#4 december - Zelf inpakpapier maken met sinterklaas stempels


Hebben jullie alle sinterklaas-cadeautjes al ingepakt. Zou wel handig zijn, want morgen is het al 5 december. Op het blog van Bij Oma Dee vind je vandaag nog leuke last minute ideetjes voor Sint.Ik ben nooit zo weg van al die kleurrijke sinterklaaspapiertjes, dus ik heb zelf maar gestempeld op kraft. Met een paar gestanste veertjes een beetje bling en een leuke sticker ziet het er evengoed gezellig uit. 


Deze stickers kocht ik vorig jaar al bij Kimya.
Staat zo leuk op een cadeautje!Reacties

 1. Nog meer inpak ideetjes, ook met kraft en stempels :). Jippie, want inpakken blijft leuk! Wij regelen morgen een pakjesstoep bij m'n zus+kids, ik heb lekker veel inspiratie.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super leuk ingepakt, maar met een serie kleinkinderen is het
  beter om goedkoop papier te gebruiken!!!
  Ze scheuren het pakje altijd graag open!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Erg leuk papier heb je er van gemaakt. Ik vind de veertjes ook zo een leuk detail! Ik houd zelf ook niet van die bonte kermis en pak alle pakjes is met hetzelfde papier. Dit jaar is het een rode polkadot geworden. Fijne pakjesavond alvast!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo'n kadoverpakking van jou is al een kadootje op zich! Superleuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gewoon GEWELDIG. Vanaf 1 december t/m 4 allemaal dropjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoe leuk is dít! Toppie gedaan, Nadine!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Je weet dat ik ook van 'rustig' houd, dus zo een leuke verpakking is dan ook naar mijn smaak. De veertjes zijn schattig en de sticker is de finishing touch

  BeantwoordenVerwijderen
 8. pimpen van kraft pafier is altijd erg leuk! goed gedaan. groet, Alexander

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ja dit is erg leuk . Ik ben het wel met je eens al die gekleurde papiertjes maar william bij mij vind dat wel erg leuk.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog. Voel je niet verplicht, maar weet dat ik het super leuk vind om jullie meningen en reactie te lezen.
Thanks for visiting my blog. I like to read your comments, opinions and other notes, so please leave a message if you like!

Populaire posts