Liftchallenge #71 Krijg nou de (lift)kriebels!

Tijd voor een nieuwe liftchallenge! Cornelie koos dit super schattige kaartje van Torico. Lief he?Nu was het voor mij wel even een nadenkertje, hoor! Want die kuikentjes doen het natuurlijk super leuk, maar wat moet ik dan als alternatief bedenken? Dat idee kreeg ik door even mijn stempels door te zoeken. Ik vond een mooie set met insecten en vlinders en kreeg meteen de kriebeles... En vierkanten? Dat kunnen ook best hexagons worden toch?


Uit een stuk wit cardstock heb ik dus een mooi aantal hexagons gesneden. Daarachter een honingraadpapiertje geplakt en nog een beetje gestempeld. De beestjes heb ik gestempeld en uitgeknipt (wat een gepiel met die dunne pootjes, hihi). Omdat ik het geheel toch nog een beetje kaal vond, heb ik er nog wat stickers bij geplakt van Heidi Swapp. Stempeltje erbij in twee kleuren en toen vond ik 'm af!

Krijg jij ook de kriebels van deze kaart? Ga dan lekker aan de slag en bedenk een originele insteek voor deze liftkaart. Post 'm voor vrijdag 12 september 12.00 uur op het liftblog, dan kun je ook nog eens een leuke prijs winnen! Wil je meer inspirerende voorbeelden zien? Kijk dan even op het liftblog!
Reacties

 1. Hoi Nadine, wat een gave "lift" heb je er van gemaakt. Het begint inderdaad meteen te kriebelen.....om ook aan de slag te gaan hihi.
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh wauw Nadine, wat een gave uitwerking. Wat een leuk idee om insecten te gebruiken, hoewel die spin vind ik toch minder haha...brrrrrr. XX

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een superlift!!De te liften kaart is wel een waar ik even op moet broeden ;) Jouw voorbeeld is in elk geval onwijs mooi geworden!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nu gaat het echt kriebelen, hoor. Wat een leuke kaart!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wow; wat een gave lift. Ik geloof graag dat het knippen een heel gepiel is:). (Ohh ben daar zó slecht in!) Leuk met die hexagons; En iedere keer denk ik bij jou; hoe kom je er op. Ben onder de indruk:) !!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een prachtige lift heb je gemaakt!! Superleuk met die hexagons!
  Lieve groetjes, Erna

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een gezellig kaartje heb je er van gemaakt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een prachtige en originele uitwerking van de liftkaart...

  Helemaal leuk !!!

  Groetjes Aletta

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Twee hele mooie kaartjes!!!
  Creatieve groetjes, Gaby

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuke challenge! Ik krijg meer de kriebels van het kuikentje dan van de insecten (ben niet zo'n vogelfan ;)). Wel heel gaaf bedacht en uitgewerkt.
  Groetjes, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Een hele mooie kaart, top ☺
  Gezellige en fijne (knutsel) week ☼
  Liefssss Erica
  {Heidebloempjuh}

  BeantwoordenVerwijderen
 12. En of ik de kriebels krijg van jouw kaart... een spin: IEEEKS! Op de spin na ;-) vind ik het een hele leuke lift. Lekker creatief met de hexagons en de gezellige beestjes vind ik erg leuk rond kriebelen!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Kei gaaf gelift. Leuk gedaan zo met de bugs, en de hexagons. Het kaartje is gewoon helemaal compleet. Van de 8-potige vriend aan de linkerkant krijg ik spontaan de kriebels.

  -xies- Renate.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ha Nadine,
  het is weer een superleuk kaart geworden. Lekker out of the box gedacht! En de insecten en de spin: ik vind ze gaaf, vooral van papier ;-) !
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog. Voel je niet verplicht, maar weet dat ik het super leuk vind om jullie meningen en reactie te lezen.
Thanks for visiting my blog. I like to read your comments, opinions and other notes, so please leave a message if you like!

Populaire posts