Miranda's Washi challenge

Jullie kennen vast Miranda wel. Ja, die van de washi tapejes ;). Ze heeft een leuke en simpele washi challenge bedacht om elkaar te inspireren weer eens wat met die vrolijke rolletjes te doen. Daar doe ik graag aan mee. Toen ik laatst bij Cornelie was, ben ik ermee aan de slag gegaan. Uiteraard in mijn favoriete kleurtjes. Dat kon niet missen natuurlijk. Komt ie:


Mijn idee kwam hier vandaan. 
Karolyn Loncon maakte voor Avery Elle een mooi voorbeeld met cardstock.


Doen jullie ook mee?

Reacties

 1. Super leuke kaart in die frisse kleurtjes, Nadine!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. #$*&@! Pakt hij mijn reactie niet... maar weer opnieuw dan.


  Jaaaaa, daar is 'ie. Cornelie stuurde al dat jullie samen hadden geplakt. Wat is je kaart leuk geworden! En jouw kleuren doen het altijd goed. Ik heb het origineel ook tussen mijn washi-inspiratie staan om eens na te maken met washitape, ik vind de strookjes zo erg leuk. Bedankt voor het meedoen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel mooi gedaan ! Wij zien hier ook volop bezig geweest met de washi tapejes en mijn dochter maakte ook met dezelfde kleuren als het voorbeeldkaartje een werkje in wording . Kijk maar eens op mijn blogpost van dinsdag ... Liefs ☆Sarah ☆

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtige kleuren en de vlinders maken het net even speciaal.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Supermooi vind ik je kaart!

  groetjes van Ank

  BeantwoordenVerwijderen
 6. gaaf zeg! mooi gedaan en heel herkenbaar in je eigen favo kleuren! miranda heeft een hoop mensen weer aangestoken met de washi tape inspiratie. ben er zelf ook weer mee aan de slag gegaan :).

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie kaart, de kleuren zijn weer super.
  Groetjes, Chantal S

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een prachtige kaart!! Groetjes Anneke

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heel mooi en gaaf met het verspringende gedeelte!
  grtz.Colien

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog. Voel je niet verplicht, maar weet dat ik het super leuk vind om jullie meningen en reactie te lezen.
Thanks for visiting my blog. I like to read your comments, opinions and other notes, so please leave a message if you like!

Populaire posts