Scheuren, nieten en plakken in Johanna-stijl

Wat is het toch leuk om bloggers in het echt te ontmoeten en beter te leren kennen. Zo ben ik een paar maanden terug bij Johanna van Scrap Enzo geweest en van de week kwam ze een dagje bij mij. We wonen heel dicht bij elkaar, de wereld is klein!

Meteen vanaf het begin klikt het heel goed tussen ons, we denken over veel dingen hetzelfde. En tussen het kletsen door zijn we ook nog lekker bezig geweest op mijn nieuwe scrapzolder.



Eerste plan van de dag was een layout maken. Ik kijk altijd mijn ogen uit op de layouts van Johanna. Ze kliedert en scheurt er lekker op los. In plaats van tape gebruikte ze haar niet-tang. Dat wilde ik ook wel eens proberen. Uiteindelijk heb ik over het schilderwerk van alles heen geplakt (was het niet helemaal haha), maar een paar spetters kun je nog zien. Verder heb ik wat leuke frutsels in dezelfde kleuren bij elkaar gezocht, mooie papiertjes gekozen en ben ik gaan scheuren, nieten en plakken. Hier is dus mijn eerste officiƫle layout in Johanna-stijl. Moeten jullie zelf maar beoordelen of het gelukt is.


Daarna hebben we nog een kaartje gemaakt. Dat doet Johanna namelijk niet zo vaak, dus was het voor haar een uitdaging. Een schets helpt altijd om op gang te komen, dus we zochten er een uit.



Zoals jullie kunnen zien, heb ik de schets heel letterlijk aangehouden en er een jongenskaart van gemaakt. Leuk detail vind ik de Glow In The Dark sterren die ik vond in mijn bak met restjes en die cuts. De papiertjes zijn van My Mind's Eye en Johanna gebruikte dezelfde lijn en kleuren. 

Nieuwsgierig naar haar uitwerkingen? Kijken!



Reacties

  1. Heerlijk zo`n nieuwe scrapzolder. Miranda en ik vonden het ook zo leuk om bij Oma Dee jou en Cornelie te ontmoeten. Helaas kwamen wij er achter dat wij niet dicht bij jullie wonen. Genieten dus als het wel zo is.
    Leuk om ook eens buiten jouw comfortzone te gaan. Is wel heel goed gelukt en erg mooi geworden. Je kaart is top. Ik ga zeker eens bij Johanna kijken. Fijne zondag.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Prachtige lo, Nadine, en weer een erg leuke kaart.
    Gezellig zo'n dagje samen aan de freubel!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een gezellige boel, leuk zeg! Super gaaf die LO en ook je kaartje is heel leuk met die glow sterren. Fijne zondag!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Dat ziet er een gezellige namiddag uit ! Je kaartje vind ik heel mooi , ik hou van sterren op een kaart !
    Liefs ☆ Sarah ☆

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Super leuke LO en je kaartje ziet er ook "schitterend" uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat leuk dat jullie dicht bij elkaar wonen en nu al twee keer samen hebben gefreubeld! Johanna maakt super leuke dingen, dus gaaf dat je wat in haar stijl hebt gemaakt. Ik vind hem heel geslaagd, erg leuk met alle laagjes en details. Je strakke, stoere kaart is ook leuk geworden!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Prachtige lo en het kaartje is ook erg leuk geworden! Liefs Sabine

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Zo te zien weten jullie elkaar goed te inspireren, leuk!! Prachtige projecten, ik ga snel ook op de site van Johanna kijken....

    BeantwoordenVerwijderen
  9. hartstikke gaaf je lo, top dat je het aan durfde hahaha, en wat zullen jullie het gezellig hebben gehad, het is juist leuk om je te laten inspireren door anderen, je kaart is echt zoals jij dit alleen kunt
    groetjes mirjam

    BeantwoordenVerwijderen
  10. 't Ziet er gezellig en geslaagd uit! Je LO is erg mooi geworden. Stoer hoor, de uitdaging van een andere stijl aangaan. Je kaart is een groot contrast met je LO, maar ook geslaagd!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Ja herkende de stijl van Johanna gelijk. Erg leuk, inclusief spetters ;-)
    Je kaart is een echte Nadine, en ja, super leuk de sterren. Leuk zo'n dag!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. :-) ja het was gezellig!! en het klikt inderdaad, heerlijk zo'n dagje gezellig croppen op jouw prachtige zolder (met kerstinspiratie) Je layout is zo mooi, en echt wel jouw eigen stijl, met nietjes-invloed van mij ;-) Heel leuk om een kaart te maken en zo knap dat jij dat zo in elkaar draait. Ik hoopte nog op een foto in het donker, voor het glow in the dark effect!!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Ha Nadine,
    dat ziet er wel heel gezellig uit zeg! Leuk als het dan zo klikt. En je LO is heel gaaf. Ik herken jou er in hoor. ik zal zo eens bij Johanna kijken. Je kaart n.a.v. de sketch is ook heel erg mooi.
    Groetjes,
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  14. joh wat gezellig zo samen aan de freubel! Leuk dat het zo klikt tussen jou en Johanna :) Ik vind jouw LO ook ontzettend mooi geworden. Iets rustiger qua kleurgebruik dan bij Johanna maar verder ook prachtig! Je kaartje vind ik ook erg mooi geworden, erg liftable ;)
    Groetjes,Brenda

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog. Voel je niet verplicht, maar weet dat ik het super leuk vind om jullie meningen en reactie te lezen.
Thanks for visiting my blog. I like to read your comments, opinions and other notes, so please leave a message if you like!

Populaire posts