Liftchallenge #70 A special gift for you (tasjes-kaart)

Na een kleine zomerstop, gaat vandaag het nieuwe liftseizoen weer van start. Jullie kunnen je weer opmaken voor leuke, verrassende en misschien ook af en toe wel pittige liftkaarten. Ik koos deze keer voor een kaart van Amber Hight. Ik vond het idee van een tasjeskaart zo grappig, die wilde ik maken!


Je kunt er daadwerkelijk een tasje van maken, zoals meelifter Marfien deed, maar ik heb het bij een kaart gehouden. Daarvoor koos ik een zwarte basis. Met een ovalen stans haalde ik een gat eruit aan de bovenkant, SIMPEL!


Ik heb die mooie doily van SU gestempeld en geembost, voelt altijd zo grappig op je kaart. Daarover een tag van vellum en een tag van cardstock. Tekststempel erop van MFT en nog een paar leuke enamel dots van Heidi Swapp. De knoop en stikstempel is het laatste detail.

Zijn jullie weer klaar voor een beetje plak- en liftwerk? Je hebt nog tot en met vrijdag 29 augustus de tijd, dus succes! Kijk ook even naar de voorbeelden van Marfien, Marjan en Cornelie op het liftblog als je nog niet voldoende inspiratie hebt. Veel plezier!

Reacties

 1. Mooi stempel, lijkt net een kanten kleedje, kan ook wel als tasje met een lekker geurtje, prachtig kaartje Nadine.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vroeg me al af of je die doily geëmbossed had, erg mooi effect op het zwart, net als de subtiele driehoekjes. Een schitterende lift, Nadine!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een knaller van een kaart, helemaal geweldig! Ik vind de doily supermooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Geweldige liftkaart en een super lift!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. heel erg leuk en geslaagde werkjes,
  grtjs,martina
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Woww je kaart is heel erg mooi geworden ☺
  Liefsss van Erica
  {Heidebloempjuh}

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ohhhh wat mooi! Super chic en elegant. Waar haal je de ideeën toch vandaan; wow.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Je trapt deze liftcallenge goed af met een lekkere Nadine lift. Komt denk ik door de kleurencombi ;o). Super leuk gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Prachtige tas kaart, mooi hoor die doily lijkt idd net een kanten kleedje en die knalroze accenten geven er net een bijzonder tintje aan

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mooi weer Nadine! Deze challenge ga ik ook zeker nog meedoen. Ik heb overigens een kaartje van je gelift kijk maar op mijn blog http://jacquelinedh.blogspot.nl/2014/08/kaartje-gelift.html
  Bedankt voor de inspiratie!

  groetjes
  Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog. Voel je niet verplicht, maar weet dat ik het super leuk vind om jullie meningen en reactie te lezen.
Thanks for visiting my blog. I like to read your comments, opinions and other notes, so please leave a message if you like!

Populaire posts