zondag met heel
  veel leuke dingen en knutselen.

  Veel liefsss van Erica ☼
  {Heidebloempjuh}

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Mooie serie weer Nadine! Elke week weer super om te zien! En ik heb dat papier ook nog liggen, maar weet juist nooit zo goed wat ik ermee moet. Bedankt voor de inspiratie!!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ze leren het, om kleuren op elkaar af te stemmen ;). Handig! Je bloemen erop zijn en blijven leuk!!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog. Voel je niet verplicht, maar weet dat ik het super leuk vind om jullie meningen en reactie te lezen.
Thanks for visiting my blog. I like to read your comments, opinions and other notes, so please leave a message if you like!

Populaire posts