Hey Sexy!

Fijne Valentijnsdag! 

Ik vind het toch altijd wel een leuke dag, die 14e februari. Ik maak elk jaar een kaartje voor (inmiddels) mijn man :). Ik weet wel dat het eigenlijk meer is voor geheime liefdes, maar ik vind het toch een goede reden om een lief kaartje te maken voor de liefste. Dit jaar heb ik een grote kaart gemaakt op A5-formaat met een leuk velletje papier van My Mind's Eye. Een paar hartjes erbij en een leuke tekst ;)Fijne dag en alvast een fijn weekend! 

Reacties

 1. haha die tekst! Erg leuk, mooi en lieve kaart! Mij man moet het dit jaar zonder kaartje doen, maar ik geef h'm wel een extra knuffel ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. haha die tekst! Erg leuk, mooi en lieve kaart! Mij man moet het dit jaar zonder kaartje doen, maar ik geef h'm wel een extra knuffel ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Volgens mij maakt het niet uit of je een nieuwe of 'oudere' liefde hebt. Ik denk dat iedereen wel zo'n kaartje wil krijgen ;-) Het is ook een prachtig kaartje! En en las je veel te vertellen hebt, maak je het formaat ietsje groter ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat romantisch! Wat een leuke tekststempel, tja daar moet ie wel voor vallen toch?

  X Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super gaaf kaartje ♥

  Alvast een heel fijn weekend met heel
  veel leuke dingen en knutselen.

  Veel liefsss van Erica ☼
  {Heidebloempjuh}

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik had het afgelopen tijd zo druk met opdrachten, ik heb niet eens een kaartje voor mijn vriend gemaakt! Oh! Nou ja, helaas. Ik heb Valentijnsdonuts gekocht die we samen op gaan eten, ook heel romantisch toch?! Haha. Hele mooie kaart heb jij gemaakt. Stoer en toch ook lief. En grappig, door de tekst!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ooooh...hij is gááf!!
  Ja, de kaart dan he! Jouw mannetje vast ook wel, maar nu alleen ff over de kaart :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Gave kaart! Hopelijk leest je man de tekst goed ;)
  Fijn weekend, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog. Voel je niet verplicht, maar weet dat ik het super leuk vind om jullie meningen en reactie te lezen.
Thanks for visiting my blog. I like to read your comments, opinions and other notes, so please leave a message if you like!

Populaire posts