Een Hollands Kroonpaar

Enkele jaren terug is de gemeente waarin ik woon gefuseerd met een aantal omliggende gemeentes. Deze fusiegemeente heet Hollands Kroon. Sinds kort lever ik elke maand een creatieve bijdrage aan het online magazine uit onze regio: Kroontjesmagazine.nl. Hier worden allemaal mooie, lekkere en leuke dingen uit Hollands Kroon verzameld.

Nu werd mij gevraagd de link met Hollands Kroon te maken in mijn creaties. Daar moet ik dan altijd even over nadenken, maar meestal schiet me gaandeweg wel iets te binnen. Zo besloot ik met het oog op Koningsdag een foto van het Koningspaar (2013, © RVD, foto: Koos Breukel) te scrappen. Helaas (of in dit geval gelukkig) raakte tijdens het printen van de foto mijn inkt op. Het toeval wilde dat de foto daardoor oranje uit mijn printer rolde...

En dus heb ik dit 'Hollands Kroonpaar' voorzien van wat leuke embellishments, papiertjes en een mooi lijstje. Koning Willem Alexander en Koningin Maxima staan nu te schitteren in mijn woonkamer. Heb ik tussen het klussen door toch nog een beetje 'oranjegevoel'.

OfficiĆ«le foto is van april 2013, © RVD, foto: Koos Breukel.


Ik wens jullie allemaal alvast een fijne Koningsdag!

Reacties

 1. Dat geeft eigenlijk een heel passend effect, dat oranje! Mooie layout. Ik hou van de combi met zwart-wit. Succes met klussen, anders had je hier in Dordt naar ze kunnen zwaaien ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een onverwacht verrassend effect. Leuk is dat dan.
  Vind het geheel ook erg mooi geworden, Nadine!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heerlijk als er af en toe iets mis gaat, geeft dan een kick om er iets bijzonders van te maken. Leuke scrap Nadine

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat een geweldig project heb je gemaakt, prachtig! En wat leuk dat je dat vaker doet voor het online magazine! Lieve groetjes Erna

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Geluk bij een ongeluk.
  De foto is er juist veel beter uit gekomen als je het mij vraagt.
  Je scrap is wel heel erg gaaf geworden.

  -xies- Renate.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat is per ongeluk heel goed terecht gekomen. Ik vind het heel mooi, vooral ook met dat zwart, grijs, wit. Succes met klussen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk!! Jij ook fijne koningsdag en succes met klussen :D

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat leuk dat je daar aan mee mag werken! Super leuke creatie heb je gemaakt. Wat een geweldige wending aan het printverhaal, ik vind hem extra bijzonder nu! Succes met klussen. Zou je je nieuwe adres willen mailen? Dan kan ik je een kaartje sturen. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ja zo mooi, maar ik had h'm al mogen bewonderen! Super vind ik het geworden!!
  Succes met alles. X

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Toeval bestaat niet, toch? Het moest gewoon zo zijn! Heel erg gaaf gemaakt!

  Liefs Sanne

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog. Voel je niet verplicht, maar weet dat ik het super leuk vind om jullie meningen en reactie te lezen.
Thanks for visiting my blog. I like to read your comments, opinions and other notes, so please leave a message if you like!

Populaire posts