SOS #40 MME - Market Street Ashbury Heights


Oh is het al zondag? Oeps :) een dagje te laat! En eigenlijk ook al een weekje te laat, want vorige week heb ik jullie zomaar zonder SOS gelaten. Hopelijk hebben jullie geen last van afkickverschijnselen. Om het goed te maken vandaag een extra lange serie :)

MME en ik kunnen het de laatste tijd niet zo goed met elkaar vinden. Ze zijn een heel ander pad in geslagen en de paper pads spreken me zomaar niet meer zo erg aan als voorheen (toen ik ze ALLEMAAL kocht). Ashbury Heights is een uitzondering. Ik vind 'm prachtig en gebruikte hem voor de workshop Kaarten met MFT Blue Prints. Daar maakte ik deze voorbeelden voor:








5 en 6 zijn mijn persoonlijke favorieten. Wat vinden jullie?




Reacties

  1. Jammer dat 't niet meer zo klikt met een van je favo merken. Maarrrrrr, gelukkig is er voldoende ander mooi spul te koop en zal je vast niet verlegen zitten om mooie papiertjes. ;-) Super leuke serie dit, mijn favoriet is nummer 4. Het 'filmstripje', de vlaggen, de tab: helemaal leuk! En jaja zelfs iets schuins op je kaart! Fijne dag!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Bedankt voor je reactie en inderdaad, iets schuins, het zou verboden moeten worden :) Jij het naar je zin gehad op de Crea Doe?

      Verwijderen
    2. Een beetje schuin is leuk toch, maar rond en recht is ook prima hoor. ;-) De KreaDoe was super druk, maar erg leuk! Ik heb er vanmiddag een blogbericht over gemaakt. :-)

      Verwijderen
  2. Welk merk je gebruikt maakt mij niet zoveel uit, zolang je me inspireert vind ik alles goed :-)
    (Was op zoek naar een babykaart)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oh geen babykaarten dit keer Marfien :) Hopelijk heb je toch iets gevonden wat je inspireert?

      Verwijderen
  3. Leuke serie! Ik vind de eerste kaart eeg mooi. Jammer van MME en jou, gelukkig zijn er genoeg leuke paperpads te koop ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Nummer 4&5 voor mij ;-) Prachtige kaarten en het papier is idd schitterend. Super mooi gecombineerd wederom. Je workshop was onwijs leuk, en ik kijk alweer uit naar zaterdag!
    Je kaarten zie ik nu eigenlijk pas heel goed, ik heb alleen de kaart goed gezien die we klassikaal hadden gemaakt. Dus leuk dat je ze nog even plaatst!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. prachtige kaarten, mooie mix van papier en stansen. mooie stijl!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Stuk voor stuk prachtige kaarten, het wachten meer dan waard.
    Groetjes, Chantal S

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik doe niet aan kiezen. Vind de papiertjes erg mooi en de complete serie die je gemaakt hebt is weer helemaal top. Alles past zo mooi bij elkaar!
    Fijne zondag!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik vind MME ook niet zo leuk als "vroeger", het is tegenwoordig erg veel van hetzelfde, met af en toe een uitschieter zoals dit blokje. De kaartjes hangen mooi in de winkel te pronken, en ik moet er altijd even naar kijken ;-)) Zin in zaterdag XX

    BeantwoordenVerwijderen
  9. 1, 2 en 6. Ik blij er naar kijken. Zo mooi! Pfew waar haal je alle ideeën vandaan. Ik heb ze alle 3 gepind :)

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat een schattige serie! Ik snap helemaal waarom deze papiertjes je wel aanspreken. Ik ga voor kaart 4. Die is echt lief!

    Liefs Sanne

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Super leuke serie!! Mijn favorieten zijn 2 en 6.

    Groetjes Nelly

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Ik begon toch stilaan last te krijgen van afkick-verschijnselen ;-) Maar deze lange serie maakt het helemaal goed!
    De eerste is mijn favoriet, maar ik vind het idee van de vijfde zo leuk. die heeft onderaan geen randje en dat is eens wat anders.

    groetjes, Evy

    BeantwoordenVerwijderen
  13. MME was ook een van mijn favorieten, ik snap je. Deze papiertjes zijn wel helemaal jouw ding, erg mooi verwerkt! Vooral die met Shoot vind ik super!

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Dit blokje is super! Ik blij dat het nu ook in mijn bezit is ;). Vrolijke serie, de laatste is het meest favoriet bij mij!

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Wat een gaaf papier! Ik heb mezelf verboden uberhaupt nog naar paper pads te kijken... Er ligt nog zoveel in mijn voorraad! Ik vind de eerste echt heel mooi!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog. Voel je niet verplicht, maar weet dat ik het super leuk vind om jullie meningen en reactie te lezen.
Thanks for visiting my blog. I like to read your comments, opinions and other notes, so please leave a message if you like!

Populaire posts