SOS #15 2x2


Een serie van twee vind ik eigenlijk geen serie. Jullie wel? Nee, ik echt niet :) Dus daarom vandaag twee keer twee kaartjes met hetzelfde papier. Ze komen uit de oude doos, dat wel. Ik was afgelopen week een paar dagen ziek, dus aan een nieuwe serie ben ik helaas niet toegekomen. Maar overslaan is geen optie, want ik begreep uit jullie reacties dat sommigen van jullie er al op rekenen en zelfs naar uitkijken op zaterdag een serie op mijn blog te vinden. Leuk!

De eerste twee kaartjes heb ik gemaakt met een mooie warme lijn van MME - Indie Chic. Er zitten zulke leuke patroontjes in dit papier, dat werd knippen!


En wat vinden jullie van dat happy birthday lint?


Op de tweede kaart vind ik de brads echte eyecathers. 

De tweede serie is gemaakt met een van mijn favoriete blokjes van vorig jaar, of misschien wel het jaar ervoor. Op slag verliefd! En het papier heeft zo'n mooie structuur. Het is van Bazill en toen ik het net ging opzoeken zag ik dat het bij Bij oma Dee nu in de aanbieding is. De lijn heet Miss Teagen Sue. Het is wel druk papier, dus combineren was nog een klusje.
Met dit blokje maakte ik ooit ook deze Skype-kaart. Een van mijn 'Old time favorites'. 
Nu stap ik de auto in naar Bovenkarspel voor mijn eerste workshop bij Bij oma Dee. Hij zit helemaal vol (ja, ook mijn auto), dus we gaan straks met een groep van 8 een heel leuk boekje maken. Zin in!

Fijn weekend allemaal!

Reacties

 1. Heel gaaf Nadine. Ik ben ook bijna klaar voor de workshop. Wordt een gezellig daggie! Tot zo!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke variatie in sketches weer, het blijft een feestje op zaterdag. En nee, ik vind ook: twee is géén serie. ;-) Je kunt zien dat dat blokje een favoriet is, je maakt er alleen maar mooie dingen mee. Je laatste kaart vind ik het mooiste van allemaal! (Ik vind het altijd leuk om een favorietje aan te wijzen) Heel veel plezier vandaag!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ze zijn allemaal weer erg mooi Nadine. Leuke frisse kleuren gebruikt. Groetjes, Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen
 4. 2 is inderdaad geen serie, een serie begint pas bij drie ;-) Het maakt ook niet uit dat ze uit de 'oude doos' komen, dat zie je er niet aan hoor! Het zijn allemaal stuk voor stuk schitterende kaartjes. Ik vind de tweede dan weer het mooiste en dat komt door de brads, zoals je zelf al zei :-)
  Veel plezier deze middag met je workshop!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie kaartjes! Ik ben helemaal weg van de hexagon-kaart! Gaaf! Hopelijk ben je weer helemaal beter. Fijne workshop vandaag, geniet ervan. En hopelijk tot volgende week.

  Liefs Sanne

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind ze weer helemaal super, zo
  schitterend, je hebt weer echt hele
  gave papiertjes gebruikt ☺

  Een heel fijn weekend met heel
  veel leuke dingen en knutselen.

  Veel liefsss van Erica ☼
  {Heidebloempjuh}

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Prachtige kaarten, Nadine.
  Hopelijk ben je weer helemaal opgeknapt en kun je lekker van het weekend gaan genieten!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hallo Nadine,
  zoals beloofd een reactie op je blog, ik heb een gezellige dag gehad, maar stek af, morgen een rustdag en volgende week het boekje af maken,
  groetjes mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Jeetje welke vind ik het mooiste...poeh! Ik doe het anders, ik vind de derde het minste, gewoon omdat ik die ietsiepietsie te druk vind. Kwestie van smaak, blijkt wel weer, want Sanne vind dit juist weer de mooiste. De andere drie vind ik even mooi, ze hebben alle drie iets waar ik voor val.
  De eerste de rust en de mooie vormen, en de leuke pins.
  De tweede de brads, daar heb ik nou eenmaal een zwak voor!
  De laatste is gewoon zó Nadine, and I like your style ;-)
  Fijn dat de dag zo was geslaagd. Volgende keer wil ik er graag bij zijn hoor! Nou doegie!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Heb je gisteren een geslaagde workshopdag beleefd? Jammer dat ik er niet bij kon zijn. Foto's scrappen wil ik ook zo graag eens doen... Ik heb aan jullie gedacht.

  Een serie van twee kan ook prima, vind ik! Lekker zo doorgaan (-:
  Fijne zondag nog en knap maar weer volledig op!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Weer zo'n prachtige serie !! Zeker de eerste twee vind ik helemaal super !
  Groetjes Berdien

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Twee keer twee is ook een serie! Leuk hoor. Onderste papier heb ik ook. Mooi van structuur en kleur. Jij hebt het mooi gebruikt, is inderdaad best lastig door de drukke patronen.
  Groetjes, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Superleuke kaarten weer! Dat papier van de laatste twee ben ik ook gek op. Echt heel mooi, maar wel iets lastiger te combineren. Ik ga hem binnenkort ook maar weer eens opduikelen en gebruiken!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog. Voel je niet verplicht, maar weet dat ik het super leuk vind om jullie meningen en reactie te lezen.
Thanks for visiting my blog. I like to read your comments, opinions and other notes, so please leave a message if you like!

Populaire posts