I'm in. #weekinthelife


Het hele jaar door al werk ik aan mijn jaarboek onder de noemer Project S. Dat is het jaarboek-project van Bij Oma Dee, waarin ik pocket page scrappen combineer met gewone 12" layouts. Maar ik merk dat het elke maand best lastig kiezen is welke foto's ik zal gebruiken. Ik maak nu namelijk veel meer foto's dan hiervoor. Ik zou eerst alleen de highlights scrappen, maar inmiddels ben ik al toe aan mijn tweede album ;)Een willekeurige layout uit mijn jaarboek
Hoewel ik dus nog steeds selecties maak, kies ik voor mijn jaarboek toch vooral de hoogtepunten in de maand. Dus de workshops, de uitjes, de bijzonderheden. Terwijl het ook ontzettend leuk is om de gewone dingen van het leven vast te leggen. Niet elke dag, maar gewoon een weekje. En dat is precies de uitdaging die Johanna, Cornelie & ik deze week aangaan. Geïnspireerd door Ali Edwards' 'Week in the life' maken we alledrie een album van deze week (maandag t/m zondag). Hierin dagen we onszelf vooral uit de normale dingen van het leven in foto's te vatten. Uiteraard is het de bedoeling daar een super creatief boek van te maken haha

@the office (interviewen)

Koken (sperziebonen)

En even naar het strand, uitwaaien!
Nu ik drie dagen bezig ben, zie ik dat het nog een hele klus is. Bewust foto's maken van de oh zo normale dingen is best een flinke taak. Maar met mijn telefoon bij de hand is het goed te doen. Daarnaast maak ik in een schriftje aantekeningen, zodat ik straks mijn album goed kan vullen met de juiste gegevens. 

Ik had me voorgenomen om in de avonden al het een en ander te printen en daadwerkelijk in mijn album te stoppen, maar sommige dingen lopen nu eenmaal even anders. Dat is het leven, dus dan volgende week maar bijwerken. Ik heb natuurlijk wel al een idee van hoe het gaat worden. Voor dit project ga ik werken met de lijn My Story van My Mind's Eye. Echt liefde op het eerste gezicht was dat en het past perfect bij dit.Nog eventjes geduld dus voor wat resultaatfoto's. Hopelijk vonden jullie een kijkje in mijn persoonlijke leven ook leuk. 
Reacties

 1. Leuke uitdaging! Super mooie spulletjes heb je uitgezocht om mee te gaan werken, ik ben heel benieuwd naar het resultaat. En ik vind het altijd leuk om meer te zien en te lezen! :-) Super leuke LO ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo'n uitdaging is leuk! Kan me goed voorstellen dat een gewone dag voorbij sjeest zonder dat je eraan denkt om foto's te maken. Wat ga je met een supergave lijn werken! Wow! Dit belooft veel moois! Ik ben heel benieuwd naar het eindresultaat. Veel plezier met maken!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk om te doen zeg, en het ziet er al heel erg leuk uit,
  ook om later nog eens op terug te kijken is het gaaf die vele foto's die je
  maakt, ja heel tof ☺
  Gezellige en fijne (knutsel) dagen
  Liefs van Erica
  {Heidebloempjuh}
  {DT De Egel}

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke uitdaging. Veel succes, Nadine!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuk idee! Misschien is het nog wel belangrijker om het gewone leven vast te leggen, dan de hoogtepunten. Ik heb soms het idee dat je die alledaagse dingen eerder vergeet. En dat terwijl ze juist zo bepalend zijn voor je leven. Ben benieuwd naar het resultaat!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk idee! Ik heb van beide kinderen een week in a life mini-album van toen ze nog op de basisschool zaten. Zo superleuk om dat weer terug te zien, ik heb ze meteen weer tevoorschijn gehaald. Ik ben heel benieuwd naar je album!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. :-) leuk leuk leuk!! ben zo benieuwd naar jullie boekjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hartstikke leuk, ik denk elke keer weer, dat moet ik ook doen, maar vergeet het vervolgens weer. Ik ben dus meer van de kaarten... Liefs Sabine

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog. Voel je niet verplicht, maar weet dat ik het super leuk vind om jullie meningen en reactie te lezen.
Thanks for visiting my blog. I like to read your comments, opinions and other notes, so please leave a message if you like!

Populaire posts