Make it a December to remember


De laatste kerst in onze huidige woning. Toch wel een gek idee dat ik volgend jaar goed moet bedenken hoe ik al mijn kerstspullen een plekje ga geven (wél leuk, hoor!). Op verzoek een paar foto's van hoe ons zwart-wit-roze kersthuis er dan uitziet...



Deze kerstbal kocht ik bij mijn vriendin.
Heeft ze zelf beplakt, zo leuk!




Het enige dat mocht blijven staan is onze trouwfoto :)

Voor de nieuwsgierigen onder ons: hierin zit een voorraad waxinelichtjes


Deze tak probeer ik per seizoen/feestdag te versieren.
Incl. zelfgemaakte kerstballen.

Ga ik nu nog even verder met de kerstkaartenproductie! Deze moeten allemaal nog in zakjes voor de markt van aanstaande zondag :)




Reacties

  1. Ziet er gezellig uit, Nadine. En wat een leuke kerstkaarten heb je klaarliggen voor de markt. Veel succes met de verkoop!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Super leuk Nadine! Roze zal er bij ons niet ingaan.. Maar zoals jij alles perfect hebt gecombineerd.. petje af hoor! Hier houden wij het op Scandinavisch Rood, Wit en Hout... hahaha.. Ik zie je zondag... even je kerstkaarten productie bekijken! Groetjes Sylvia xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Jullie zijn klaar voor kerst ;-). Gezellig joh! Mooie combi's! En je kerstkaarten voorraad belooft weer veel moois! Succes op de markt!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Oei, wat zien je kerstkaarten er leuk uit zeg! Succes op de markt, je kaarten verkopen vast heel goed. Leuk om je kerstversiering te zien. Mooie boom, helemaal Nadine inderdaad met het fleugje roze. De persoonlijke kerstbal is ook gaaf zeg! Groetjes!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat ziet dat er allemaal mooi en gezellig uit, ik ben altijd erg laat met de kerst versiering, op het laatste moment weekje voor kerst of zo, dit jaar alles zelf doen

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Gezellig!!!
    Creatieve groetjes, Gaby

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Leuk hoor, inderdaad een gek idee! Herinner me onze eerste kerst hier, een dag of twee voor kerst hierheen verhuisd, dat was een rommelig gedoe dus ,maar toen wel een kerstboompje. Benieuwd wanneer jouw verhuizing is.
    De kerstkaartjes zien er top uit. Het pakketje karton is op de bus trouwens, komt eraan!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat gaaf die knalroze/zwart/wit kerstversiering! En die kaartjes vliegen vast de kraam uit, ze zien er prachtig uit!!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog. Voel je niet verplicht, maar weet dat ik het super leuk vind om jullie meningen en reactie te lezen.
Thanks for visiting my blog. I like to read your comments, opinions and other notes, so please leave a message if you like!

Populaire posts