Liftchallenge #59

Nieuwe dinsdag, nieuwe kansen voor de liftliefhebbers. En dat zijn er steeds meer! Leuk om te lezen dat sommigen van jullie de challenge niet eens 'mogen' overslaan van hunzelf. Vandaag heeft Cornelie een leuke kaart uitgekozen van Betsy Veldman. Volgens mij hebben we al eens een kaart van haar gelift, maar ze maakt ook zulke mooie dingen! Kijk toch wat een leukerd:


Ik ben natuurlijk helemaal niet van de naaimachine, dus ik zag mijn geest al dwalen... nu is het natuurlijk niet verplicht, dus ik heb een beetje valsgespeeld. Want ik had al een kaart gemaakt en met stift stiksteekjes getekend, maar dat was het niet. Die belandde dus in de prullenbak. Toen andere leuke papiertjes erbij gepakt en ik heb het stikken gewoon overgeslagen (oeps, sorry!!).


Ik heb er dus een heel strak kaartje van gemaakt met het papier van American Crafts - Flea Market. Daar gaan jullie nog veel meer van zien, want ik ben er zo gek van! De stroken heb ik verhoogd opgeplakt. De happy heb ik twee keer gestanst met mijn MFT stans en zo heb ik geprobeerd een schaduw te creëren. De Birthday heb ik gestempeld. De rest spreekt volgens mij vanzelf.

Nu is het jullie beurt. Jullie hebben tot en met zaterdag 15 februari de tijd voor deze kaart, dus haal je naaimachine maar tevoorschijn, of naald en draad voor de echte handwerkers, of een pen... Kortom, doe lekker je ding! Op het liftblog vind je alle informatie en ook nog de voorbeelden van Marjan, Cynthia en Cornelie. Die zich wel netjes aan de opdracht hebben gehouden hihi


Reacties

 1. Wat een leuke kaart, Nadine.
  Vrolijk en mooie sprekende kleurtjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ook zonder stiksteekjes een goed voorbeeld, Nadine! Mooi papier heb je gebruikt.
  Fijne dag, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nou, als stikken niks voor je, gewoon lekker niet doen, hoor. Het is zo ook een mooie kaart en ik mis het niet. Erg leuke versie, met leuk kleurig papier!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Niet iedereen is handig met naald en draad, dus ik vind het ook prima zonder stikrandje. Gave kaart weer!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ok ok, ik mis het wel, hihi, maar het maakt hm niet minder mooi, dat dan weer niet!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ben ik blij dat jij er geen stiksteekjes op hebt gemaakt! <ik kreeg het al lichtjes benauwd bij het zien van de foto! ;-) Je kaartje is prachtig! Helemaal jouw stijl en met prachtig papier!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuke lift heb jij er van gemaakt. Subtiel fleurig, ik vind 'm mooi. De stikrandjes op het origineel zijn heel gaaf, maar ik heb al heel lang oorlog met mijn naaimachine - dus als ik een liftversie maak zal ik ook vals moeten spelen...

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Een steekje meer of minder maakt bij zo'n mooie kaart echt niet uit.
  Ik vind hem erg mooi.
  Groetjes van Henriët

  BeantwoordenVerwijderen
 9. hoi Nadine,
  nou mogen is voor mij een groot woord, maar wel balen als het niet lukt. EN dat was deze keer zo. Qua tijd lukte het gewoon niet....en het was nog wel zo'n gave liftkaart.
  Maar deze is ook weer mooi en ook zonder stiksel het bekijken waard ;-)

  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wauw, jouw kaartje is gaaf zeg !! Schitterende kleuren zijn dit en prachtig gecombineerd met zwart.
  Groetjes Berdien

  www.bemmeltje123.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik vind je kaart super ook al zitten er geen stiksteekjes op!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leuk, ik kwam jouw "lift" tegen en vond dat de mooiste! Waarop ik jouw kaart ging liften en op mijn blog heb geplaatst! ingridcardsandmore.blogspot.nl

  Groetjes Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog. Voel je niet verplicht, maar weet dat ik het super leuk vind om jullie meningen en reactie te lezen.
Thanks for visiting my blog. I like to read your comments, opinions and other notes, so please leave a message if you like!

Populaire posts