Liftchallenge #60

We zijn alweer toe aan de 60e liftchallenge! En wat blijft het leuk om zoveel enthousiaste deelnemers te zien. Heel blij zijn we daarmee. Op naar een nieuwe editie na-apen. Voor de nieuwe uitdaging koos Marjan een gave kaart van Melissa Philips. Pockets blijven altijd verrassend op kaartjes, dus deze kaart gaat waarschijnlijk wel in de smaak vallen bij de ontvanger.Ik besloot met het mooie blokje van Kaiserkraft te werken. Het was liefde op het eerste gezicht toen ik deze lijn in een boekje tegenkwam. Elly zag het eerst niet zo zitten, maar besloot toch een paar blokjes in haar Scrap Ateljeetje neer te leggen. Verkocht! (Ik zal wel lief gekeken hebben). Het varieert in het blokje van glanzende paarse tot matte zwartwitte papiertjes. Helemaal in mijn straatje. En het velletje met vlindertjes was voor mij helemaal goed: lekker knippen. Ik was de doily's eigenlijk wel een beetje zat inmiddels, maar op deze manier komt het mooie 'kleedje' goed tot zijn recht. Knoopje in de goede kleur gevonden in mijn grote knopenpot en een tapeje erbij van MME. het zakje is een transparante.


In het zakje heb ik een grijze tag verstopt met daarop een mooie tekst. 

Heel benieuwd zijn we natuurlijk naar hoe jullie deze lift gaan maken. Veel plezier in ieder geval! Jullie hebben tot zaterdag 1 maart 12.00 uur de tijd, dus lekker aan de slag! Op het liftblog lees je alle details en vind je nog meer inspirerende voorbeelden...

Reacties

 1. Ik heb dat ook wel een beetje met de taart kleedjes!
  Maar wat een mooie lift echt prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie romantische kaart. Prachtig zeg dat papier. Ik waag me niet meer aan Kaisercraft papier, omdat het bij mij in de winkel om de een of andere reden altijd blijft liggen, wat ik heel jammer vind, omdat het vaak zo prachtig is. Geweldige lift!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie kaart!
  Heel leuk met die paarse kleurtjes.
  Zo'n zakje was nu ook net wat ik wou gaan gebruiken...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi gelift! Leuk met het transparante zakje!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtig kaartje. Super leuk gelift.

  -xies- Renate.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Vind 'm heel erg mooi geworden, Nadine!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Prachtige lift met dit mooie papier! Doilies gebruikte ik eigenlijk zelden of nooit, dus zat ben ik ze nog niet. Op deze kaart heel mooi en ook hier op jouw kaart. De keus voor vlinders vind ik gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een gave kleurtjes! Deze kaart spat gewoon van het scherm! Grappig dat de liftkaart toch weer helemaal in jouw stijl is geworden. Ik hou ervan!

  Liefs Sanne

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heel mooi gelift, Nadine, ik gebruik doily's niet zo vaak op mijn creatie dus echt zat, nee, maar op jouw kaart is het allemaal heel leuk geworden, leuk het doorzichtige zakje, en de vlinders maken het af. Kaisercraft is inderdaad een erg leuk merk, een nadeel is dat het wat duurder is, maar dan heb je wel iets aparts. Groetjes, Ingrid.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat is ie mooi in het paars!
  Groetjes, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik vind hem heel erg mooi! Ik ben niet zo van het paars, ik gebruik het maar heel soms, maar het is wel heel mooi. Vooral de kleuren paars die jij bij elkaar hebt gematcht. Ik word blij van jouw kaart. :) Echt super!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Prachtige lift; leuk met dat transparante zakje en de vlinders!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog. Voel je niet verplicht, maar weet dat ik het super leuk vind om jullie meningen en reactie te lezen.
Thanks for visiting my blog. I like to read your comments, opinions and other notes, so please leave a message if you like!

Populaire posts