Jot december moodboard


Wat een bron van inspiratie. die moodboards van Jot! Die van de maand december was ook weer mooi samengesteld. Leuk om mee aan de slag te gaan. Geen heel gangbare kleurencombinatie, maar het is ook een uitdaging, natuurlijk ;)

Het was even zoeken naar de juiste papiertjes in mijn collectie en die vond ik uiteindelijk in de lijn van DIY HOME van Jen Hadfield. Zo mooi! Eerst vooral naar gekeken, maar nu dus ook wat van gebruikt (herkenbaar?). Vooral het gewei vond ik zeer toepasselijk als je kijkt naar het moodboard. Bij de foto is iets minder van belang haha...


Maar ik moest natuurlijk nog wel wat rode details toevoegen om het moodboard goed na te bootsen. Dus leuke stickertjes van Fancy Pants erbij gep(l)akt. En natuurlijk nog wat houten en gouden accentjes. Kortom, ik heb me lekker uitgeleefd. Baal wel van dit weer. Een knappe foto kun je wel vergeten. Maar jullie zien hopelijk voldoende :)

---

Scrap je mee volgend jaar?

Lijkt het je ook leuk om op basis van moodboards te scrappen? Dan kun je vanaf februari je lol op Bij Oma Dee. We gaan dan van start met Scrap EveryDEE. Dat betekent bergen inspiratie en heel veel mooie materialen van onbekende merken in een pakket. Voor de eerste editie hebben we dit moodboard samenesteld:Dus dat belooft veel zonnige dagen in februari. Ik heb er zin in!


Reacties

 1. Leuke lo geworden, Nadine.
  En voor februari heb ik mezelf ook maar vast een pakketje cadeau gedaan :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je LO is mooi, gaaf papier! Ik ben al erg benieuwd naar het scrappakket! Maak ons nou niet te nieuwgierig ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow!! Echt een mooie layout en zo leuk dat je met het moodboard van JOT aan de gang bent geweest. Ik hoop voor de kerst nog tijd te vinden, want ik vind het ook echt een tof geheel! Jouw papiertjes passen er in ieder geval weer perfect bij :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie layout Nadine. Ik heb nog niet met een moodboard gewerkt ga ik vanaf februari ook proberen. Ik heb zin in het pakket (nieuwsgierig).

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is erg leuk om te doen, Monique, omdat je weer op een andere manier naar je materialen kijkt. Leuk dat jij oom meedoet in Februari.

   Verwijderen
 5. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wat een mooie lo heb je gemaakt Nadine, leuk om met een moodbord te werken. fijne dagen !

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Great use of the mood board colours! Thanks for joining in with the challenge at Jot :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. nou ja zeg
  deze heb ik helemaal gemist.???
  maar goed .
  JOT is helemaal gaaf ik kijk er graag naar maar jou lo is echt top. super goed verwerkt ik heb 1 keer gewerkt met een moodboard toch maar eens wat vaker doen.
  super fijne avond.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog. Voel je niet verplicht, maar weet dat ik het super leuk vind om jullie meningen en reactie te lezen.
Thanks for visiting my blog. I like to read your comments, opinions and other notes, so please leave a message if you like!

Populaire posts