Freestylen met kaarten maken

Het is een beetje stil aan het blogfront van mijn kant. Ik twijfel nog of ik mijn Project Life ga laten zien. Ik ben er veel mee bezig, maar ben niet zo van het delen van privéfoto's. En om nu iedere keer alles te 'blurren', vind ik ook weer zo wat. 

Daarnaast maak ik op zijn tijd ook nog wel een paar kaartjes, hoor! Bijvoorbeeld voor de workshops en iDEE&post. Maar het is ook zo heerlijk om lekker geen opdracht te hebben en lekker te 'freestylen'. Daarom vandaag even wat kaartjes van de afgelopen tijd. 

Voor mijn vriendin, voor valentijnsdag.

Voor mijn husband, wel een beetje zoetig eigenlijk haha

Gewoon een vrolijk kaartje met een vlinder!

En een mooie boodschap voor het weekend!

Reacties

 1. Lekker als de druk van de ketel is he. Gewoon freubelen als je tijd en zin hebt! Je kaartjes zijn prachtig, Nadine. Mooie papiertjes in frisse kleuren en veel leuke details!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. mooie kaartjes van je bekijken vind ik erg leuk, daar kan je ideeën van opdoen. Je Project Live mag je van mij privé houden hoor, je weet immers nooit wie er mee kijkt, je hoort trouwens de laatste tijd vreemde verhalen over misbruik van foto's . . . En wil je iets leuks laten zien stop er dan even wat foto's uit de krant in, hebben we toch een kleine indruk :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jammer dat het zo stilletjes is, maar ik snap het wel hoor. Niet alles hoeft online! Deze kaartjes zijn weer hele fijne Nadine-kaartjes, leuke strakke vormen heb je weer gebruikt, super leuke afwisseling! Veel plezier met je Project Life!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een onwijs leuke kaartjes heb je weer gemaakt. Liefs Sabine

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke kaartjes!!!! Nummer twee en drie zijn favoriet bij mij.
  Groetjes Berdien

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Erg leuk deze kaartjes! En tsja...dat delen blijft een aandachtspunt, vooral je gevoel volgen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi hoi
  Kom via FB op je blog. Geweldig leuk wat je allemaal maak. Super hoor.
  Fijn weekend

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Idd volg je gevoel!! En wat Marfien zegt is waar! Hou maar lekker voor jezelf! Je kaartjes had ik deels al gezien, leuk om ze op je blog nog even extra te bewonderen. Allemaal mooi!
  1 en 4 zijn weer mijn favorieten ;-)
  X Tot snel!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik snap je gevoel hoor Nadine, project life is ook heel persoonlijk en dat mag je ook lekker zo houden. Gave kaartjes heb je gemaakt, ik kan niet kiezen hoor, vind ze allemaal geweldig! Fijn weekend XXX

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Stuk voor stuk mooie kaartjes. Jij heb zo`n leuke stijl en ideeën van gebruik van kleuren en papier. Echt toppie. Verder wat iedereen al heeft gezegd...doe wat jij denkt dat goed voor JOU is.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Je kaarten zijn weer prachtig. Je hebt een overduidelijke eigen stijl in het combineren van dessins en kleuren en die spreekt me bijzonder aan! Superserie!

  groetjes van Ank

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Gaaf hoor, ik vind je kaarten stuk voor stuk gaaf gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik ben blij dat je tussendoor nog wat tijd vind om kaartjes te maken Nadine, ze zijn weer prachtig! Nummer 1 en 2 zijn mijn favorieten.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Heel begrijpelijk dat je niet alles zo maar op het wereld wijde web wil zetten, sommige dingen moet je lekker voor jezelf kunnen houden. Helaas kunnen wij nu wat minder van je leuke creaties genieten. Wat heb je toch weer een geweldig leuke serie kaartjes gemaakt. Keep up the good work!!!

  -xies- Renate.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Hoi Nadine,
  ik geniet altijd van je kaartjes die je laat zien! Deze zijn ook weer prachtig! De derde springt er bij deze serie voor mij echt uit! Schitterend!
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Het is zo heerlijk om even niks te moeten, en gewoon wat aan te rommelen... Je hebt weer een vrolijke variatie aan kaarten gemaakt! En privé foto's showen... daar ben ik ook niet zo van. Met het album laatst heb ik het wel gedaan, maar dat was een uitzondering.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog. Voel je niet verplicht, maar weet dat ik het super leuk vind om jullie meningen en reactie te lezen.
Thanks for visiting my blog. I like to read your comments, opinions and other notes, so please leave a message if you like!

Populaire posts