SOS #13 In love with Crate Paper - Flea Market



Gisteren zijn de Olympische Spelen officieel van start gegaan, maar voor mij begint het vandaag pas echt. De 5 km schaatsen voor mannen staat op het programma, dus dat wordt hopelijk genieten geblazen. Kijken jullie ook? 

In ieder geval zijn jullie vandaag op mijn blog beland en misschien wel voor de wekelijkse serie. Zo leuk om steeds jullie reacties te lezen. En ik had jullie al een beetje gewaarschuwd. Ik ben fan van het de blokjes van American Crafts en Crate Paper. Ze belanden keer op keer in mijn winkelmandje bij Bij oma Dee. Vooral omdat in een blokje vaak heel veel verschillende stijlen zitten. Dan daar heb ik me heerlijk mee uitgeleefd. Als ik zeg dat onderstaande kaartjes allemaal uit 1 blokje komen (namelijk Flea Market van Crate Paper), geloven jullie dat dan?

Verliefd ben ik op dit bloemendessin...

Een stoere kaart voor mijn bijna 14-jarige zwager :)


Ook mijn favo kleurtjes zijn vertegenwoordigd...
 
En voor mijn papa, die gisteren 60 is geworden!
Need I say more?

Oja, fijn weekend :)!


Reacties

  1. Geweldige kaartjes en allemaal anders. Het is inderdaad moeilijk te geloven dat deze kaarten uit 1 blokje komen. Liefs Sabine

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een divers papier. Je kaarten zijn allemaal geweldig, ik denk dat ik ze straks allemaal even ga pinnen. ;-) En die olympische spelen kunnen mij gestolen worden. Ik ga straks voor een lekkere massage de deur uit en heel het weekend verder uitzoeken na de buikgriep...

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Super leuk, Nadine. Heel mooie kaarten en dat uit 1 blok. Mooi blokje moet dat zijn!
    Nog gefeliciteerd met je vader en een fijn weekend gewenst!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Dat is een hele leuke uitdaging die ik ook vaker aan ga, verschillende kaartjes maken met hetzelfde blokje, erg leuk!! Jouw missie is weer heel goed geslaagd! Ik denk dat de TV hier vandaag ook wel even aan staat voor het schaatsen, het blijft tenslotte een echte nederlandse sport. Fijn weekend, groetjes, Ingrid.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik ben al een aantal keren bi je blog uitgekomen. Wat een mooie kaarten maak je en supermooi iedere keer die kaartensets.
    Wat ik me afvraag is welk merk tekststempels je gebruikt, ik vind ze helemaal geweldig.
    Ga kijken of het me lukt om je blog te gaan volgen.
    Gr. Marjan

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik geloof het alleen omdat ik weet dat de blokjes van Crate Paper altijd zo divers zijn. Ik werk er zelf ook heel graag mee. Wat een leuke serie is het! Maar je raadt mijn favoriet vast al: de bovenste. Die papiertjes... Nice!

    Liefs Sanne

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Oh wauw Nadine wat een geweldige kaarten-serie !! Jouw kaarten zijn altijd zo mooi afgewerkt !!
    Groetjes Berdien
    PS: Leuk dat je me weer volgt.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ziet er weer goed uit Nadine, het is inderdaad een veelzijdig blokje en dat is best handig.
    Wij moeten helpen met verhuizen en behangen enzo, weinig tijd voor sport

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ik kan zien waarom je erop valt, het is echt iets voor jou! Je serie ermee is prachtig geworden! Veel plezier met kijken!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Inderdaad gevarieerd papier! Logisch dat dit in je mandje belandt :). Leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Die blokjes zijn dan ook echt voor jou gemaakt, want jij weet er altijd zo goed raad mee. Ik kan er nog wel eens mee worstelen hihi, nu is dat de laatste tijd niet echt vreemd natuurlijk hihi
    Vergeet ik potdorie je vader te feliciteren als ik h'm tegen kom. Hopelijk heb jij het voor me gedaan ;-)
    Je kaarten zijn stuk voor stuk bjoeties. Genieten dus weer!! Fijn weekend, en veel schaatsplezier!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Het is dat ik ook nog eens Bij Oma Dee de blokjes doorkijk, anders zou ik het moeilijk kunnen geloven dat één paperpad zo veel variatie biedt. Jij weet ze echt perfect te combineren, Nadine!!! The Saturday-Card-Serie-Queen =)

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Ik kijk op zaterdag altijd uit naar jouw kaartjes! (Op andere dagen natuurlijk ook, maar je begrijpt me wel!)De papiertjes zijn gewoon schitterend! En ik snap niet hoe je zo veel verschillende kaartjes uit je hoofd blijft toveren? Doe maar lekker verder daarmee ;-) Ik woon in België, en wij hoopten op een snowboard-medaille, helaas... Nu doen wij toevallig ook mee aan het schaatsen al zijn we daar ook de underdog ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Wat gaaf zeg, zoveel afwisseling. Als ik niet had geweten dat er zoveel verschillende printjes in het blokje zitten, had ik het inderdaad niet geloofd haha. Wens je veel schaatsplezier en van harte gefeliciteerd met je paps en je zwager(tje).

    Fijn weekend! XX

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Wat een gave serie kaarten weer Nadine, zo leuk om te zien wat voor verschillende kaarten uit één paperpad komen, 't zijn leuke blokjes.

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Erg mooie serie en wat leuk om te zien dat ze zo verschillend zijn en dat het designpapier uit een en hetzelfde blokje komt. Ik heb vanmiddag naar het schaatsen gekeken, prachtig en dan een heel oranje podium!! Geweldig!
    Fijn weekend verder.

    Groetjes,
    Marijke

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Wauw wat een mooie serie!
    Idd moeilijk te geloven dat 't allemaal uit een blokje komt. Maar wel hele mooie kleuren.
    Fijn weekend nog!
    Groetjes Steffii

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Woww wat een prachtige kaarten, echt
    heel erg mooi gemaakt, en dat papier
    is idd erg super ☺

    Een hele fijne zondag met heel
    veel leuke dingen en knutselen.

    Veel liefsss van Erica ☼
    {Heidebloempjuh}

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Wow wat een supergave kaartjes weer!! Ik vind je series elke keer weer heel leuk om naar te kijken, lekker inspiratie op doen! Mag ik je vragen welke cijfer-dies jij gebruikt?

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Echt super leuke kaartjes. en dat uit een blokje!? Ik vind je series echt super en neem daarom altijd wel even een kijkje. vergeet alleen altijd om even een reactietje te plaatsen, dus bij deze ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  22. I really LOVE ♥ your cards! Delicate colors and cute details. And in a different style than I make my cards. So fun to visit your blog and see.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog. Voel je niet verplicht, maar weet dat ik het super leuk vind om jullie meningen en reactie te lezen.
Thanks for visiting my blog. I like to read your comments, opinions and other notes, so please leave a message if you like!

Populaire posts